LOVE: De veredelde joggingsbroek

Hoe heerlijk is het om de hele dag in je joggingsbroek te lopen? Ik vind het geweldig, vooral als ik een minder goede dag heb! Maar tegelijkertijd vind ik het ook fijn om er gewoon ‘aangekleed’ uit te zien, ook als ik gewoon thuis blijf. Nu komt het me wel heel erg goed uit dat ik een trend voel aankomen… We krijgen te maken met een veredelde joggingsbroeken hype!

veredelde joggingsbroeken

Waarom zou je met zo’n veredelde joggingsbroek, a.k.a. drollenvanger willen rondlopen?

Simpel: omdat het lekker zit! Soms heb ik te veel pijn voor jeans, dan zitten zulke chillbroeken gewoon veel lekkerder. En volgens mij zijn er meer mensen – ook mensen zonder pijn – die nu heel hard ja aan het knikken zijn naar hun beeldscherm. Joggingsbroeken zijn fijn. En als het er leuk uit kan zien, waarom zou je het dan niet dragen?

Zoals hierboven gecombineerd vind ik het in elk geval heel leuk!

39,99, 19,99, 29,99

Zara

Echt waar, ik dacht dat Zara geweldig zou zijn met deze broeken. Dat we van tevoren al wisten wie de strijd ging winnen. Maar nee, deze exemplaren zijn het toch zeker allemaal net niet, wat mij betreft.

H&M joggingsbroeken met print

29,95, verkrijgbaar in zwart en print. Deze zie je ook bovenaan deze blogpost.

H&M

Het exemplaar dat H&M op dit moment in de collectie heeft vind ik wel heel mooi. Ik heb er al meerdere keren mee in mijn handen gestaan. Hij is mooi, hij is echt mooi. Enige minpunt? Hij kost 30 euro. Het kan aan mij liggen, maar dat ga ik niet neertellen voor zo’n broek. De witte versie was wel in de sale, maar het feit dat je daar mijn bloemetjesonderbroek doorheen zag was wel een klein minpuntje.

nette comfortabele broek

Boven: 24,95, 14,95, 14,95 Onder: 29,99, 19,99, 29,99

Mango

Ook de mango doet het aardig wat betreft deze broeken! Een aantal passen heel goed in het rijtje ‘pyjamabroeken’, maar met andere exemplaren zou ik best naar mijn werk durven. Niet op de afbeelding, maar deze vond ik ook en vind ik toch ook wel heel gaaf. Ik kom bijna nooit bij de Mango, maar ik ben bang dat je voor broeken als deze toch echt het beste kan slagen bij de Mango! Hier hebben ze simpelweg het meeste keus.

Kortom: ik wil er eentje. Ik ben dus nog op zoek naar het perfecte exemplaar, maar ooit zal ik hem vinden. Ik ben heel erg benieuwd naar wat jullie vinden! Is het iets voor jou, zo’n broek? Of vind je het juist helemaal niks?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.