De kleuren op de muren in ons nieuwe huis

Een tijdje geleden maakte ik al een blogpost over intense kleuren op de muur, voor de muren in ons nieuwe huis. We zijn wel voor intense kleuren gegaan, maar in sommige kamers zijn we toch voor veilig gegaan. Ik laat je graag zien welke vier kleuren er nu op de muren zitten in de verschillende kamers! Het zijn allemaal mengkleuren van Gamma.

Mengkleur Gamma basketbal op de muur

Mengkleur Gamma basketbal

Om te beginnen de kleur in de woonkamer, deze heet basketbal. We wilden voor de woonkamer echt een statement kleur, maar sommige donkere kleuren vonden we toch te extreem. We zijn dus later nog eens naar de bouwmarkt gegaan om de wat minder intense versies te halen van de kleuren die we hadden gekozen. Deze kleur was er nog wel een (of meer?) stapjes intenser, de kleur terracotta van Gamma bijvoorbeeld. Maar wij zijn heel erg blij met de kleur basketbal!

We hebben twee wanden in deze kleur, de rest van de woonkamer is wit (dat was hij gelukkig al).

Kleur Texel Gamma mengkleur op de muur

Kleur Texel Gamma mengkleur

In de slaapkamer hebben we er wel voor gekozen om alle muren een kleur te geven, en wel de kleur Texel. Mijn opa en oma woonden mijn hele leven op Texel, mijn opa is onlangs overleden. We kozen de kleur rond de tijd van zijn overlijden, dus deze kleur is niet alleen heel erg mooi, maar heeft ook een diepere betekenis.

Mengkleur Saffraan van Gamma op de muur

Mengkleur Saffraan van Gamma

In mijn kantoor wilde ik echt een kleur waar ik blij van zou worden. En ja hoor, Saffraan is de perfecte kleur, ik word er heel erg blij van! Als de zon erop schijnt is hij helemaal intens, maar ik ben er erg content mee. Deze kleur zit maar op één muur.

Curry Gamma mengkleur op de muur

Curry Gamma mengkleur

De gang is wel de meest gewaagde keuze, de kleur Curry, deze is écht heel fel! Dit was Bernard zijn keuze, maar ik vind het nu ook wel echt heel erg mooi. Saai is het in elk geval niet! De hele gang is in deze kleur geverfd.

We hebben gekeken welke merken in de aanbieding waren, uiteindelijk zit er in sommige kamers Flexa Creations extra mat op en in andere kamers Histor. Allemaal mengkleuren die we hebben uitgekozen bij de Gamma (daar hebben ze lekker veel keuze!).

In de rest van het huis houden we de muren wit, alleen Bernard zijn kantoor moet nog een kleurtje krijgen. Maar de zolder moet eerst af zijn! Ik ben benieuwd wat je van de kleurtjes op de muren in ons nieuwe huis vindt en welke je favoriet is.

DELEN:

4 reacties

  1. Blanckaert Ilse 20 april 2023 / 16:00

    Allemaal erg mooi!

  2. Marga 20 april 2023 / 20:03

    Hele mooie kleuren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.