Deze adventskalenders kochten we in Duitsland

Vorige week waren we even in Duitsland, we gingen naar de dm en de Rewe. En daar stond het vol met adventskalenders! Duitsland is echt adventskalender-heaven, haha. Zo leuk om dat allemaal bij elkaar te zien! We kochten vier kalenders, ik zal ze aan je laten zien.

Dit zijn ze…

Als eerste kocht ik een thee adventskalender, eigenlijk omdat ik thee was vergeten mee te nemen op vakantie. Maar ik kon het toch niet over mijn hart verkrijgen om hem al te openen, dus ik heb de vakantie zonder thee gedaan, haha. Dit is het bio merk van de dm.

Ze hadden ook Pukka en Clipper, maar ik vond deze wel leuk voor de verandering. Zo ziet hij eruit als hij straks uitgeklapt is. Deze was rond de €4.

Voor de opa en oma van Bernard kochten we deze van After Eight. Deze vind ik qua design wel echt het mooiste! Deze kalender was €17 en kochten we bij de Rewe.

Voor mijn vader ging deze Ferrero Rocher kalender mee. Deze vonden we qua design ook geweldig!

Kijk, zo ziet hij er uiteindelijk uit, knus toch? Heel leuk! Deze was €14. Ze hadden nog veel meer chocolade adventskalenders, vooral heel veel van Milka en Kinder, maar ook van andere merken was er veel keuze.

En als laatste, misschien wel mijn favoriet qua inhoud: deze van Alverde, dat is het natuurlijke merk van dm. Bernard wilde deze kalender wel samen kopen, dus de inhoud gaan we delen! Erg gezellig.

Dit is de inhoud, ik word er helemaal blij van! Deze was €20, ook een fijn prijsje dus.

Ik kan niet wachten tot december, dan kunnen we de kalenders gaan openen!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.