Deze apps op mijn telefoon gebruik ik het meest

Mijn telefoon zit nog nét niet aan mijn hand vastgeplakt, zo veel gebruik ik hem. Natuurlijk om te bellen en smsen (ja, smsen doe ik nog steeds), maar tegenwoordig kunnen we zó veel meer met onze telefoons. De apps die ik het meest gebruik deel ik met je in deze blogpost!

Whats app

Ik gebruik Whats app niet veel om berichtjes te sturen, daar ben ik niet zo van. Maar videobellen met Bernard doe ik wel heel graag!

Om overal te kunnen videobellen met B heb ik een Sim Only abonnement. Zo houd ik de kosten van het videobellen laag, doordat ik alleen betaal voor mijn abonnement. Ik heb genoeg internet en belminuten, zodat ik nooit zonder zit. Mijn toestel koop ik eens in de drie jaar nieuw, in principe heb je natuurlijk niet elk jaar het nieuwste toestel nodig, dus zo doe ik het. Ben je nu ook op zoek naar een goede Sim Only Aanbieding, kijk dan bij Simpel. Dat zijn echt fijne bedragen, hiermee bespaar je veel geld per maand.

Netflix, Videoland en HBO max

Via mijn mobiel en Chromecast kan ik mijn favoriete series naar mijn tv casten. Ik gebruik veel Videoland, Netflix en HBO max. Daarnaast kijk ik in bed ook graag op mijn kleine schermpje naar series, dat vind ik ook heel fijn.

Wat ik zoal kijk? Deze series keek ik begin dit jaar allemaal op Netflix.

Via Videoland kijk ik vooral programma’s die op RTL komen, zodat ik ze lekker zonder reclame kan kijken. Expeditie Robinson, Het perfecte plaatje en Lego Masters bijvoorbeeld.

HBO max heb ik gebruikt om One Tree Hill te kijken en samen met Bernard kijk ik graag naar The Big Bang Theory.

Storytel

Boeken luisteren doe ik met Storytel. Hierop staan oneindig veel leuke boeken om te luisteren. Ik vind dat heel fijn om aan te zetten als ik de vaatwasser uitruim of mijn tanden poets.

Ik luister nu een boek van Lisette Jonkman, Langste. Kerst. Ooit., een kerstboek. Echt een aanrader! Een kerstboek, haha.

Facebook, Instagram en TikTok

Qua social media spendeer ik meer tijd dan ik zou willen op deze drie apps.

Facebook gebruik ik vooral voor de groepen waar ik in zit. Bijvoorbeeld over glutenvrij eten, zo ontdek je allemaal nieuwe producten die je anders nooit had leren kennen. En over ondernemen of websites bouwen. Ik ben echt fan van de communities op Facebook! Daar haal ik heel veel info vandaan.

Ik heb een groepje mensen waarvan ik de stories op Instagram heel graag volg. Dat doe ik met heel veel plezier. Het voelt echt alsof ik een groepje vriendinnen heb op Instagram.

En TikTok is nieuw (voor mij), maar daar volg ik ook een klein groepje mensen. En ik maak er zelf regelmatig een filmpje voor!

AH en Allefolders

Bij AH en AlleFolders check ik de nieuwste aanbiedingen.

In de Albert Heijn app bekijk ik altijd de bonusaanbiedingen, ik doe al mijn boodschappen bij Albert Heijn, dus dat is wel handig. Je krijgt, als je je bonuskaart koppelt aan de app, ook nog persoonlijke kortingen. Mooi meegenomen!

Op AlleFolders kun je alle folders digitaal bekijken. Ik heb een nee-nee sticker op mijn brievenbus, maar zo kan ik dus toch foldertjes kijken, als ik daar zin in heb. Ik doe dit voor sommige winkels elke week (Action, haha), voor sommige alleen als ik er zin in heb.

Meer inspiratie nodig? Op de blog van Romy zag ik ook een artikel met haar favoriete apps, sowieso is dat ook een heel leuke blog. Heb jij nog tips voor handige apps die jij veel gebruikt op je smartphone?

Deze blogpost is een samen werking

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.