Deze 8 adventskalenders zijn uniek & de moeite waard!

Adventskalenders lijken dit jaar wel meer hip dan ooit. Het is ook superleuk, lekker aftellen naar Kerst met allemaal leuke cadeautjes. Ik verzamelde weer een heleboel leuke kalenders die ik vandaag graag met je deel. Ik heb al drie kalenders, maar twijfel nu om er nóg eentje te kopen, zo leuk zijn ze!

Bonne Maman adventskalender

Adventskalender met jam van Bonne Maman

Een adventskalender vol met jammetjes, heerlijk! Deze lijkt me geweldig, alleen al om die kleine potjes, haha. Een echte jamliefhebber kun je hier denk ik heel erg blij mee maken.

Je vindt hem hier.

Pukka adventskalender thee

Pukka adventskalender thee

Ik ken veel mensen die superfan zijn van kruidenthee, dan is Pukka echt jouw merk! Deze kalender is geweldig om aan de muur te hangen en elke dag te kunnen genieten van een zakje. 24 verschillende, zo leuk!

Pukka adventskalender vind je hier.

Yogi thee adventskalender

Yogi thee adventskalender

Ook Yogi heeft dit jaar een adventskalender. Ziet hij er niet super knus uit?

Yogi thee adventskalender vind je hier.

Zelf ben ik meer fan van de fruitige smaakjes, minder van kruidenthee. Ik kocht deze van Lipton en deze van Pickwick is ook heel leuk. Dat zijn ook opties!

zaden adventskalender

Seed Advent Calendar

Nu ik zelf een moestuintje heb geprobeerd bij te houden word ik hier heel erg blij van. Hoe leuk is dit, allemaal verschillende zaadjes? Je kan deze aan een slinger vastmaken en ophangen. Ze hebben ook een blauw kleurtje.

De adventskalender met zaadjes vind je hier.

tony's

Tony’s Chocolonely adventskalender

Deze kalender van Tony’s is nét even wat meer luxe dan de standaard kalenders die we kennen met de slechte chocolaatjes. Dit is een stuk meer bijzonder, met alle leuke verschillende smaken die Tony’s te bieden heeft. Ik vraag me af of ze echt achter élk vakje een andere smaak kunnen stoppen, haha. Maar ik zou hier heel blij van worden!

Tony’s adventskalender vind je hier.

luxe chocolade en drop adventskalender

Schöttinger adventskalender vol luxe lekkernijen

Toen ik op zoek was naar een cadeautje voor mijn vader zijn verjaardag kwam ik deze kalender tegen. Er zit chocolade in en drop, maar dan op een heel luxe manier. Dit is echt een prachtige kalender om cadeau te doen! Maar het is hem bij mij niet geworden, sorry pap.

De Schöttinger adventskalender vind je hier.

sokken adventskalender

Sokken adventskalender Jack&Jones

Deze adventskalender is geweldig voor een man die van een beetje bijzondere sokken houdt, maar nog niet genoeg heeft. Want deze kalender zit helemaal vol met leuke sokken! Ik vind het geweldig, op de website kun je ook zien welke sokken er allemaal in zitten.

Sokken adventskalender van Jack & Jones vind je hier.

essie korting

Essie adventskalender

Oké, eerlijk: ik wilde deze blogpost later online zetten, maar nu is er een heel goede deal van Essie, daarom kwam hij tóch vandaag. Ik heb hem zelf al. Als je een nagellak drager bent: dit is mijn ultieme favoriete merk en de prijs is zo goed voor wat er allemaal in de kalender zit. Ik zou zeggen: doen! Ook om cadeau te doen heel erg leuk.

De Essie kalender vind je hier, het is nu echt een goede deal!

Dat zijn de kalenders die mij opvielen deze keer! Lees ook deel 1 van deze serie van dit jaar. Ik ben wel benieuwd, heb jij ook een adventskalender voor dit jaar? Of ga je er nog eentje kopen?

Alle linkjes in dit artikel zijn Bol.com linkjes waarbij ik een klein deel krijg van jouw bestelwaarde. Jij betaalt hiervoor niet meer, maar je helpt mij wel door te kopen via deze linkjes. Dankjewel!

DELEN:

6 reacties

 1. Johanne 10 november 2021 / 14:30

  Ik heb gisteren die van Pickwick bij Kruidvat gekocht. Hele fijne prijs en vind het sowieso al leuk om vanaf december iedere dag een vakje te mogen openmaken. Zo gezellig!

 2. Darina 10 november 2021 / 15:39

  Prachtige adventkalenders. Dit jaar heb ik er ook een gekocht, van de Kusmi Thee, daar ben ik dol op. Kan niet wachten tot het 1 december is 🙂

 3. Geke 11 november 2021 / 16:05

  Die met zaden lijkt me wel heel fijn. Maar aangezien ik nog zo’n voorraad liggen heb, ga ik het toch maar niet aanschaffen.
  Die confituurtjes zijn ook wel heel erg leuk!

 4. Evelien 16 november 2021 / 22:51

  Clipper heeft ook een mini advent kalender. Bij de Makro waren ze van de week rond de 4 euro!

 5. Irene 16 november 2021 / 23:46

  Ik heb er een van Yves Rocher. Al een paar keer getwijfeld om hem al niet helemaal open te maken maar ik ben nu toch geduldig, haha. Die van Essie is leuk en die van Rituals heb ik ook gecheckt. Als ik er nog een zou nemen zou ik voor een theekalender gaan denk ik.

 6. Dionne 18 november 2021 / 11:55

  Haha die van jam had ik nog niet gezien, er komen er echt steeds meer bij elk jaar. Ik kon het zelf ook niet laten om hierover te schrijven, maar dan met boekige adventskalenders 🤭 Heb overigens zelf nog steeds geen keuze kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.