Destressing lijn van Hema

Normaal ben ik groot fan van frisse en fruitige geurtjes in mijn beautyproducten. Toch verlangde ik naar iets anders. Van die frisse geurtjes werd ik heel wakker terwijl ik onder de douche stond, of mijn benen insmeerde. Nu lukt het me tegenwoordig even niet meer om ‘s ochtends te douchen. En laat ik het zo zeggen… van zo’n fris geurtje kom je nu niet echt in de slaap-mood. Dus ik ging op zoek naar een slaperiger geurtje!

Dus daar gingen we, Tim en ik, op jacht naar een slaperig geurtje. Eigenlijk was ik op zoek naar een luxeproduct, zo keken we bijvoorbeeld bij Rituals. Maar nee, Rituals had niet echt iets geschikts. Helaas pindakaas. Ik weet niet meer waarom, maar opeens stond ik op de beauty-afdeling van de Hema. Overkomt me overigens wel vaker, dat ik daar ‘opeens’ sta. En toen zag ik deze producten van de destressing lijn. Dat was precies wat ik zocht!

destressing

Hema destressing shower mousse

Als eerst nam ik de shower mousse mee. Ik was op zoek naar iets voor onder de douche, en deze mousse leek me wel heel fijn.

En ja, dat is hij ook! de substantie is heerlijk, hoe tof is het dat als je op het knopje drukt er een enorme bol schuim uit het flesje komt? 😀 Haha, het is misschien een beetje stom, maar alleen hierdoor is het al een feestje om hiermee te douchen! De geur vind ik moeilijk te omschrijven, maar hij is heelijk voor voor het slapen gaan. Een echte ‘onstpannende’ geur, zoals de naam het zelf al zegt.

Op de verpakking wordt gezegd ‘met ylang ylang, vijg- en geraniumextract’.

En even een fotootje van de ingrediënten, mocht je deze interessant vinden.

destressing bodybutter

Hema destressing bodybutter

Ook over de bodybutter ben ik zeer tevreden. De butter is lekker dik, smeert goed uit en trekt redelijk snel in. En ook niet onbelangrijk: hij heeft de zelfde heerlijk ontspannende geur!

En wederom de ingrediënten.

Nog even iets he, vinden jullie die verpakkingen ook niet een luxe uitstraling hebben? Ik vind van wel… Als ik ze gebruik krijg ik echt een luxegevoel, en dat terwijl het Hema is! Niets mis met Hema overigens, maar een luxegevoel krijg ik er doorgaans niet bij. Goed, Kortom, ik word hier heel blij van!

En dat is dan meteen waarom ik dit met jullie wilde delen, wat mij betreft zijn dit echte aanraders! Enorm budget is de destressing lijn van Hema overigens niet, deze waren allebei rond de 4 euro. Maar da’s alsnog redelijk betaalbaar, als je het mij vraagt! Hebben jullie nog aanraders wat betreft beautyproducten met een lekkere geur voor voordat je gaat slapen? (of voor als je gewoon wilt ontspannen)

27 reacties

 1. Laura 26 december 2012 / 07:03

  haha, een ‘slaperig geurtje’. De verpakking ziet er voor Hema’s doen erg chic uit ja! Ik ga gauw een kijkje nemen bij de Hema 🙂

 2. Lieske 26 december 2012 / 07:51

  Ik heb deze nog niet geprobeerd, maar zo’n mousse is sowieso heerlijk, wij hadden hem eerst af en toe van de Rituals, maar omdat die toch best wel prijzig zijn hebben we eens bij de Etos rondgekeken en daar hebben ze ook echt hele lekkere douchemousses. Ook zeker een aanrader, alleen misschien meer voor ‘s ochtends in plaats van ‘s avonds

 3. Irene 26 december 2012 / 08:40

  Inderdaad, wat een stijlvolle verpakkingen! En 4 euro is niet duur voor zulke fijne producten. Als mijn Dove douchegel op is ga ik hier even naar kijken 🙂 Ben benieuwd naar de geur!

 4. Daphne 26 december 2012 / 08:46

  ‘Het komt wel vaker voor dat ik daar opeens sta’ Haha heerlijk! Ik vind het heel chill om mezelf met een mousse te douchen sinds ik een shower mousse van Greenland heb. De geuren van Greeland zijn heerlijk en de producten bevatten natuurlijke ingrediënten zijn niet op dieren getest! Het merk heeft allemaal producten om jezelf te verwennen en lekker te ontspannen 🙂 Maar deze van de Hema klinkt ook goed!

 5. Ashley 26 december 2012 / 09:06

  Hema destressing bodybutter ziet er echt super goed uit! Ik zou nooit zo iets van de Hema kopen, maar nu word ik stiekem wel geprikkeld

 6. Josephine 26 december 2012 / 09:46

  Haha, elke keer als ik destressing lees, dan moet ik denken dressing of dessert. Beide producten lijken mij heel fijn, vooral door de substantie!

 7. Aleida 26 december 2012 / 09:59

  Ze zien er totaal niet uit als ‘maar’ producten van de HEMA, het zou ook zo wel van de Rituals kunnen zijn

  • Lisanneleeft 26 december 2012 / 19:52

   Bijzonder eigenlijk he 😛 Voelt heel dubbel… Maar wel heel erg leuk!

 8. Hester 26 december 2012 / 10:27

  Het ziet er inderdaad mooi uit, die verpakkingen. En het ruikt ook lekker, inderdaad wil je niet zo’n hele frisse geur ‘s avonds voor je gaat slapen.

 9. Ingeborg 26 december 2012 / 11:20

  Ik heb de body butter en de massage olie van deze lijn, heerlijk zijn ze!

 10. Tamarah 26 december 2012 / 12:34

  De mousse zou ik ook wel willen proberen die ziet er lekker uit. Ik douche me liever ‘s avonds dus na een druk dagje is zo’n destress geurtje wel lekker ontspannend en rustgevend! Ik zag laatst bij de HEMA dat ze een hele lijn wannabe Rituals doucheschuims verkopen! Dus wil zeker kijken of het in de buurt komt van de Rituals aangezien deze toch wel prijzig is!

 11. Roxanne 26 december 2012 / 13:16

  Dat ziet er heerlijk uit 🙂 Ik douche meestal ‘s morgens dus dan is het misschien minder handig, maar ik ken wel van die momenten dat ik ga douchen om even bij te komen van een lange dag!

 12. Rosalie 26 december 2012 / 15:08

  Ja idd best luxegevoel, terwijl het Hema is! ^^

 13. Kirsten 26 december 2012 / 16:33

  Ik ben benieuwd! Als ik een keer bij de hema ben ga ik eens kijken!

 14. Marike - LIVWOW.nl 26 december 2012 / 19:28

  Ik heb mijn moeder een aantal producten ervan cadeau gedaan. En als je deze fijn vindt, vindt je de spullen van The Body Shop vast ook fijn. Een verpakking met bruin en blauw.

  • Lisanneleeft 26 december 2012 / 19:51

   Dank voor de tip! Ik ben fan van The Body Shop, maar deze lijn ben ik nog nooit tegen gekomen. Volgende keer maar eens naar kijken 😀

 15. Ilse 26 december 2012 / 21:09

  Leuk om al dat commentaar over de hema te lezen, ik koop wel vaker producten van de hema want ik werk daar. 🙂

 16. Daniëlle 27 december 2012 / 10:41

  Eigenlijk heeft Hema best wel leuke producten 🙂 In ieder geval het proberen waard! Ga hier ook maar eens naar kijken, op je foto’s ziet het er heerlijk uit!

 17. Isabel 27 december 2012 / 11:52

  Het ziet er echt heel goed uit, zeker voor Hema!

 18. Noor 27 december 2012 / 15:08

  Hmm, klinkt goed. 🙂 De verpakking ziet er ook goed uit!

 19. Zoë 27 december 2012 / 18:06

  Klinkt fijn! Die mousse is niks voor mij (eikes butaangas en SLS), maar de body butter ziet er goed uit 🙂

 20. Mandy de Bakker 8 januari 2013 / 11:44

  Ziet er echt heel goed uit! En de prijs is ook goed vergeleken met Rituals. Ga binnenkort eens even bij de Hema rondkijken.

 21. M Vd bulk 19 augustus 2017 / 11:36

  Ik gebruik hem al jaren ! Heerlijk !! Maar nu is deze lijn verdwenen ?.ben aan mijn laatste beetje bezig en nu ???? Waarom haalt Hema steeds producten ( die goed verkopen ) uit het assortiment ? Ben er niet blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.