De leukste adventskalenders #1

Tegenwoordig zijn er zó veel verschillende adventskalenders beschikbaar! Ik denk dat er voor ieder wat wils is. Beautyproducten, muesli of havermout, bier of gewoon een mooi stalletje van een illustrator. Bedenk het maar en het is er! Ik ben de laatste tijd helemaal fan van adventskalenders, het liefst wil ik ze allemaal. Dat gaat niet, maar ik kan mijn liefde voor de kalenders wel met je delen! Dit zijn de leukste kalenders die ik tot nu toe ben tegengekomen.

Adventskalender met muesli of havermout

Laten we beginnen met deze mooie kalenders van MyMuesli. Helaas voor mij geen glutenvrije kalenders, maar voor de veganisten wel heel goed nieuws, er is gewoon een vegan kalender, dat vind ik echt top! De kalenders zien er geweldig uit en de prijzen variëren van €39,90 tot €129,90 nu in de pre-order.

De mymuesli kalenders vind je hier.

Betaalbare adventskalender met beautyproducten

De meeste beautykalenders zijn vrij prijzig. Ik denk dat iedereen de kalenders van Rituals en The Body Shop wel kent. Dat is niet binnen ieders budget. Maar deze van Nivea is een stuk beter te betalen en zit alsnog vol lekkere beautyproducten.

Hier te koop voor €34,95.

Geïllustreerd kerstfeest adventskalender

Esther is al een hele tijd bezig met deze kalender, ik heb het gevolgd via haar Instagram. Esther is een Illustrator en haar stijl vind ik helemaal passend bij de herfst en de winter. Als je een knusse illustratie wil: zij maakt het! Ik ben dan ook heel enthousiast over dit schattige kersttafereeltje dat ze maakte voor Kerst als adventskalender. En het leuke hieraan is natuurlijk dat je het elk jaar weer tevoorschijn kan halen.

De kalender van Esther Bennink vind je hier.

Adventskalender met bier

Deze lijkt me super om cadeau te doen aan iemand die graag bier drinkt (B drinkt graag bier, wie weet koop ik hem wel!). Ik heb meer adventskalenders gezien met biertjes, ook allemaal heel leuk, maar deze heeft tot nu toe het leukste uiterlijk, als je het mij vraagt! Over de inhoud kan ik weinig zeggen want ik drink zelf geen bier, haha.

Hier in de pre-order te koop voor €69,50.

Adventskalenders van The Body Shop

Deze wilde ik eigenlijk kopen, het liefst de meest luxe van The Body shop. Maar €130 vond ik toch wel veel. Gelukkig zijn er ook kalenders van The Body Shop met prijzen van €55 en €90. De waarde van de producten die erin zitten zijn wel veel hoger dan wat je betaalt, dat is natuurlijk extra leuk. Het uiterlijk van deze kalenders vind ik dit jaar wel echt heel leuk. Echt een eyecatcher in je decoratie!

De kalenders van The Body shop vind je hier.

Wat voor kalender spreekt jou het meest aan?

DELEN:

5 reacties

 1. ver-dwalen 23 september 2021 / 12:01

  De bier adventkalender heb ik mijn vriend wel eens cadeau gegeven, die was er heel blij mee! Voor dit jaar heb ik de eerste keer die van Rituals besteld. Bedankt voor je tips. Misschien dat ik volgend jaar die van The Body shop koop :).

 2. Geke 23 september 2021 / 17:37

  Ik vind de Kerstfeest adventskalender wel heel erg leuk. Ook bijzonder dat je zo elke dag wat ‘bouwt’ tot aan het kerstfeest.
  Ik koop er eigenlijk nooit een omdat er altijd wel dingen bijzitten die je niet gebruikt, en heb best een lastige huid ook.

 3. Ester 23 september 2021 / 20:45

  Ik heb meteen de kalender van Esther Bennink besteld! Wat een superleuk idee! Past veel beter bij mij dan 24 dagen beautyproducten. Ben veel te gehecht aan mijn eigen beautyspulletjes 😉

 4. Charlotte 24 september 2021 / 08:06

  Ik vind de adventskalender van Esther Bennink ook zo mooi! Die staat wel echt op mijn lijstje 🙂 De afgelopen jaren heb ik geen adventskalender gekocht, maar dit jaar wil ik dat toch wel doen! Zo leuk om af te tellen naar de kerst (ik kan nu al niet wachten op kerst haha).

 5. Petra 24 september 2021 / 20:06

  De kalender van Esther Bennink vind ik het leukst! Moest toch wel meteen aan m’n neefje en nichtje denken die dit heel leuk zouden vinden! Ik weet nog niet wat ik met de Adventstijd doe dit jaar. Ik denk dat ik toch echt wel voor een Bijbel-gerelateerde kalender ga. Ik vind het wel heel leuk dat er zoveel keuze is in adventskalenders de laatste jaren! En dat kleinere (web)shops ze ook aanbieden / zelf bedenken met hun eigen producten. Alleen vind ik ze vaak toch best prijzig… Dus ik denk er toch nog even over of ik er dit jaar één ga kopen. Heb nog even…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.