De fijnste loungewear uit mijn mijn kledingkast

Ik heb echt onwijs fijne nieuwe loungewear die ik heel graag aan je wil laten zien! Het is van Protest en dit is sowieso het fijnste pak dat ik in mijn kast heb liggen. Protest verkoopt nog meer lekker warme kledingstukken, maar op Instagram stemden de meeste mensen voor dit pak. Het was geen verkeerde keus, kan ik je vertellen!

Vorig jaar koos ik al een dames winterjas uit, deze keer ging ik dus voor een set met een sweater en een broek en keek ik tussen de dames vesten voor een lekker warm vest.

Het pak is groen en bestaat uit een lekker warme trui en een (net zo warme) broek. Zoals je ziet is de broek lekker lang, ik ben 1.75, dan is dat wel eens een uitdaging. Heel fijn! Het zit heerlijk. Deze sweater heet Prtmansiri. De broek vind je onder de naam Prtlazula. Ik draag ze in de kleur Glass Bottlegreen, maar hij is ook beschikbaar in een donkerblauwe kleur. Ik draag een XL, dit staat gelijk aan maat 42.

Ook heb ik het Protest Riri Fleece vest uitgekozen in de kleur mistygreen, zó lekker warm. Ik heb hem al een aantal keer gedragen, hij zit heerlijk en is heel erg zacht.

Als het straks écht heel koud wordt ga ik hem nog veel meer gebruiken! Over mijn sweater heen als het heel koud is, ik ben namelijk nogal een koukleum. Zoals je ziet gaat hij lekker hoog dicht, dus is ook je nek lekker warm, als je wil. Ook in het dagelijks leven ga ik hem dragen, als ik de deur uit ga. Deze draag ik ook in maat XL.

Je vind op Protest Home alle collecties, waaronder dus deze fijne spulletjes die ik uitkoos! Ze hebben een heel leuke collectie op het moment. Het is echt kwalitatief mooie kleding, dat merk je aan alles. Hiermee kom ik de winter wel door.

Met de code lisanneleeft10 krijg je 10% korting op de website van Protest, ook op oudere collecties. Dat is fijn winkelen!

Heb jij ook al iets van Protest in de kast hangen?

Deze blogpost is een samenwerking

DELEN:

1 reactie

  1. Monique 13 november 2022 / 18:05

    Oeh dat ziet er lekker comfortabel uit! Vooral dat vest lijkt mij heerlijk warm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.