De shoppinglist – Verhuizen naar mijn ouders

Laatst gaf ik al een update over mijn verhuizing terug naar mijn ouders. Daarin leg ik al het een en ander uit. Het leuke deel van verhuizen is natuurlijk het opnieuw inrichten! Ik maakte een lijstje met dingen die ik nieuw moet kopen voor mijn nieuwe kamer.

in-huis

Bron foto

Waarom nieuw kopen?

Ik heb toch al meubels? Jep, dat klopt helemaal! Maar er gaat iemand anders in ons huis wonen, en die heeft ook meubels nodig natuurlijk. Daarbij hebben we veel grote meubels die je niet zo even heen en weer kan slepen. Dan is nieuw kopen gewoon de makkelijkste optie.

Wat gaat er wel mee?

Natuurlijk koop ik niet alles nieuw, dat zou gekkenwerk zijn. Ik neem natuurlijk ook veel van mijn spullen mee!

 • Mijn computers
 • Mijn camera’s
 • Andere spullen die ik gebruik voor mijn blog
 • Mijn lampen en statief om te filmen
 • Matras
 • Douchekrukje
 • Nachtkastje
 • Bureaustoel
 • Kleding en make-up
 • Mijn standaard persoonlijke verzorging (tandenborstel, medicijnen, etc, heel logisch)

Wat heb ik al?

De kamer waar ik naartoe ga is op het moment niet leeg. Er zijn dus een aantal dingen die ik niet meer hoef te kopen omdat ik ze al heb in die kamer!

 • Bureau (een kleintje, niet groot genoeg voor mijn beide computers)
 • Kledingkast
 • Bed
 • Bank
 • Lamp
 • (LACK) Tafeltjes

Wat heb ik nog nodig?

Nu natuurlijk het leukste: wat moet ik nog uitzoeken? Het is gelukkig helemaal niet zo veel omdat ik dus bij mijn ouders ga wonen, en geen compleet huis opnieuw hoef in te richten. Alle standaard dingen zijn er dus al. Hetgeen wat ik het meest mis is een goede werkplek!

 • Groot bureau (of gewoon twee, ik heb al iets betaalbaars op het oog!)
 • Opbergruimte voor mijn kantoorbenodigdheden
 • Opbergruimte voor mijn make-up (hoewel ik die natuurlijk ook in de badkamer kan leggen, ik heb een eigen badkamer, yeah!)
 • Spulletjes om het wat gezelliger te maken

Ik ben laatst al met Tim naar de IKEA geweest om een aantal van deze spullen te kopen. Ik ga je verder op de hoogte houden door middel van een paar verhuisvlogs, zodat je steeds een beetje verandering kan zien!

DELEN:

13 reacties

 1. Sandra 2 augustus 2015 / 07:26

  Gelukkig heb je de meeste dingen al en hoef je die niet aan te schaffen! Wel heel leuk dat je alles opnieuw kan inrichten nu. Ik ben benieuwd naar de verhuisvlogs en naaf het, jou kennende, gezellige resultaat van je kamer!

 2. Ilse 2 augustus 2015 / 08:10

  Fijn dat het terug bij je ouders gaan wonen door het uitzoeken van deze spulletjes toch nog iets leuks krijgt! 🙂
  Veel succes bij het verzamelen ervan! 🙂

 3. Kim 2 augustus 2015 / 10:17

  Leuk om zo toch nog wat nieuwe spulletjes te kunnen kopen. Je hebt inderdaad wel gelijk dat nieuw kopen gemakkelijker is dan heen en weer slepen. 🙂

 4. Sytse 2 augustus 2015 / 11:05

  Nieuwe spulletjes kopen is altijd leuk. En deze kamer wordt helemaal van jou! Lekker naar je eigen smaak inrichten is ook altijd erg leuk. Lekker shoppen Lisanne!

 5. Lisanne 2 augustus 2015 / 11:59

  Toen ik nog bij mijn ouders woonde had ik een groot tafelblad van ikea met twee schragen eronder en in het midden een tafelpoot. De totale combi was denk ik €60. Maar zoveel ruimte.

 6. Darina 2 augustus 2015 / 12:37

  Heel veel succes met verzamelen. Ben benieuwd hoe het gaat worden!

 7. Godelieve 2 augustus 2015 / 18:20

  Fijn dat je de kamer bij je ouders helemaal naar je eigen smaak mag inrichten Lisanne 🙂
  Ik ben benieuwd wat je ervan gaat maken en veel plezier met shoppen!

 8. Laura 2 augustus 2015 / 18:46

  Wat leuk dat je dat verhuisvlogs gaat doen! Ik vond je blog week toen ook al zo leuk! Fijn dat je iedergeval niet heel veel nieuw hoeft te kopen voor de kamer bij je ouders.

 9. Dina 2 augustus 2015 / 18:47

  Eigenlijk is het ook gewoon best wel leuk om nieuwe spulletjes te kopen. Je mag je kamer straks helemaal opnieuw inrichten, zoals jij het wilt. Ik ben benieuwd!

 10. Tamarah 8 augustus 2015 / 10:26

  Het scheelt dat je de meeste dingen al wel hebt! En je blijft er ook voor een lange tijd dus dan is het wel fijn om een eigen plekje te hebben waar je helemaal mee uit de voeten kunt. En stiekem is het natuurlijk best leuk om je kamer gezellig aan te kleden en leuke accessoires te shoppen. En een eigen badkamer is wel erg luxe zeg!

 11. Anneleen 11 augustus 2015 / 11:54

  Oh wat leuk dat je nu toch lekker een beetje kan gaan shoppen 😉 en wat fijn dat je een eigen badkamer hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.