De leukste spulletjes voor het perfecte tuinfeestje

Ik ben groot liefhebber van Pinterest, vooral als het gaat om het maken van leuke prulletjes. Maarja… wanneer gebruik je nou die geweldig mooie grote kan met zelfgemaakte limonade? Of die leuk versierde taartjes? Of… die leuke slingers? Ja, op een high tea missen. Maar de mooiste plaatjes zijn die van de lente, dus wat dacht je van een tuinfeestje? Klinkt perfect.

tuinfeestje

bron, bron

En dan komt er een moment dat je al die magie van Pinterest even vergeten bent… en dan valt er een Hema folder met allemaal moois op de deurmat. Hema is geweldig als het gaat om leuke, vrolijke, hippe versiersels. Ik zei het al eerder, ze hebben alle basics + een extra vrolijke versie daarvan. Tafelkleden, bellenblaas, gekleurde glazen, slingers, bordjes, noem het maar op. En ik word er blij van.

Uiteraard moet je ook wel iets op tafel zetten… En wat is er nu leuker dan zelf de keuken in duiken om mooie cupcakes en andere baksels te maken? Bij het geven van zo’n feest heb je eindelijk een excuus om helemaal los te gaan met het bakken van dingen. De spulletjes hierboven kun je scoren bij Xenos, Deleukstetaartenshop.nl en cupcakerecepten.nl.

Wat je nu alleen nog nodig hebt:

 • Meer hapjes en drankjes
 • Stoelen en tafels
 • Een aantal gezellige gasten met een goed humeur
 • Mooi weer
 • En een tuin

Goed, ik droom nog even verder. Wie weet dat ik dit jaar wel een echt tuinfeestje kan geven (nouja… een terrasfeestje wordt het dan, maar dat kan ook!). Met mijn verjaardag misschien? Het liefst zou ik jullie natuurlijk allemaal uitnodigen dan, dan kan het bijna niet anders dan gezellig worden 😛 Het weer is eindelijk wat lente-verschijnselen gaan vertonen… dus stiekem wordt het tijd voor een tuinfeestje! Wat vinden jullie? Houd je ook zo van die versiersels en frutsels en Pinterest-achtige praktijken? Of is het niets voor jou?

25 reacties

 1. Ilse 10 mei 2013 / 07:14

  Leuke inspiratiefoto’s. Zo’n tuinfeest lijkt me ook super!

 2. Kelly Caresse 10 mei 2013 / 07:27

  Wat leuk, ik krijg ook helemaal zin in een tuinfeestje zo gezellig, allemaal vrolijke spulletjes!

 3. Kimberly 10 mei 2013 / 07:33

  Ik hou van tuinfeestjes! En vooral om ze te zien op Pinterest haha

 4. Linda 10 mei 2013 / 07:54

  Hmm, ik krijg ook zin in een tuinfeestje! Fijne blog! (:

 5. Suzanne 10 mei 2013 / 08:54

  Het ziet er in ieder geval super vrolijk en gezellig uit! Ik geloof dat ik je verjaardag vast vrij houd! Hihi

 6. joyce 10 mei 2013 / 09:15

  Ik ben – as we speak- decoratie aan het bestellen vior de bruiloft. Dir wordt een tuinfeest. Vind dat zo leuk!

 7. Deborah 10 mei 2013 / 09:28

  Helaas heb ik geen tuin, maar ik vind het altijd plezierig om naar een tuinfeest te gaan 🙂 leuke spullen en ideetjes!

 8. Tamarah 10 mei 2013 / 09:30

  Ja tuinfeesten vind ik heerlijk! Ik vier morgenavond mijn verjaardag en wilde dit voor het eerst in mijn eigen tuin houden maar het weer is er niet na helaas. De foto’s zijn leuk en inspirerend.

 9. Nancy 10 mei 2013 / 10:34

  Leuk! Ik vind tuinfeestjes of barbecue feestjes ook geweldig! ze komen alleen veel te weinig voor met dit slecht weer 🙁

 10. Tessa 10 mei 2013 / 10:56

  Leuk, heb ook meteen zin in een tuinfeestje ! Gelukkig werkt het weer nu meer mee… 🙂

 11. Stephanie 10 mei 2013 / 11:12

  Oh wat leuk al die vrolijke dingen, nu krijg ik al weer helemaal zin in de high tea die ik vorig jaar zomer gaf.

 12. Susan 10 mei 2013 / 11:34

  Helaas nog nooit een echt tuinfeest gehad, maar als ik zo deze foto’s zie, dan krijg ik er wel zin in!

 13. Romy 10 mei 2013 / 12:07

  Wauw zoveel leuke inspiratie! Ik wil nu ook wel eens een tuinfeestje houden en allemaal van dit soort leuke dingen inslaan, geweldig. Al die spulletjes zijn ook zo fotogeniek haha 😉 Een picknick lijkt me ook leuk met allemaal van dit soort leuke bordjes, bekertjes en nog veel meer. Het ziet er heel gezellig uit en misschien (als het mooi weer is) ga ik zeker al dit soort dingetjes inslaan.

  xxxx

 14. Colette 10 mei 2013 / 15:31

  Jij hebt echt een obsessie voor Annemerel he? Wat een triest meisje ben jij… get a life.

 15. LounaBeauty/ Milou 10 mei 2013 / 15:37

  Kan je toevallig ook de zon kopen? 🙂 Heerlijk zo’n tuinfeest, zou hem graag organiseren haha!!!

 16. Lianne 10 mei 2013 / 17:54

  Kom maar op met dat feestje hoor, Lisanne! haha.
  Dit ziet er allemaal heel erg leuk uit maar ik denk dat ik het zelf nooit zo leuk klaargezet krijg als op de plaatjes, haha. Maar dit is wel heerlijke inspiratie voor mijn verjaardag van de zomer of op de camping zeg 🙂

 17. Marjolein 10 mei 2013 / 22:28

  Ik hoop dat ik dit jaar een: geslaagd-18thbirthday-tuinfeest-feestje kan houden! Dan ga is sowieso langs de Hema en Xenos. I like it!

 18. Nicole 12 mei 2013 / 21:40

  Wat een fijne plaatjes zeg! Krijg meteen zin in een lekker zomers feestje 🙂 Liefs!

 19. Wendy 18 mei 2013 / 17:40

  Een tuinfeestje lijkt me zo leuk, helaas is het al een paar keer niet zulk lekker weer met mijn verjaardag. Duimen voor beter weer dit jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.