De voordelen van de winter

Het is al een tijdje winter, maar het lijkt wel of het nu pas echt begint. Het wordt kouder! Ik ben er niet heel blij mee, maar er zijn zeker wel een aantal voordelen. En er zijn altijd trucjes om de winter net even leuker te maken!

Je kan eindelijk je diehard overwinteraar outfit uit de kast trekken!
Een hele warme muts heb je alleen nog maar nodig gehad als het echt koud was, of je erg lang buiten was. Bij mij is dit beiden nog niet gebeurd, haha. En ik heb nog wel zo’n leuke muts gekocht!

Heb je die niet? Sale shoppen!
Jaaa, januari betekent sale. En dan vooral op alleen warme jassen, leuke mutsen en lekkere warme sjaals! Dit was gewoon het juiste moment om het weer kouder te laten worden, nietwaar?

Warme thee of chocolademelk
Jaaaa, ik ben ook maar weer thee gaan drinken. Komt door die gecarameliseerde peer thee. En nu wil ik de aardbeien met slagroom thee van de Aldi ook proberen, want die schijnt ook erg lekker te zijn. Of warme chocolademelk met slagroom… jum! Dat is gewoon net even lekkerder als je net uit de kou komt. (Of als je naar buiten kijkt en je ziet dat het koud is, hihi)

Het wordt weer lichter
Meestal vind ik het verschrikkelijk als het buiten donkerder wordt. Ik kan er echt een humeur van krijgen en het heeft ook invloed op mijn lichaam. Weinig daglicht is niets voor mij! En nu het elke dag weer een stukje langer licht is, ben ik ook gewoon vrolijker. Daarnaast geeft het mij het gevoel dat het weer zomer wordt, en daar houd ik van!

De lentecollecties in de winkel!
Oké, nu ga ik te ver… Maar ik moet toegeven dat mijn hart een sprongetje maakt bij al die vrolijke zomerse kleurtjes!

Ik ben geen winterfan, ik hoop dat er geen sneeuw gaat vallen. Maaar, die toffe muts van me moet toch minstens een keertje op, dit jaar. Vind ik! Wat vind jij het leuke aan de winter? En kijk je ook uit naar de zomer, of houd je meer van de lagere temperaturen? (Vanmiddag nog een artikel online!)

10 reacties

 1. Naomi 19 januari 2012 / 08:30

  Wat ik het leukste vind aan de winter? Dat het me doet verlangen naar de zomer en dat de zomer dan extra leuk is. ; )

 2. Lieske 19 januari 2012 / 14:05

  Wat leuk dat jij die gecaramelliseerde perenthee ook zo geweldig vind, ik heb ‘m laatst een keer bij een verjaardag gedronken en we hebben hem meteen zelf gehaald, hij is helemaal jammie 😛

 3. Daniëlle 19 januari 2012 / 18:30

  Allemaal waar! De lente collecties, ik word er al enthousiast van, haha…

 4. Renske 19 januari 2012 / 20:09

  Ik kan niet wachten tot de lente. Over een paar weekjes is het al weer stukken langer licht en hopelijk ook zonniger. Kan niet wachten:) En al die lentecollecties maken dat er niet minder op. Maar de sale is wel erg fijn aan deze tijd.
  Die aardbeien met slagroom thee heb ik ooit eens gehad bij iemand en ik vond het echt ontzettend chemisch en smerig als ik eerlijk ben. Maar wie weet vindt jij heb wle lekker:)

 5. Yara 21 januari 2012 / 10:47

  Warme thee & chocolademelk <3 Echt een winterfavoriet. Waardeer hot chocolat altijd wat meer in de winter dan normaal, haha.

 6. Olga 1 februari 2012 / 21:48

  Ik vind het nu al wel minder erg dan in het begin van de winter. Als je nu vroeg wakker wordt, dan kun je de vogeltjes alweer buiten horen fluiten, toch een stuk leuker dan die stilte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.