Deze kaartencollectie van Muchable x Nienke_swapt wil je niet missen

Nienke (bekend van haar Instagram Nienke_swapt) en Romy (bekend van haar instagramaccounts Muchables en Muchable.nl) zijn samen een kaartencollectie met nog veel meer leuks begonnen. Ik ontving een perspakketje van ze en laat je heel graag zien hoe de collectie eruit ziet! Als je graag kaartjes stuurt, stickers gebruikt of misschien wel op zoek bent naar een mooie pin, dan zou ik zeker deze blogpost lezen. Ik heb een paar aanraders voor je!

Hierboven vind je de stijl alvast. Zoals ik het nu begrijp is de collectie ontworpen door Romy, met daarbij veel input en creativiteit van Nienke. Of dat een goede combi is mag je zelf beoordelen. Ik ben alvast erg enthousiast. We beginnen met de ansichtkaarten uit de collectie.

Ik kreeg drie zakjes met sets, maar online zie ik dat ze ook allemaal in één te koop zijn (aanrader, deze wil je in huis hebben!)

Dit waren de kaarten in het eerste zakje. Ik denk dat je zo al een heel goed beeld krijgt van hoe de collectie eruit ziet. De illustraties op de kaarten bestaan uit mooie prints, zoals rechtsonder van de bloemen, mooi vormgegeven teksten, zoals de kaart daarboven. En de meisjes! Die zijn altijd leuk om te versturen naar vriendinnen.

Wat me ook is opgevallen dat er heel mooie teksten op sommige kaarten staan. Je merkt echt dat daar aandacht aan besteed is.

Op naar de volgende negen kaarten. De kaart die je vooraan ziet liggen vind ik ook al zo’n mooie kaart, daar kun je echt iemand helemaal blij mee maken. En daar doe je het uiteindelijk voor, post stuur je bijna altijd om iemand een goed gevoel te geven. En dat doe je met zo’n kaartje.

Dit zijn ze alle negen. Dit zijn echt kaarten die ik graag stuur, door de teksten die erop staan. Het is niet zo dat je door de uitgebreide tekst niets meer op de achterkant hoeft te schrijven, dat vind ik altijd zo sneu staan wanneer je een lief kaartje wil sturen. De voorkant zegt veel bij deze kaarten, maar niet meteen alles. De achterkant krijg je ongetwijfeld ook volgeschreven!

En dan nog de zes overgebleven kaarten.

Ook weer heel leuk. Echt van die kaartjes die je voor zomaar opstuurt. Of om in een bullet journal te plakken. Ik vind de kaarten zo mooi dat ze veelal ook wel door kunnen gaan als kunstwerkjes. Dus… aan de muur kunnen ze ook! Waarom ook niet?

Dit is een van mijn favoriete kaartjes. Ik probeer zo veel mogelijk kaartjes te sturen op het moment dat iemand het hard nodig heeft. Dus een ‘You can do it!’ is wel heel toepasselijk daarvoor. Maar ik nam dit kaartje even als voorbeeldje…

Elke kaart heeft namelijk ook een prachtige achterkant, met bijpassend design in het hoekje. Dat was niet nodig geweest, maar als het er wel is is het een geweldig detail. Je merkt echt dat er veel aandacht in de collectie zit!

De kaarten zijn overigens heel mooi van kwaliteit, ze zijn heel dik en stevig. Ze zouden zo zonder envelop door de brievenbus kunnen zonder dat ze gevouwen aankomen. Maar met envelop zijn ze beter beschermd en kan de ontvanger het nog aan de muur hangen bijvoorbeeld. Voor beide opties is wel iets te zeggen.

De prijs per kaart is €1,49, wat al een heel fijn prijsje is natuurlijk, maar de kaarten zijn voordeliger verkrijgbaar in sets.

In de collectie zitten ook verschillende pins. Ik kreeg dit potloodje opgestuurd, waar ik helemaal blij mee ben. Ik moet nog even kijken op welk kledingstuk hij gaat, maar ik vind hem nu al geweldig!

De prijs van deze pin is €7,50.

Naast kaarten en een pin vind je ook stickers in de collectie. Deze zijn perfect voor als je wel een envelop gebruikt, ze passen namelijk bij de kaartjes! Zo kun je hiermee je envelop dichtplakken en wordt je post nóg leuker. Je kan ze uiteraard ook door elkaar, of met andere doeleinden plakken. Het kan allemaal!

Ik vind het toch wel leuk dat veel van de stickers in een van de kaartjes terug te vinden is. De set van 10 ronde stickers is €2,49.

En dan nog meer moois: washitape! Wederom voor een deel passend bij de prachtige kaarten. De regenboogjes en de oranje bloemen zijn wel mijn favoriet. Ik heb ze inmiddels al in actie gezien en ze zijn echt geweldig!

De prijs van een rolletje tape is €2,99, maar als je ze allemaal koopt betaal je slechts €10.

De kaarten en andere creatieve items zijn te vinden via de Etsyshop van Muchable. Met de code LISANNE10 krijg je 10% korting op het hele aankoopbedrag, dat is altijd mooi meegenomen!

Ik ben heel blij verrast door deze collectie! Dit is nu echt iets dat helemaal past bij mijn stijl. De kaarten zijn vrolijk, maar kunnen ook gebruikt worden voor wat serieuzere zaken. En er zitten veel zomaar-kaartjes bij, dat vind ik ook altijd handig om in huis te hebben.

Ik ben wel heel benieuwd, welk kaartje is jouw favoriet? Of heb je een oogje op een van de andere producten uit de collectie van Romy en Nienke?

DELEN:

3 reacties

  1. Naomi 19 augustus 2020 / 08:57

    Wat een heerlijke, vrolijke collectie! Dat hoekje op de achterkant maakt het helemaal af.

  2. Ruby 23 augustus 2020 / 16:46

    Super mooie kaarten! Ik ga er denk ik een paar bestellen en gebruiken als een verjaardagskaartje!

  3. Dionne 10 oktober 2020 / 23:40

    Leuke collectie! Mijn favoriet is toch wel de paarse met ‘You are very strong..’ en de kaart met ‘Thinking of you’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.