De perfecte outfit voor de feestdagen

Only daagde mij uit om een outfit samen te stellen voor de feestdagen. Dat vond ik natuurlijk heel erg leuk, ik ben dol op het merk Only én dol op de gezellige dagen in december. Ik heb drie outfits die ik je graag wil laten zien.

Wist je dat er elke twee weken nieuwe feestitems op de website van Only komen? Houd de website dus in de gaten! Maar let wel op: het kan hard gaan, dus als je het perfecte item ziet kun je maar beter bestellen voor hij uitverkocht raakt. Dat zou zonde zijn!

Ik koos een jumpsuit uit. Deze heeft een glittertje en is gewoon super feestelijk! Hij zit super comfy, maar is toch chique, dat is wat we willen, haha.

De glitter jumpsuit vind je hier op de webshop.

Ook ging ik voor een midi lengte jurk, deze zou je zo aan kunnen naar een galafeestje! Maar ik doe hem ook aan naar een kerstdagje met de familie als ik daar zin in heb, wij hebben gelukkig geen dresscode dus kan ik zo chique gaan als ik wil. Het is maar net waar ik zin in heb! Maar deze jurk is zo veelzijdig, als je deze koopt voor de feestdagen kun je hem zeker weten nog vaker aan.

De jurk met split vind je hier op de Only webshop.

En als laatste dit rokje. Deze kun je natuurlijk helemaal stylen zoals je dat zelf wil, met een blouse of een glittertop erop ben je helemaal feestelijk, met een trui erop nog steeds feestelijk, maar ook lekker comfy. Ik combineerde hem met een van mijn favoriete truien en grijze laarzen. Maar eigenlijk past alles hier wel bij!

Op de webshop vind je deze korte rok hier.

Ik draag van de jumpsuit een maat M en de andere twee items een maat 40.

Met de code LINKPIZZA12 kun je 12% korting krijgen op jouw bestelling op de webshop van Only (niet geldig op afgeprijsde artikelen). Dat is mooi meegenomen!

Welke outfit is jouw favoriet?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.