Deze cadeaus zijn perfect voor moederdag

Moederdag op 12 mei is hét moment om je moeder even helemaal in de watten te leggen. Mijn moeder koopt niet zo snel iets luxe voor zichzelf, dus doe ik dat als dochter op bepaalde dagen maar al te graag. En moederdag is wat mij betreft het perfecte moment om haar iets moois te geven! Deze cadeauideetjes zijn allemaal te koop bij Douglas.

Een lekker parfum

Misschien weet je van je moeder wel precies van wat voor parfum ze houdt. Dan kun je een parfum kiezen dat lijkt op haar favorieten. Maar er zijn ook parfums die altijd wel geschikt zijn.

Als ik kijk naar mijn moeder dan is een parfum al gauw een mooi luxe cadeau, ik denk dat ze niet vaak in haar leven zelf een parfum heeft uitgezocht voor zichzelf! Dat maakt het een extra leuk cadeautje, zo denkt ze aan me als ze haar parfum draagt.

Huidverzorging

Ook iets typisch wat mijn moeder niet snel luxe zou kopen is huidverzorging. Terwijl het juist zó fijn is om te gebruiken! Dat maakt het ook een heel goed cadeau.

Als je voor goede kwaliteit wil gaan voor een fijn prijsje is The Ordinary een heel fijn merk dat ze verkopen bij Douglas.

Een luxe mascara of lipstick

Niet alle moeders dragen make-up, maar die van mij draagt wel elke dag mascara. En vaak ook lipstick! Dat maken het perfecte cadeautjes. Daarmee kun je ook niet de fout in gaan qua huidskleur, zoals bij een concealer of foundation.

Je kunt het zo duur en luxe maken als je zelf wilt, sommige lipsticks zien eruit als een geweldig luxe cadeautje. Extra leuk om te geven!

Cadeauset

Als je het nu allemaal niet meer weet, kijk dan even op de site van Douglas voor een cadeauset. Zeker weten dat je daar inspiratie van krijgt! Zo zijn er cadeausets met parfums, maar ook met huidverzorging, lichaamsverzorging of een combinatie van alles, bijvoorbeeld een mooie set van Rituals. En natuurlijk zijn er ook sets met make-up. Zo kom je zeker op een goed cadeau-idee!

Mijn moeder wordt zeker blij van een beautygerelateerd cadeau, hopelijk die van jou ook! En als je zelf moeder bent: vergeet jezelf niet te verwennen op moederdag. Ik vind dat je best iets moois voor jezelf zou kunnen kopen op zo’n dag, haha.

Deze blogpost is een samenwerking

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.