Deze feelgood films wil je niet missen (een maand gratis kijken!)

Ken jij WithLove al? Dit is een streamingdienst vol feelgood films. Lekker op de bank met een kopje thee, een schaaltje kruidnoten, en genieten maar. Verstand op nul en genieten van fijne films waarbij je niet te hard hoeft na te denken, wel zo ontspannend!

Als je mij al lang volgt weet je dat ik liefhebber ben van romcoms, de romantische komedies. Toen ik erg ziek was vond ik het lastig om genoeg leuke films en series te vinden die vrolijk en makkelijk waren. Via andere diensten stuitte ik zo weleens op superspannende of enge films. Leuk, maar daar moet je van houden. Op WithLove vind je vrijwel alleen feelgood films, wel zo handig!

Zoals je ziet is er genoeg te zien! Hierboven zie je een deel van de kerstfilms en romantische films.

Nu voel ik me gelukkig niet meer zo ziek, maar ik kijk nog steeds graag films en series. En mijn smaak is weinig veranderd, nu doe ik het vooral om lekker mijn hoofd leeg te maken. Ik kan ontzettend genieten van de vrolijke verhalen en de weet dat het verhaal goed gaat aflopen. Dat is misschien een beetje simpel, maar voor mij is dit ultieme ontspanning.

En naast kerstfilms is er nog veel meer! Dit zijn de thema’s drama en feelgood. Grappig feitje: ik kijk vaak via mijn telefoon, WithLove heeft ook een app waardoor het makkelijk is om via je telefoon te kijken.

Als je je via deze link aanmeldt krijg je een maandabonnement gratis! Én, als je gratis proefmaand activeert maak je ook nog eens kans op een gratis jaarabonnement, hier mag ik er drie van weggeven! Dat wordt een jaar vol feelgoodfilms, heerlijk toch?

Als je net als ik gek bent op kerstfilms heb je geluk, er staan al 25 kerstfilms op. Er komen daarnaast wekelijks meer dan vijf nieuwe kerstfilms bij op het moment, vanaf 1 december zelfs dagelijks een nieuwe. Veel kijkplezier!

Deze blogpost is een samenwerking

DELEN:

6 reacties

 1. Eveline 30 november 2019 / 14:26

  Hey Lisanne,
  De link wilt niet werken bij mij…

  • Lisanne 30 november 2019 / 18:01

   Bedankt voor je reactie Eveline, ik weet niet waarom hij niet werkte, maar weet wel dat hij het nu wel doet 😀

 2. Kim 2 december 2019 / 03:04

  Leuk om in de kerstsferen te komen 🙂

 3. Dionne 2 december 2019 / 11:46

  Wat leuk! Ik zie echt niks bekends ertussen staan dus dat zou wel allemaal nieuw materiaal voor mij zijn. Heb nu alleen nog wel Netflix & Disney waar ik amper aan toekom haha, maar ik ga het zeker onthouden!

 4. patriciakleijn 4 december 2019 / 15:20

  klinkt goed, ik ben alleen wel benieuwd wat het kost na die gratis maand? ik heb nu videoland maar dar ben ik een beetje op uitgekeken merk ik

 5. Thessi 17 februari 2020 / 11:39

  Hallo, hoe kan je zo’n jaar abonnement winnen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.