De schoolkrant, lukt niet? Lukt wel!

Op dit moment zijn we hard bezig met de laatste schoolkrant van dit schooljaar. Ik mag dan wel hartstikke klaar zijn met de Havo, dat wil nog niet zeggen dat ik klaar ben met de schoolkrant. De deadline komt dichterbij en dichterbij. En ik kan je vertellen, de leraren hebben er geen vertrouwen meer in.


Via weheartit.com

En precies op het moment dat de leraren zeggen “dat gaat hem niet meer worden dit jaar” verandert er iets bij mij. Maar niet alleen bij mij! Er zijn nog vier andere dames in de redactie die netals ik dachten. Als iemand denkt dat wij iets niet kunnen, dan zullen wij wel eens even laten zien dat wij het wel kunnen!

De laatste schoolkrant wordt dan misschien wel door weinig mensen in elkaar gezet, maar dat wil niet zeggen dat ie er minder leuk om wordt. We gaan gewoon met z’n allen als een malle stukjes schrijven.

Daar kan ik zo vrolijk van worden, als mensen zo enthousiast zijn! De schoolkrant komt op 30 juni uit (wedden dat ons dat gaat lukken)! En die chagrijnige leraren die de woorden “kan niet” in hun mond durven te nemen bij ons… die zullen wel zien dat dit de beste schoolkrant tot nu toe wordt. En dan gaan ze (of we…) volgend jaar weer vrolijk verder, met iets meer moeite, maar ook dat gaat wel lukken.

Op 30 juni zet ik weer een link naar de online weergave neer! Om je tot die tijd te vermaken kun je de tweede versie of de derde versie nog even lezen.

9 reacties

 1. Olga 10 juni 2011 / 22:30

  Leuk dat je dit nog gewoon blijft doen 🙂 ben je ook echt van plan om hier volgend schooljaar nog mee door te gaan, ook al is je middelbare-school-carrière van de baan? xx.

  • Lisanneleeft 10 juni 2011 / 22:35

   Nouja als ze hulp nodig hebben dan help ik graag. En zoals het er nu uitziet hebben ze dat wel, haha!

 2. Marc 10 juni 2011 / 23:20

  Ik denk dat die leraren niet dom zijn. Die zeggen het misschien wel om jullie te prikkelen. Dat lukt wel, zo valt te zien!

  • Lisanneleeft 10 juni 2011 / 23:41

   Ik denk dat ze het eerder zeiden omdat ze er zelf niet zo’n zin meer in hebben 😛 (en misschien omdat ze geen vertrouwen in ons hebben :()

 3. Lieke 11 juni 2011 / 07:55

  laat ze maar even zien dat het wel gaat lukken!

 4. Iris Anastasia 11 juni 2011 / 11:06

  You go, girls! Ik ga duimen voor de deadline; maak er iets prachtigs van!

  Ik wens je een heerlijk Pinksterweekend!

  Veel liefs,
  Iris.

 5. Nathalie 12 juni 2011 / 11:30

  Yup, go for it! 😀 Ben benieuwd naar het resultaat! En goed vooruitzicht dat je verder kan met schrijven voor de schoolkrant, ook volgend jaar, niet? Met hoeveel mensen werken jullie nu precies aan de schoolkrant in vergelijking met de vorige keren? 🙂

 6. campervakantie 19 juni 2011 / 08:05

  Hello there, You’ve performed a great job. I will certainly digg it and for my part recommend to my friends. I’m sure they’ll be benefited from this site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.