De laatste schoolweken

De middelbare school, als je er nog op zit vind je het verschrikkelijk. Achteraf zullen zij er waarschijnlijk heel anders over denken. Waarschijnlijk zullen ze het zien als een fijne tijd met mooie herinneringen. Mijn middelbareschooltijd was een mooie tijd.


Via weheartit.com

Hoewel ik nu natuurlijk nog op de middelbare school zit, besef ik me maar al te goed hoe fijn mijn school is. Alles is vertrouwd, op deze school hobbel ik al bijna 7 jaar rond. Volgende week is de allerlaatste schoolweek. Misschien wel de allerlaatste schoolweek van mijn leven.

Daar zou je van moeten genieten toch? Ik vind van wel. Daarom is het zo jammer dat ik nog twee dingen moet. Ik ben helemaal op van al die stomme toetsen, maar ik moet er nog 1 en nog een presentatie. Ik heb het helemaal gehad, het liefste zou ik ze gewoon niet maken. Ik ben er gewoon he- le- maal klaar mee!¬†Ik heb uitgerekend, als ik natuurkunde niet maak ga ik met een 5,7 m’n examen in.

Maar he, je bent een doorzetter of je bent het niet. Dan maar niet genieten van die laatste schoolweken. Nog heel even en dan heb ik het gehad. Gelukkig hebben we na deze dagen nog een examenstunt, kan ik toch nog even heel hard genieten (en feesten natuurlijk)! Ik ga bikkelen tot ik erbij neerval en daarna feesten tot ik erbij neerval, dat gaat helemaal goed komen (vooral dat laatste inderdaad).

DELEN:

4 reacties

 1. Lieke 21 april 2011 / 19:55

  ga er voor! Ik heb het er ook zo mee gehad, maarja het zal nog even moeten.

 2. Marc 21 april 2011 / 20:54

  Het is het allemaal waard! Zet vooral door ūüôā

 3. kim 22 april 2011 / 06:18

  Je moet er echt nog even van genieten hoor!

 4. Sanne 25 april 2011 / 19:54

  Ah wat een mooie post. Ik ga nog even van mijn laatste weken op school genieten, ik ga het echt missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.