Deze 15 kerstboeken zijn perfect voor de decembermaand

Zoals je wellicht weet ben ik al helemaal in de kerstsfeer, haha. Ik luister al maanden kerstboeken. En dan komt goed uit, want nu kan ik jou de leukste tips geven! Deze kerstboeken zijn leuk om deze decembermaand te luisteren of lezen.

Langste. Kerst. Ooit

In Langste kerst ooit beleeft de hoofdpersoon steeds dezelfde dag (eerste kerstdag) opnieuw. Wat is de manier waarop ze dit het best kan laten verlopen? Ik vind dit een heel leuk boek! En geweldig om te luisteren.

Langste. Kerst. Ooit. vind je hier op Bol.

De kerstboekenwinkel

Dit is mijn laatst geluisterde boek, de hoofdpersoon raakt haar baan kwijt en gaat helpen in een oude boekenwinkel. Dit is echt heel knus!

De kerstboekenwinkel vind je hier op Bol.

Wat ik wil voor Kerst

Wat een lief boek was dit! Twee personen vliegen elk jaar vanuit Amerika naar hun thuis in Schotland, ze vliegen altijd samen maar gaan verder hun eigen weg. Maar ontstaat daar iets?

Wat ik wil voor Kerst koop je hier op Bol.

Twaalf dagen voor Kerst

De hoofdpersoon in dit boek is vrijgezel en doet mee aan een datingprogramma waarin ze voor Kerst elke dag op een andere date gaat. Dat wordt interessant!

Twaalf dagen voor Kerst vind je hier.

De mooiste tijd van het jaar

De hoofdpersoon in dit boek verlaat haar succesvolle leven en verruilt dit voor het oppassen op een oud huis aan zee. Ik vond dit een heel gezellig boek!

De mooiste tijd van het jaar vind je hier op Bol.

Noorderlicht

Fleur is haar leven helemaal zat, ze heeft een vervelende baas en haar moeder heeft alleen maar kritiek. Ze vertrekt naar Lapland, om te kijken op een huskyfarm.

Noorderlicht vind je hier op Bol.

Nog te luisteren via Storytel

Ik heb nog een aantal boeken op de planning staan. De boeken die je hier ziet staan op mijn boekenplank. Ik denk niet dat ik ze allemaal kan luisteren, maar ik heb er zin in! Wie weet haal je hier ook nog inspiratie uit.

En dit zijn boeken die onlangs zijn verschenen of nog uitkomen. Maar soms zijn boeken wel eerder te koop om te lezen dan wanneer het luisterboek uitkomt. Kijk daar zeker even naar als je een boek wil lezen ipv luisteren. Kijk dus zeker even op Bol of in je favoriete boekenwinkel naar de titel die je zoekt.

Via Storytel, waar ik via luister, kun je onbeperkt boeken luisteren voor een vast bedrag. Via deze link kun je 30 dagen gratis Storytel luisteren! Daarna kun je het gewoon opzeggen, of zoals ik blijven genieten van het abonnement, haha. Ik kan niet meer zonder! Als je je via deze link aanmeldt krijg je 30 gratis dagen in plaats van 14 én ik krijg een kleine vergoeding. Win-win dus!

Ben jij ook zo dol op kerstboeken?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.