Deze inspirerende artikelen móet je gelezen hebben!

Briljant, die gerelateerde posts plugin op mijn blog! Onder elk artikel staat een lijstje met artikelen die je misschien ook wel leuk vindt. Ik zat laatst dus een beetje door te klikken en kwam een aantal inspirerende artikelen tegen. Op mijn eigen blog! Dat is zo ontzettend vreemd en ik vind het bijna arrogant klinken, maar ik ga toch een aantal van mijn oudere artikelen met jullie delen!

Afbeelding via weheartit.com

-Het leven is te kort- is een cliché geworden, maar deze keer is het waar. Je hebt niet genoeg tijd om ongelukkig en middelmatig te zijn. Het is niet alleen zinloos, het is ook pijnlijk. In plaats van je af te vragen wanneer je weer vakantie hebt, zou je misschien een leven kunnen bouwen waar je niet uit hoeft te ontsnappen.

Seth Godin

 • Over deze quote heb ik ooit geblogd (hier). Heb er niet veel bijzonders bij gezet, maar het blijft zeker een mooie quote.
 • Ook heb ik heel veel artikelen met praktische tips geschreven, bijvoorbeeld mijn tips tegen (chronische) vermoeidheid
 • En een artikel over waarin ik geloof. De kracht van positief denken inderdaad. Wow, ik word weer even met mijn neus op de feiten gedrukt! Goed om dat nog eens te lezen, gewoon om er weer even aan herinnerd te worden.
 • Ook schreef ik over doen waar je bang voor bent. Probeer het, en als het lukt, dan kun je de hele wereld aan. Zelf schreef ik over mijn grootste angst. En dat toegeven was al een overwinning!
 • En een artikel over een neerwaartse spiraal, en hoe je daaruit komt. Ik ben zo’n wijs meisje, dat ik mezelf tips kan geven om uit een neerwaartse spiraal te komen. Ik weet niet zeker of ik erin zit, maar dat is al een slecht begin. Voordat je het weet, zorgen dat je er niet in komt. Gaan we doen!

Zo, dat was het even voor nu. Ik vind het heel erg grappig om dit allemaal zomaar terug te kunnen vinden op mijn eigen blog. Eigenlijk heel erg stom! Maar ik heb het toch echt allemaal zelf geschreven. Welk artikel uit dit rijtje is jouw favoriet? En vinden jullie het leuk, zulke lijstjes met oudere artikelen, of liever niet?

3 reacties

 1. emily 15 mei 2012 / 16:08

  Ik ging gisteren iets bedenken voor m’n blog. Namelijk de beste en slechtste posts op een rijtje te zetten en hoe ik er nu over denk. Is best soortgelijk met deze post! Nu voel ik me niet origineel meer haha!
  Maar even over jouw post, leuke artikelen, tenminste, ze lijken me interessant. Ik ga vanavond even kieken 🙂

 2. Ragna 15 mei 2012 / 16:20

  Ik vind het citaat van Seth Godin heel krachtig. Het woord ‘cliché’ heeft vaak een ietwat negatieve bijsmaak, maar het is mij een raadsel waarom? Ik vind het trouwens tof dat je oude blogposts weer oprakeld.

 3. marieke 15 mei 2012 / 17:29

  Leuk! ik had alleen die van positief denken nog niet gelezen, maar die is idd ook heel goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.