De perfecte schoen voor dit seizoen

Schoenen voor dit seizoen? Naast dat we in een nieuw modeseizoen zitten, is deze tijd ook anders, dat vraagt om andere schoenen. We zitten natuurlijk in een bijzondere tijd waarbij we een stuk meer thuis zijn en dingen in en rondom huis doen. Van welke schoenen denk jij dat je happy wordt? Ik laat de mooiste paren zien die ik vond op de website van Van Den Assem.

Veja, VIA VAI , Copenhagen Footwear, VIA VAI. Deze zijn te vinden in de categorie witte sneakers dames.

Waar mijn schoenen voor deze lente aan moeten voldoen

Deze lente en zomer hebben schoenen een iets andere rol dan normaal. Ik ben iemand die binnen ook schoenen draagt, maar het is nu, zo veel binnen, welk erg verleidelijk om gewoon oude schoenen aan te doen. Want voor wie zou je je best doen? Goede vraag, maar ik heb er ook een goed antwoord op: voor jezelf! Een mooi paar schoenen kan mij helemaal blij maken.

Waar schoenen voor mij dit seizoen aan moeten voldoen?

 • Ze moeten vooral lekker zitten. Ik wil er lekker mee door het huis kunnen lopen en wil me vooral lekker comfortabel voelen.
 • Ik wil wel de deur uit kunnen met mijn schoenen, logisch! Schoenen moet ik óók naar buiten aan kunnen
 • Daarom moeten ze er mooi en verzorgd uitzien
 • Ik moet er blij van worden als ik in de spiegel kijk.
 • Vaak kies ik een multifunctioneel paar: leuk bij een lange broek, maar ook bij een jurkje of een korte broek.

Links: Kanna, Elena Lachi Rechts: Fred de la Bretoniere, UGG, Red Rag

Op de website was ik op zoek naar mijn favorieten, ik dacht dat het een bij elkaar geraapt zooitje zou worden, maar eigenlijk zie je wel een specifieke stijl: wit met bruin leder. Zelf draag ik het liefst dichte schoenen, ik denk dat de instappers van Kanna en UGG het meeste passen bij wat ik nu al draag. Dat zijn de twee witte!

Maar ik zou graag weer open schoenen dragen, dat doe ik nu niet. Vooral het paar van Fred de la Bretoniere vind ik geweldig. Dat is een basic die overal wel bij past. Wederom onder een langere broek of juist onder een zwierig jurkje.

De cowboylaarsjes heb ik vaker bij anderen gezien de laatste tijd en beginnen me ook wel aan te spreken. Ik denk dat het een beetje een geval is dat je ervan houdt, óf juist helemaal niet, haha. Ik ben een beetje van team helemaal-niet naar ik houd ervan gegaan, denk ik! Wat denk jij?

Lina Locchi, DL Sport, Paul Green, Philippe Model

Ik ben helemaal gek op sneakers, zelf draag ik ook vaak sneakers. Bij blote benen kies ik vaak voor een wit paar (dat witter is dan mijn benen), bij een broek vind ik iets met een beetje kleur ook wel erg leuk. Mijn favoriete witte paren schoenen vind je bovenaan de blogpost.

Alle schoenen uit deze blogpost zijn te vinden in de categorie dames schoenen op de website van Van Den Assem.

Wat voor soort schoenen draag jij graag deze dagen? En draag jij, net als ik, je schoenen buiten én binnen, of draag je enkel schoenen buiten?

Deze blogpost is een samenwerking

DELEN:

4 reacties

 1. Naomi 3 mei 2020 / 10:15

  Oeh, model Kanna vind ik echt héél erg leuk! Nu we vooral binnen leven, merk ik dat ik mijn ‘gewone’ schoenen bijna niet draag. Ik draag vooral mijn wandelschoenen, want ja, als ik naar buiten ga, is het om te wandelen;).

 2. Saralien 3 mei 2020 / 11:07

  Ik draag binnen geen schoenen. Als ik de tuin in ga soms teenslippers, als die voor het grijpen liggen. Deze thuis-tijd is dus voor mij geen reden om nieuwe schoenen aan te schaffen! Hoewel ik die bruine red rags wel mooi vind als ik even naar buiten moet in mijn jurkje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.