De lama's: Guus Meeuwis!

Vandaag weer een filmpje van de lama’s, omdat ze zo leuk zijn! De enige aflevering die me echt goed is bijgebleven is die met Guus Meeuwis, en dan in het bijzonder die met de doventolk. Hij blijft geweldig, kijk mee.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xW0Y7-ZUaiE[/youtube]

Vandaag voel ik me niet zo geweldig, vandaar een filmpje van de Lama’s, die ik toch al in mijn hoofd had zitten. Ik had hem willen uitstellen, en vandaag een uitgebreider stukje schrijven, maar helaas is dit niet gelukt. Ik hoop dat ik gewoon een griepje heb en gauw weer beter ben.

1 reactie

  1. Les 5 oktober 2010 / 18:19

    Ik ken deze inmiddels al uit m’n hoofd, maar blijft geweldig !! =D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.