De mooiste herinneringen van 2010

Oke, ik weet dat het einde van het jaar nog niet echt in zicht is. Maar toch ik vind het leuk om jullie te laten zien wat mijn mooiste herinneringen van 2010 zijn. Grote dingen, maar ook kleine dingen waar ik gelukkig van werd.

 • In februari ben ik voor het eerst in mijn leven verhuisd. En wat bevalt dat goed zeg. We zijn gewoon in dezelfde stad gebleven, dichter bij school, wat verder bij het centrum vandaan. Maar ik woon dichter bij vrijwel al mijn vrienden nu. Fijn hoor!
 • Ook al ben ik zelf niet geslaagd, ik vond de diploma uitreiking zo mooi. Het is mooi om te zien hoe er een einde komt aan de middelbare school tijd van je klasgenoten. Iedereen gaat een andere kant op. Natuurlijk had ik daar zelf ook wel willen staan, maar terwijl ik daar zat had ik totaal geen gevoel dat ik daar had moeten staan. Mijn uitreiking komt in 2011, hoop ik heel erg!
 • Daarnaast iets wat voor jullie misschien niet positief klinkt, maar voor mij zeker wel. In 2010 is fibromyalgie vastgesteld. Ik heb al ruim 5 jaar klachten, en door deze diagnose wist ik eindelijk waar ze vandaan kwamen. Later is ook nog epilepsie vastgesteld (die wond is nog redelijk vers, haha). En dit verklaart ook nog mijn wegrakingen. Ook iets moois wat best benoemd mag worden
 • Ik viel maar liefst 9 kilo af. Was zeker een fijn gevoel om weer wat beter in mijn vel te zitten. Lees hier meer over mijn afvalverhaal.
 • Met mijn ouders ging ik niet op vakantie, omdat dit vanwege mijn gezondheid en mij ziekenhuisbezoeken niet ging. Dat was wel heel erg jammer. Maar ik ben nog met mijn vrienden op vakantie geweest op de jongerencamping op Texel. Ondanks dat ik dit niet helemaal volhield en tussendoor mezelf thuis ben gaan opladen was het een hele geslaagde vakantie.
  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=be6L-CW6fl0[/youtube]
  Door het filmpje krijg ik weer het ultieme Texelgevoel terug. Wat een mooie vakantie was dat zeg.  
 • Ik begon mijn blog! Eerst was mijn blog te bereiken via lisanneleeft.wordpress.com, en sinds kort heb ik zelfs mijn eigen domein. En wat is dat fijn. Haha dat rijmt. Maar ik heb het gevoel dat ik op mijn blog mijn ei kwijt kan, heel fijn. Nog fijner is dat jullie het nog lezen ook.
 • Ik kan weer naar school! Ik volgde tot nu toe dit schooljaar bijna mijn hele rooster. Dit heb ik al in jaren niet meegemaakt, maar ik ga ervoor. Mijn diploma wil ik aan het einde van dit schooljaar gewoon in mijn zak hebben.

Heel erg indrukwekkend zijn ze misschien niet. Maar voor mij was dit een heel mooi jaar. Een van de mooiste tot nu toe misschien wel. Wat zijn jouw mooiste herinneringen van 2010?

6 reacties

 1. Tanné 20 november 2010 / 18:01

  Wauw, best wel een bewogen jaar geweest dus! Veel dingen van verschillende aard, ik hoop dat 2011 je veel goeds mag brengen! Je komt er enkel sterker uit 🙂

 2. Lesley 20 november 2010 / 19:08

  Haha weer mijn filmpje ertussen! Ik voel mij vereerd! (a)
  xxx

 3. Yoor 20 november 2010 / 19:42

  Mooie lijst!

  (Ik volg je blog pas een week trouwens, maar lees ‘m graag!)

 4. Lisa 22 november 2010 / 19:46

  Wauw, ben blij voor je dat je die mooie herinneringen hebt 🙂

 5. C. 26 november 2010 / 11:17

  Goed om te lezen! 2010 is nog niet voorbij, er ligt nog meer dan een maand voor ons waarin je mooie herinneringen kunt maken …

  mijn mooie herinneringen: ik ben ten huwelijk gevraagd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.