Deze geweldige lamp van Nijntje wil je zien

Op mijn kantoor heb ik een kast waarop ik twee kaartenrekken heb gezet. Het was alleen nog wel een beetje leeg naast de kaartenrekken. Het perfecte item om ernaast te zetten? Als fan van Nijntje vond ik een lampje van Nijntje daar wel heel lief staan. Ik laat het je graag zien!

Ik maakte kennis met de lampen van Mr Maria, ze hebben heel veel verschillende soorten en formaten lampen. Zelf kreeg ik de kleinste variant, namelijk de Miffy First Light, deze is ook heel schattig om op het nachtkastje van een kinderkamer te zetten. Maar op mijn kantoor staat hij natuurlijk net zo mooi!

Het voordeel van deze lamp is dat hij draadloos is, je laadt hem heel makkelijk op met de lader van bijvoorbeeld je telefoon, uiteraard zit er gewoon een kabeltje bij. De batterijduur van de lamp is gelukkig wel erg lang, je hoeft hem echt niet elke dag aan de lader te leggen, dat is fijn (8 tot 120 uur, afhankelijk van de felheid waarop je hem instelt).

Ditzelfde lampje, de Miffy First Light van Mr Maria is ook verkrijgbaar in de vorm van de vriendjes van Miffy, namelijk Lion, Boris en Snuffy. Ik vind ze allemaal superschattig, maar Miffy is natuurlijk de klassieker. Dus die wilde ik heel graag.

Zonder dat de lamp aanstaat is hij ook ge-wel-dig, kijk hem shinen naast het Nijntje kaartje! Echt een eyecatcher is het nu in mijn kantoor.

Voor in een baby- of kinderkamer is hij dus ook perfect doordat de lamp te dimmen is. Het is echt een prachtig kwaliteitsproduct, dat merk je aan alles. De techniek en het materiaal is van mooie kwaliteit. Het lijkt mij ook een prachtig cadeau voor een geboorte.

Ik ben helemaal fan van mijn nieuwe Nijntje lamp! Hij staat perfect in mijn kantoor naast mijn kaartjes. Ik hoop dat mijn enthousiasme aanstekelijk is en jij ook blij wordt van deze Nijntje lamp! Mocht je geïnteresseerd zijn om er ook eentje te kopen, met de code LISANNE20 krijg je 20% korting.

DELEN:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.