De lang verwachte Havvn JUS review!

Havvn JUS, boordevol antioxidanten, een enorme oppepper voor je gezondheid. Vooral voor mensen met fibromyalgie hoort dit goed te werken.  Tenminste, dat zeggen ze. Ik heb voor jullie uitgetest of dit ook echt zo is.

Begin mei kondigde ik aan dat ik Havvn JUS ging uittesten. In dit stuk kun je dan ook meer informatie over de JUS zelf vinden. Daarna zette ik de jus al in het rijtje natuurlijke wondermiddeltjes. En dan is hier nu de lang verwachte review van de JUS van Havvn. Wat vond ik er nou eigenlijk van?

havvn jus

Wat heeft de Havvn jus met mij gedaan?

De sap heeft zeker wat kleine wondertjes verricht, vooral voor huid, haar en nagels. Door de fibromyalgie is mijn haar gaan hangen op de manier die je niet wilt, door de Havvn JUS heb ik nu weer normaal haar, zoals het vroeger was. Ook mijn nagels waren er verschrikkelijk aan toe, voordat ik ze kon afknippen braken ze nog af. Door de jus moet ik ze nu weer gewoon knippen. Ze breken niet meer af en ze zijn heel hard! En als laatste misschien wel hetgeen waar ik het meest blij mee ben, ik word weer bruin. Jaren lang werd ik niet meer bruin, hoe veel ik ook in de zon lag, ik werd alleen rood. Sinds ik de jus gebruik word ik weer bruin. Misschien niet zo bruin als vroeger, maar ik denk dat ik wel redelijk in de buurt kom. Ik denk dat mensen met een probleemhuid misschien ook wel baat zouden kunnen hebben bij de jus. Ook ben ik afgevallen op plekken waar ik (ik denk door m’n medicijnen) was aangekomen, ook erg fijn!

Kortom, ik ben er vooral gezonder uit gaan zien. Haar dat weer mooi valt, nagels die niet meer afbreken en een gebruind huidje!

Ik heb expres niet gekeken naar wat het hoort te doen, want als je iets verwacht dan lijkt het eerder alsof het echt zo is. De jus belooft meer energie te geven, maar ik ben er niet zeker van dat dit zo is geweest. Ik vind het zelf erg moeilijk om hierover te oordelen.

Of ik de jus opnieuw zou kopen?
Dat weet ik nog niet. Eerlijk is eerlijk, de Havvn JUS is niet goedkoop. Binnenkort stop ik voor een tijdje met het nemen van de jus, dan merk ik vanzelf of ik minder energie heb. Dan weet ik vanzelf of het het waard is om het opnieuw te kopen. Ik houd jullie hiervan op de hoogte!

Havvn JUS kun je bestellen op totallychange.eu (voorheen jus2you), op deze website is nog veel meer informatie te vinden over de jus en ze verkopen naast de jus ook nog andere producten. De prijzen kun je hier bekijken. Het pakket dat ik had, 3 flessen van 750 ml kosten 130 euro en hier doe je 75 dagen mee. Dat is  €1,73 per dag (wanneer je vaste klant bent is het €1,47 per dag, dan krijg je 20% korting!), maar als je kijkt naar hoe goed het werkt is dit het misschien wel waard.

Edit: De prijzen van Havvn jus bij Totallychange zijn veranderd. Op dit moment betaal je 18 euro voor ruim een halve liter. Voor meer prijsinformatie kun je hier kijken.

Edit: zie hier een stuk over korting bij Jus2you!

29 september update: Jus2you verandert in totallychange.eu! Nu kun je dus daar terecht voor het bestellen van de Havvn JUS. Uiteraard is daar ook meer informatie over de jus zelf te vinden.

15 reacties

 1. Amber 20 juni 2011 / 14:41

  Klinkt wel goed, maar pas als je het verschil in ‘energie’ merkt lijkt het me het ECHT waard. Ik vind het met dingen ook altijd moeilijk te zeggen of ik nu meer energie krijg, of dat het toeval is want ECHT veel energie zal ik nooit echt hebben ben ik bang. Ik ben benieuwd of je het verschil merkt als je stopt!

 2. Renske 20 juni 2011 / 14:46

  Er zijn toch wel een paar hele goede dingen voort gekomen uit dit product. Zou je het aandurven een voor en na foto te plaatsen van je haar en nagels? Ben er erg benieuwd naar.
  Misschien dat dit in combinatie met de therapie die je volgde heeft geholpen voor je energie, maar heb je dit niet gemerkt doordat het een combinatie van factoren was? Tsja, dat is altijd weer lastig te zeggen he.

  • Lisanneleeft 20 juni 2011 / 17:25

   Ik zou het best aandurven maar ik heb geen voor foto van mijn nagels 🙁 En ik draag altijd nagellak dus dat ziet er ook niet uit, haha!

  • Lisanneleeft 20 juni 2011 / 15:23

   Jep! Het is wel een sterke smaak, maar zeker niet vies!
   Met een ander sapje erbij is het een gewoon een normaal lekker sapje 🙂

 3. Sanne 20 juni 2011 / 15:17

  Apart drankje! Ik ben blij dat het toch veel voor je gedaan heeft op gebied van uiterlijk. 🙂

 4. Lieke 20 juni 2011 / 16:19

  Fijn dat het werkt! maar jammer dat er dan weer gelijk een duur prijskaartje aanhangt 🙁

 5. John Lucardie 20 juni 2011 / 17:45

  Wat een leuke blog! Wil toch even een opmerking maken over de prijs van ons prachtige product. Kijk eens wat HAVVN JUS in zo’n korte tijd voor je gedaan heeft en dat kan allemaal voor nog geen 1,50 per dag! Hiervoor koop je niet eens een glaasje water op een terras of wat belminuten op je mobiel. HAVVN JUS is een bijzonder product tegen een onvoorstelbaar lage prijs. Gezondheid is het allerbelangrijkste wat je hebt en onbetaalbaar. Ik hoop dat door jouw blog meer mensen dat gaan inzien. Bedankt voor het delen van je ervaring!

  • Folkert 17 mei 2012 / 11:39

   Als je er leuk aan verdient is het gemakkelijk redeneren zodat het niet duur lijkt. En gezondheid is een argument waar we natuurlijk heel gevoelig voor zijn, dus die snaar is wordt goed geraakt. Gelukkig wordt het product de komende tijd goedkoper. Een fles van 532ml kost straks ongeveer 18 euro. Dat zijn 17 doses van 30ml.
   Wat ik vooral mooi van dit product vindt is dat het natuurlijk is. En de farmaceutische industrie klopt ons ook het geld uit de zak, dus of je het nu aan Jus uitgeeft of aan medicijnen, als het werkt is de keuze gemakkelijk.
   Ik hoop dat de antioxidanten goed hun werk zullen doen, ga het zelf proberen als middel tegen allergie en tennisarm. Mijn dochter heeft astma, dus zij mag het ook testen.

 6. Danique 20 juni 2011 / 18:41

  Klinkt goed! Zou ook wel wat voor mijn haar en nagels zijn, aangezien die ook altijd scheuren en breken etc.

 7. Iris Anastasia 20 juni 2011 / 19:44

  Fijn dat je wat effect hebt bemerkt (: Ben benieuwd of je het nog eens gaat kopen.

 8. Michael 6 juli 2011 / 18:25

  Met heel veel vreugde kan ik melden dat lisanne na een aantal dagen gestopt te zijn met de havvn jus toch weer snel gaat beginnen! Ze merkte nu toch dat ze er veel meer energie van kreeg. Ze heeft zelfs een nieuwe bestelling gedaan!

  Misschien dat lisanne het jullie zelf ook zal melden. 🙂

  Gr. Michael van http://www.jus2you.nl

 9. marion 6 maart 2012 / 12:08

  ik heb zo een beetje ervaring met die jus dus ik zou het wel weer willen proberen wie kan mij helpen om deze jus waar kan ik het bestellen of kopen ik ben diabeet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.