Deze items kochten we bij Sissy-Boy Homeland

Sinds we in Alkmaar wonen heb ik een obsessie gekregen voor spulletjes van de Sissy-Boy. Bernard vindt het gezellig om mee te gaan naar de winkel, dus dat is superleuk. Wat we er allemaal kochten het afgelopen jaar dat we in Alkmaar wonen? Dat laat ik je graag zien!

Dit is onze meest recente aankoop, of eigenlijk die van Bernard. Deze mooie kaarsen kreeg ik namelijk cadeau voor Valentijn. Lief hè? Ze waren wel dusdanig prijzig dat we ze niet gaan branden maar ik hoop ze nog jarenlang met Valentijn uit de kast te halen en uit te stallen.

Dit is denk ik het item dat het meest gebruikt wordt, mijn theeglazen! Deze zijn zó fijn. De gele vind ik het leukste. Ze drinken lekker en er past lekker veel thee in. Ze worden volgens mij nu allebei niet meer verkocht, maar ze hebben altijd weer leuke nieuwe glazen in de collectie. Nu hebben ze twee varianten zonder kleurtje.

Ik heb zo lang naar dit plaid gekeken en uiteindelijk hebben we hem gekocht. Hij is zó mooi. We moeten hem eigenlijk echt vaker gebruiken! Je vindt hem hier op de website, maar vrees dat hij niet meer te krijgen is.

Als je een luxe, maar praktisch cadeautje wil geven: geef een set met een theedoek en een handdoek. Wij hebben inmiddels meerdere sets, en ze zijn zó fijn! De handdoek is mooi dik en de theedoek is ook van goede kwaliteit. Hier worden we allebei echt heel blij van. Ze hebben altijd verschillende designs in de collectie.

Vind jij het ook zo leuk om rond te neuzen bij Sissy-Boy?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.