De Interieurtag!

Door thuisbijmilou.nl werd ik getagd voor de door haar verzonnen interieurtag! Vandaag beantwoord ik dus een aantal vragen omtrent mijn interieur. We wonen nu ongeveer anderhalf jaar in dit huis en het begint steeds meer ons plekje te worden. Tijd voor de tag!

Mijn favoriete items in huis zijn…

Mijn tijdschriftenrek:

tijdrek

Ik ben zo blij met dit tijdschriftenrek, ik vind het echt een upgrade voor het interieur. Alle meubels stonden erin en eigenlijk was alles klaar, maar het was nog wat leeg. We wilden niet meteen de muren vol hangen met allerlei dingen, maar dit tijdschriftenrek was perfect. Het is niet iets dat de kamer vult en dat je binnen komt en alleen dit ziet, maar hij is er wel. Ik schreef er destijds ook een blogpost over!

Onze eettafel en stoelen:

Hier ben ik misschien nog wel blijer mee! De tafel kochten we nadat we zo ongeveer alle woonwinkels in Alkmaar al gehad hadden. En dan precies in een winkel waar je het niet verwacht kwamen we hem tegen… in een set met een mini dressoir! Dat is echt een goede aankoop geweest.

De stoelen ook! Ze waren destijds €30 of €35 euro per stuk bij Jysk. En dat voor stoelen die zo super lekker zitten! En ik vind ze leuk. Dat voelt echt als zo’n ultieme budget vondst, haha.

Ik zou het liefst nog willen aanschaffen…

Er is niet echt iets wat ik echt nog heel erg graag zou willen, als ik iets écht wil dan kopen we het namelijk gewoon, haha. Ik verlang nooit zo naar dure spullen, dus dat is dan ook geen probleem. Eerst verlangde ik tijden naar een schoenenkast, dat was echt zo’n ding dat we altijd uitstelden. Maar die heb ik inmiddels alweer een tijdje!

Wat voor in een volgend huis echt nog wel op de verlanglijst staat is een mooie kledingkast! Ik gebruik nu een kledingkast die van mijn ouders is geweest, zij hebben hem heel erg lang gebruikt. Het is een super stevig ding en het is ook heel erg praktisch nu. We hebben er in plaats van deurtjes een gordijntje voor gemaakt, dat was makkelijker voor mij! Maar hij is niet zo heel erg mooi meer… Misschien dat ik hem ooit nog een leuk kleurtje geef, dan word ik er weer een beetje blijer van, hihi.

Als ik onbeperkt spullen mag kopen voor mijn huis, dan doe ik dat bij…

Jeetje, dit vind ik echt een super moeilijke vraag! De spullen uit ons huis komen van zo veel verschillende plaatsen: Jysk, IKEA, Action, Kwantum, Leen Bakker, de kringloopwinkel, verschillende webshops.

Ik zou denk ik gaan voor een webwinkel waar ze heel erg veel verschillende dingen hebben. Wehkamp, Fonq, of Otto ofzo, in die richting. Ik heb niet een specifieke winkel of een specifiek merk waar ik helemaal weg van ben als het gaat om interieur.

Ik verschil (niet) heel veel van smaak met mijn partner…

Nee, gelukkig niet! Mijn smaak is vrij ‘mannelijk’. Niet perse mannelijk, maar ik houd niet zo van veel tierelantijntjes, troepjes of roze kleurtjes in mijn interieur. Ik ga liever voor strak en opgeruimd, daar voel ik me fijner bij. En gelukkig is Tim het daarmee eens, haha! Hoewel Tim het ook niet super belangrijk vindt hoor, van een roze muur in de woonkamer zou hij niet blij worden, maar eigenlijk vind hij het al gauw prima.

Dit item zou ik zo snel mogelijk weg willen doen…

De eerder besproken kledingkast, hoewel dat ding natuurlijk wel mega functioneel is, haha.

En de meubels in mijn kantoor, ik ben de kleur een beetje zat. Maarja, om nou nieuwe meubels te gaan kopen omdat je de kleur zat bent… Ik heb ooit op het punt gestaan om ze een ander kleurtje te geven, maar bedacht me op het aller-laatste moment nog. Wie weet komt dat nog, haha. Het zijn voornamelijk Epedit kasten, die ben ik ook een beetje zat, maar het werkt allemaal nog prima, dus ja, wat doe je dan?

Accessoire dat echt typisch Lisanne is…

Deze:

Ik kan me nog zo goed herinneren hoe lang ik heb staan twijfelen of ik deze medicijnpot wel mee moest nemen uit de kringloopwinkel… Door Iris werd ik op het idee gebracht om die in mijn interieur te gebruiken, maar ik wist nog niet zo goed hoe ik dat zou moeten doen. Met de bamboestokken die Tim later voor de grap eens uitzocht in het tuincentrum is het een perfecte combinatie! Ik vind het zo onwijs leuk staan, hier ben ik enorm blij mee.

Ik tag…

Iris van Ikbenirisniet, Milou van LifestyleLou & Serena van Beautylab omdat ik onwijs benieuwd ben naar wat zij op deze vragen zouden antwoorden. Uiteraard mag jij hem ook gewoon overnemen als je een blog hebt, is alleen maar heel erg leuk!

Nog even de vragen, zodat je ze makkelijk kan kopiëren:

 • Mijn favoriete items in huis zijn…
 • Ik zou het liefst nog willen aanschaffen…
 • Als ik onbeperkt spullen mag kopen voor mijn huis, dan doe ik dat bij…
 • Ik verschil (niet) heel veel van smaak met mijn partner…
 • Dit item zou ik het liefst zo snel mogelijk weg willen doen…
 • Accessoire dat echt typisch jou is…
 • Ik tag…

Uiteraard mag je ze ook in de comments beantwoorden als je dat leuk vindt!

Deze blogpost bevat een product (tijdschriftenrek) dat door een bedrijf of merk is opgestuurd, voor meer informatie kun je de disclaimer bekijken.
DELEN:

39 reacties

 1. Kelly Caresse 30 november 2014 / 07:23

  Wat een leuke tag is dit! Ik zou ook het liefst blijven shoppen bij winkels als ikea, leen bakker en flying tiger, ik kan daar gewoon heel goed slagen. Ik neem deze tag zelf ook nog wel over denk ik 🙂

 2. Sanne 30 november 2014 / 08:50

  Hi Lisanne, op de site fonq,nl kom ik helaas het tijdschriftenrek niet tegen.
  Zou jij een linkje willen plaatsen of mij kunnen vertellen hoe duur hij is

  Alvast bedankt, groetjes Sanne

 3. Elize 30 november 2014 / 09:25

  Wat een leuke tag! Ik vind dat jullie een heel mooi huis hebben. Ook wel mijn stijl. Ook al ziet mijn eigen huisje er heel anders uit. Helemaal vol met super oude (maar wel mooie) 2e hands meubels.

 4. Sylvia 30 november 2014 / 09:26

  Ha, dat is een leuke tag! Dat tijdschriftenrek is tof 🙂

 5. Miranda 30 november 2014 / 09:43

  Hey, dat is een leuke tag! Die onthoud ik even;) leuk om te lezen. Ik vind die medicijnenpot heel erg mooi zeg!

 6. Marion 30 november 2014 / 10:07

  Ik vind jullie tafel echt zo ontzettend mooi! Als er hier ooit een nieuwe komt ga ik op zoek naar zoiets! Prachtig.

 7. Manon 30 november 2014 / 10:28

  Super leuke Tag om te lezen, ik heb deze nog niet eerder gezien.

 8. Anneleen 30 november 2014 / 10:36

  Oh wat een fijne tag! Dat tijdschriftenrek staat erg leuk! Ik kan niet wachten tot het moment dat ik samen met mijn vriend ons huisje kan gaan inrichten, dit lijkt me echt heel leuk! 😉

 9. Eline 30 november 2014 / 10:53

  Leuke tag! Fijn dat je zo blij bent met je huisje 🙂

 10. Lisa 30 november 2014 / 11:19

  Dat magazinerek voegt echt iets heel leuks toe aan de kamer. Ik heb die dingen vaak in de HEMA zien liggen, maar ik had niet verwacht dat ze zo leuk zouden zijn. 😀

 11. Lauriëtte 30 november 2014 / 11:41

  Ik blijf je tijdschriftenrek zo mooi vinden! Zou zelf overigens liever bij Fonq alles bestellen en met een grote boog om Otto heen gaan! 😉

 12. Manon 30 november 2014 / 12:14

  Leuke tag! Die medicijnpot is wel onwijs gaaf <3

 13. Miss Sentinelli 30 november 2014 / 12:14

  Super leuke tag zeg! Mooie interieur heb je :). Jouw tijdschriftenrek is echt tof, zoiets wil ik ook nog graag hebben!

 14. Milou 30 november 2014 / 12:17

  Super leuk dat je mijn tag ingevuld hebt! Ik was erg benieuwd naar je antwoorden. Die eetkamerstoelen zijn echt heel gaaf. Ze passen niet in mijn interieurstijl, dus ik zou ze niet kopen, maar oh wat vind ik ze mooi!

 15. Milou 30 november 2014 / 12:20

  Oh ja en die booglamp van Zuiver, die heb ik ook!

 16. Yvonne 30 november 2014 / 12:25

  Ik vind die medicijnenpot zo ontzettend leuk!

 17. Nina Simplynspecial 30 november 2014 / 12:52

  Wat een knus en gezellig huis heb je! Altijd leuk om bij iemand in huis te mogen spieken haha 🙂

 18. Deisy 30 november 2014 / 12:53

  Wat een fijne tag zeg: heb echt weg zitten dromen bij je mooie interieur… En die stoelen zijn echt wauw zeg. Toen ik ze op de foto zag dacht ik: zo wat een mooie en dure stoelen zeg, maar toen je zei dat ze 30 to 35 hebben gekocht toen viel mijn mond echt open… Echt een heel mooi koopje inderdaad.. !

 19. Dionne 30 november 2014 / 13:16

  Super leuke tag! En je huis ziet er zo leuk uit!

 20. marieke 30 november 2014 / 16:31

  Leuke tag zo! En vind grappig dat je je stijl mannelijk noemt, klopt inderdaad wel een beetje denk ik haha. Vind wel mooi, zo minimalistisch ofzo! Zelf hou ik wel van wat tierelantijntjes, kaarsen en leuke kussens vind ik bijvoorbeeld heel fijn. Enne, als ik onbeperkt zou mogen shoppen dan werd het de ikea en misschien de hema 🙂 Vind bijna alles dingen in die winkels vaak zo leuk!

 21. Iris 30 november 2014 / 18:57

  Ik houd ook niet van frutsels, maar alles staat er vol mee: hoe dan?

 22. Nicetobeout 30 november 2014 / 19:47

  Leuk interieur! Het tijdschriftenrek vind ik erg leuk, zou er zelf ook wel een willen. Leuke tag dit, ik ga hem overnemen!

 23. Ilse 30 november 2014 / 19:51

  Wat een leuke tag! Vooral dat medicijn potje met die takken vind ik echt gaaf staan

 24. Nicole 30 november 2014 / 22:03

  Wat een leuke tag zeg.. Heeft ze goed verzonnen. Ik vind jullie eettafelstoelen zo mooi! Zulke wil ik ook maar ze zijn altijd zo duur eigenlijk als ik ze zie!

 25. EigenParfumerie 30 november 2014 / 22:19

  Een prachtig mooi clean interieur. Het tijdschriftenrekje is inderdaad een leuk idee, omdat je dat niet zo veel tegenkomt. (alhoewel, na vandaag waarschijnlijk wel!)

 26. EigenParfumerie 30 november 2014 / 22:23

  Een prachtig mooi clean interieur! Het tijdschriftenrekje is inderdaad een leuk idee, omdat je dat niet zoveel tegenkomt. ( Alhoewel, na vandaag waarschijnlijk wel!)

 27. Paul 1 december 2014 / 00:30

  De eetkamerstoelen zijn inderdaad prachtig!Ik heb zelf slechte ervaringen met meubels van Jysk. Blijven de stoelen een beetje heel?

 28. Janneke 11 januari 2015 / 11:22

  Leuk Lisanne, ik heb hem ook ingevuld op mijn blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.