Deze 3 Netflix series zijn perfect om te bingen dit najaar

Het weer wordt druilerig, de dagen worden korter. Dit is hét moment om een knusse serie uit te kiezen en lekker veel afleveringen achter elkaar te kijken. Deze drie series die op Netflix staan zou ik kiezen! Theetje erbij, tv aan, en gaan.

Foto door Ellie Ellien via Unsplash

Chesapeake Shores

Van deze serie krijg je zeker weten een goed gevoel! Een jonge vrouw gaat terug naar het dorp waar ze geboren is, waar een groot deel van haar (grote) familie ook woont. De plek waar het zich afspeelt is heel knus en gezellig, dat wordt versterkt door de fijne familie.

Downton Abbey

Downton is een kostuumdrama dat zich afspeelt aan het begin van de 20e eeuw. Sommige mensen noemen het een langzame serie, maar ik vind dat juist fijn. De serie begint met een groot issue, de erfgenaam van het grote kasteel en landgoed overlijdt, wie is nu de nieuwe erfgenaam? Er is een enorm team personeel, die worden ook allemaal gevolgd, net als de familie die in het kasteel woont.

Na de serie zou ik ook zeker de films gaan kijken, dit is echt genieten! Heerlijk om lekker op de bank te zitten met een kop thee (of warme chocomel met slagroom!) en deze serie te kijken. Knus!

Gilmore Girls

Dit is voor mij echt de ultieme herfstserie. Elk najaar begin ik opnieuw aan Gilmore Girls. Maar eerlijk? Ik stop nooit écht, Gilmore Girls is echt mijn comfort serie. Als er één serie was die ik de rest van mijn leven moest kijken was dat sowieso Gilmore Girls.

Het gaat over een eigenzinnige moeder en een bijzonder slimme dochter die wonen in een heel kneuterig dorpje.

Poster links en poster rechts

En ik wil niet overkomen alsof ik gek ben, maar ik ben zó dol op Gilmore Girls dat ik lid ben van de Gilmore Girls Fanatics Facebookgroep. Dat is heel leuk, want daar kom je dit soort posters tegen (de serie speelt zich af in Stars Hollow) die op Etsy te koop zijn. Ik wil er eentje!

Wat is jouw ultieme comfortserie waar je het liefst elke herfst opnieuw aan begint?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.