Deze Kerst papierwaren kocht ik bij Dille & Kamille

Een tijdje geleden ben ik naar Alkmaar geweest, waar ik een bezoekje bracht aan Dille & Kamille. Daar vond ik allemaal leuke spulletjes om cadeautjes mee in te pakken. En een geweldige set met kerstkaarten. Ik laat ze graag aan je zien!

Dit was de buit. Ik vond alle kerstspulletjes echt heel leuk!

Om te beginnen deze mooie subtiele cadeaulabels. Deze waren €1,95 voor 10 labels.

Maar ik kocht ook deze, hoe schattig zijn deze? De diertjes zijn wel een thema in deze blogpost, bereid je alvast voor, haha. Deze waren ook €1,95 voor 10 labels.

Ze hadden niet alleen heel leuke cadeaulabels, maar ook geweldige stickers. Ik denk dat ik deze ga gebruiken om nog op het cadeaupapier te plakken. Of op de voorkant van de enveloppen van de kerstkaarten. Dat weet ik nog niet! Dit zijn 36 stickers voor €1,95.

Om de labels vast te maken aan de cadeautjes heb ik dit katoendraad gekocht met een goud glimmertje erdoorheen. Dit rolletje was €2,95.

En dan mijn favoriet uit het rijtje, de kerstkaarten! Deze met superleuke illustraties met diertjes.

Dit zijn de vijf designs die erin zitten, een konijntje met een muisje, een kat met een muisje, een hond met een vogeltje, een hertje met een vogel en egel en twee gansjes (of zijn het eendjes?).

Alle illustraties zijn zo knus, ik vind dit echt heel gezellige kaartjes. Ik ben fan! Er zitten ook enveloppen bij en sluitzegels. Het pakketje met tien kaarten kostte €7,95.

Je vindt alle items ook online op de webshop, maar eerlijk: ik vind in de winkel winkelen toch leuker, haha. Het is zo’n gezellige winkel!

Kom jij ook weleens bij Dille & Kamille?

DELEN:

1 reactie

  1. Dionne 21 december 2022 / 13:42

    Oeeh wat leuk dit! Ik wist helemaal niet dat ze dat daar verkochten. Ik heb net mijn kerstcadeaus binnen en moet ze nog inpakken. Ik ga daar wel even kijken of ik nog wat leuks kan scoren zodat het echt een mooi cadeautje wordt om uit te pakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.