De perfecte bikini, waar vind je die?

Advertorial

Op Zalando! Gisteren had ik het over Lipsy, een duurder merk dan ik doorgaans koop. Vandaag weer een wat duurder merk, Seafolly! Die bikini’s zijn gewoon perfect! Als ik ooit de kans krijg om er eentje te bemachtigen, dan sla ik zeker mijn slag. Voor nu vind ik ze nog even te duur, maar kijken (en kwijlen) mag altijd… Daarnaast hebben ze op Zalando nog meer bikini’s, maar ook leuke accessoires, kijk mee!

Seafolly is (helaas) wel een beetje een luxemerk, maar ik geloof dat ik laatst bij H&M een vergelijkbaar exemplaar zag als de buitenste twee hierboven! Natuurlijk lang niet zulke goede kwaliteit, maar mocht je hem nou heel geweldig vinden…

Alle bovenstaande bikini’s zijn van Seafolly. Snap je nu wat ik bedoel? Ze zijn niet heel overdreven, eerder basic. Maar wel met mooie details en een mooie pasvorm. Als ik er eentje zou mogen uitkiezen, zou ik niet weten welke ik zou moeten kiezen! Ze zijn allemaal zo mooi! Volgens mij gaat zo’n bikini aardig lang mee, en dat mag eigenlijk ook wel voor die prijs.

Naast deze bikini’s staat een goede beachbody ook nog op mijn wishlist! Daarover vanmiddag een artikel. (wist je trouwens dat ik ooit 10 kilo ben afgevallen? Lees het hier!) Maar de lichamen van de dames op de afbeeldingen hierboven zijn een heel mooi voorbeeld, haha.

Bij een mooie bikini kunnen de perfecte strand accessoires natuurlijk niet ontbreken! Ik kijk er nu al naar uit, mijn strand-outfits samenstellen! Hopelijk krijgen we daar dit jaar ook in Nederland de kans voor!

Alle genoemde kledingstukken in dit artikel kun je vinden bij de badmode van Zalando. Alle afbeeldingen komen overigens ook daarvandaan.

Voorlopig moet ik het nog even doen met mijn bikini die ik vorig jaar bij de Hunkemöller scoorde. Nu eerst maar eens zorgen dat ik daar weer in ga passen, haha! En voor nu kan ik nog even doordromen over deze perfecte bikini’s! Wat voor bikini heb jij? Of ga je een nieuwe scoren dit jaar?

4 reacties

 1. Foodloveandhappiness 8 mei 2012 / 07:58

  Goede tip! Ik heb eigenlijk al veel te veel bikini´s, maar merk dat ik elke zomer toch ook wel een nieuwe wil aanschaffen. Ik zat te denken aan iets wat op bovenstaande bikini´s lijkt, dus ik ga de site zeker even bekijken!
  En wat goed, zoveel kilo kwijt! 🙂

 2. Marilyne 8 mei 2012 / 08:06

  Bikini’s van Banana Moon zijn ook echt prachtig, moest je het merk niet kennen, zeker even kijken! Wel een prijskaartje, helaas ..

 3. Maartje 9 mei 2012 / 14:03

  Je hebt gelijk, wat een mooie bikini’s! Ik koop ze zelf altijd bij http://www.zubibeachwear.nl. Ze hebben een groter assortiment en ik vind de service echt perfect. Ze verkopen ook Baku trouwens. Het prijskaartje is waar, maar je doet echt jaren met de bikini’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.