Deze leuke tv-programma’s kijk ik op dit moment

Op dit moment zijn er zo veel leuke tv-progamma’s die ik kijk, dat ik dacht: het is wel leuk om weer eens een lijstje te delen. Zo kun jij ook genieten van de leuke programma’s die ik kijk! Ik kijk deze programma’s via Videoland en de (gratis) NPO app.

Photo by Erik Mclean on Unsplash

Echte meisjes in de jungle

Opgebiecht: ik houd van slechte reality-tv. Bij Echte meisjes in de jungle pakken ze van alle slechte programma’s een paar dames en zetten die samen in de jungle. Gegarandeerd sensatie natuurlijk, ik vind het grappig.

Heel Holland bakt

Het andere uiterste, lekker kneuterig naar doorsnee Nederlandse mensen kijken die allemaal lekkere taartjes bakken. Met André van Duin als presentator, dat is natuurlijk altijd lachen. Maar de kandidaten zelf zijn ook altijd zo verschillend en vermakelijk om naar te kijken. Dit is lekker langzame tv, fijn.

Special Forces VIPS

Tien bekende Nederlanders die een opleiding gaan doen die op dat van de commando’s zou moeten lijken. Ze moeten dus allemaal extreme dingen doen en tot het uiterste gaan. Ik vind dit heel leuk!

Kamp van Koningsbrugge

En de NPO versie daarvan is Kamp van Koningsbrugge, minstens zo leuk! Beide programma’s lijken op elkaar, maar Special Forces is wat meer gericht op sensatie en van Kamp van Koningsbrugge lijkt mij wat meer integer. Maar ik vind het allebei heel erg leuk! Kamp van Koningsbrugge is met onbekende Nederlanders, maar dit jaar zit er een meisje in die ik volg op TikTok, leuk!

Wie is de mol?

De zoektocht naar de mol is weer begonnen! Een groep bekende Nederlanders komen samen om de pot zo vol mogelijk met geld te krijgen, deze keer in Mexico. Veel mooie beelden dus! Er is één mol die juist zo veel geld uit de pot wil spelen. Ondanks dat de mol daadwerkelijk ontmaskeren onmogelijk lijkt (er zijn echt hints naar iedereen) kijken we nog trouw elke zaterdagavond naar Wie is de mol?

Married at first sight

MAFS is een beetje kneuterig, maar toch ook echte reality-tv. In dit programma koppelen ze twee onbekenden aan elkaar, zij gaan met elkaar trouwen bij de eerste ontmoeting. Dat gaat (vaak) natuurlijk helemaal fout. Het is heel leuk om te volgen en te raden welke koppels bij elkaar blijven en welke niet.

A Million Little Things

En dit is geen tv-programma, maar een serie. Aangezien hij op Videoland staat wilde ik hem toch even tippen. Samen met Bernard heb ik echt genoten van deze serie. Het begint met een vriend uit de vriendengroep die zichzelf van het leven berooft, maar dat maakt de vriendengroep en hun gezinnen juist hechter. Heel veel huilmomenten, maar bij de laatste aflevering is het pas écht gebeurd bij ons. Zo zielig! Sowieso erg veel zielige momenten, haha. Maar toch is het geen trieste serie!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.