Decembercadeau aan jezelf? Het beste idee ooit!

December staat bij veel mensen gelijk aan mooie diners, gezellige dagen en prachtige outfits. Maar laten we eerlijk zijn, het gaat ook gepaard met veel stress en soms wel ruzie. Iets wat men in films het liefste verbergt en ook in zoetsappige reclames zie je dit niet terug. Toch is dit wel wat de werkelijkheid is. Nu kun je niet alles oplossen, maar er zijn wel zaken die de stress iets kunnen verlichten. Stiekem hoop je immers dat er ieder jaar een prachtig cadeau voor je onder de boom ligt, maar vaak krijg je nét iets anders dan waar je op hoopte. Daarom dé nummer één tip om december ook voor jezelf een feest te maken; koop een mooi cadeau voor jézelf. Heb je wat inspiratie nodig? Lees snel verder. 

Nummer één gadget 

Vandaag de dag zijn er natuurlijk heel wat gadgets en technische producten op de markt, maar de nummer één gadget is en blijft toch wel de smartphone. Ik doe echt álles met mijn smartphone: appen en bellen, maar ook voor mijn e-mail en social media gebruik ik mijn telefoon volop. Daarnaast vind ik het heerlijk om in bed een luisterboek te luisteren of een filmpje te kijken op mijn smartphone. En niet te vergeten: foto’s en video’s, zeker met de feestdagen gaat de smartphone straks volop gebruikt worden!

Daarom is het ook aan te raden te investeren in een fijne en goede kwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor een exemplaar uit de Samsung Galaxy A serie. Fantastische kwaliteit toestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Daarmee scoort deze serie ook altijd zeer hoog in onderzoeken naar de prijs-kwaliteit verhouding van telefoons. Als je nog een cadeau voor jezelf doet is dit perfect om jezelf cadeau te doen, je zult zien dat je niet iedere dag, maar er bijna iedere minuut plezier van hebt.

Me-time 

Nog een fijn cadeau aan jezelf is om wat extra me-time te creëren voor jezelf. Boek daarom een lekkere massage en laat je onderdompelen in de fijne wereld van wellness. Ga lekker alleen, om echt een moment van rust in de decemberdrukte te creëren en je zult zien dat je helemaal zen en relaxt terugkomt. Een cadeau waar je het effect nog lang van gaat voelen. Ook meteen een fijne cadeautip voor een ander, dit is zó fijn!

Ben je niet zo van de wellness maar kun jij genieten van een avond écht goed eten, ga dan eens een keer alleen uiteten. Voor sommige mensen heel spannend, maar wel een ervaring die je niet wilt missen. Eigenlijk is iedere vorm van me-time goed, maar bespaar vooral niet op de kosten, zie het echt als een cadeautje voor jezelf. Je kan er tenslotte alleen voor anderen zijn, wanneer je ook goed zorgt voor jezelf.  

Het belang van een cadeau aan jezelf is niet alleen maar een excuus om iets duurs te kopen wat je al lang wilt. Het is veel meer dan dat, het staat ook voor zelfliefde en een extra dosis energie in donkere en drukke tijden. Je hoeft niet alleen maar voor anderen dure cadeaus te kopen in deze maand, ook jíj doet er toe. Je kan niet verwachten van anderen dat ze al je wensen vervullen, dat kan niet en hoeft ook helemaal niet. Ga voor jezelf en kies waar jij echt blij van wordt. Dan weet je zeker dat ook deze decembermaand voor jou er één wordt om optimaal van te genieten en nooit te vergeten. Maak er een magische Kerst van!

Deze blogpost is een samenwerking

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.