Deze 6 (kleine) webshops volg ik graag op Instagram

Instagram is voor mij een van de leukste plekken om leuke kleine creatieve makers te ontdekken. Sommige van deze ontdekte ik via reels op Instagram, anderen via advertenties. En sommige ken ik al heel lang, maar wil ik toch graag met je delen! Deze 6 makers volg ik graag, misschien jij ook.

Millie Illustrates

Deze heb ik ontdekt via een reel. Millie verkoopt prachtige prints van haar kleurrijke zomerse werk. Ik zou het zo aan de muur hangen. Ik word altijd vrolijk van alle mooie kleuren, wie weet word jij er ook blij van!

Bekijk de Instagram van Millie Illustrates en de Etsyshop vind je hier.

Esther Bennink

Een van mijn favoriete illustrators is Esther, ze neemt je op stories ook regelmatig mee op avontuur. Ze maakt echt prachtige illustraties, heel knus en juist weer helemaal lekker herfstig. Naast prints kun je ook kaarten en bijvoorbeeld notitieblokjes bij haar kopen. Die laatste heb ik op het oog, perfect voor komende herfst!

Bekijk de Instagram van Esther Bennink hier en de shop van Esther hier.

Iris borduurt

Als je zelf graag creatief bezig bent dan móet je Irisborduurt wel volgen! Je vindt op dit account alles over borduren, Iris deelt regelmatig inspiratie van andere mensen die iets moois hebben gemaakt. En uiteraard kun je bij Irisborduurt terecht voor de leukste borduurpakketten of losse materialen om te borduren.

De Instagram van Irisborduurt vind je hier en hier de webshop.

Muchable.nl

Het account van Muchable is een en al vrolijkheid, zo leuk! Ze deelt regelmatig leuke achtergronden voor je mobiel op stories. Maar alleen al kijken naar al die gezellige illustraties maakt me vrolijk! Echt een aanrader om Romy te volgen!

De Instagram van Muchable.nl vind je hier en hier winkel je de producten van Muchable.

Phyllosceramics

Als je me een beetje kent weet je dat ik dol ben op leuke mokken. Deze mokken zijn next level leuk! Ze zijn handgemaakt en het liefst zou ik mijn hele kast vol zetten met deze geweldige mokken met gezichtjes, haha. Ze zijn wat mij betreft wat prijzig, maar om naar te kijken vind ik ze ge-wel-dig!

Phyllosceramics vind je hier op Instagram en de shop vind je hier. Alles is altijd uitverkocht, je moet de Instagram in de gaten houden zodat je weet wanneer er weer voorraad bijgevuld wordt!

Little Lefty Lou

Nog zo’n leuk account met mooie illustraties! Louisette maakt de leukste stationery met haar prachtige illustraties erop, van washitape tot kaarten tot notitieblokjes. Ik word er blij van!

Little Lefty Lou is hier te vinden op Instagram en haar shop vind je hier.

Ken jij nog leuke creatieve makers die leuk zijn om te volgen op Instagram?

DELEN:

1 reactie

  1. Naomi 22 juli 2022 / 09:26

    Wat een prachtige accounts allemaal! Ik heb het geduld niet om te borduren, maar als ik dit zie, krijg ik er bijna weer zin in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.