Deze sieradenwebshop wil je leren kennen!

Onlangs kreeg ik de vraag of ik de webshop Xoo.nl al kende. Nee, nog niet! Ze verkopen heel mooie sieraden met mooie prijs-kwaliteit verhouding. Inmiddels heb ik er verandering in gebracht en ken ik de webshop wel, ik mocht een paar items uitkiezen, ik laat ze graag aan je zien vandaag.

Ik koos twee ringen en een paar oorbellen uit!

Dit is hoe mijn bestelling binnen kwam. In een mooi luxe zakje voor de oorbellen en een doosje voor de ringen.

Laten we beginnen met kijken naar de ringen! De bovenste ring is een ring met vijf kleine zirkonia’s, het is een heel subtiel minimalistisch ringetje, gemaakt van zilver en verguld. De prijs van deze ring is €24,95.

De onderste ring is ook zilver en verguld, deze keer met een zwart steentje. Ook deze heeft een minimalistisch design. De prijs van deze ring is €18.95.

Zo zien ze eruit om mijn vingers. Ze zijn perfect om te combineren met andere ringen, juist omdat ze zo fijntjes en minimalistisch zijn passen ze overal wel bij.

Ik draag ze op het moment om mijn middelvinger en wijsvinger. Dit vind ik wel leuk staan. Doordat ze beiden een minimalistisch uiterlijk hebben passen ze prima bij elkaar!

De maat van de ringen heb ik kunnen kiezen door het opmeten van mijn vinger, op de site vind je een maattabel. Daardoor passen mijn ringen nu perfect. Maat 17, was het in mijn geval. Ze hebben nog veel meer mooie ringen, ik ben echt fan!

En dan de oorbellen! Ik houd wel van een wat opvallendere oorbel, deze zijn goudkleurig, maar ze zijn gemaakt van roestvrijstaal. Daardoor passen ze mooi bij mijn andere goud gekleurde sieraden. De prijs van dit paar slangenoorbellen is €13,95.

Dit zijn ze in actie! De prijzen van de sieraden van Xoo vind ik heel fijn, als je het mij vraagt is het echt een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ik ben in elk geval heel blij met mijn ringen en nieuwe oorbellen! Daarnaast vind je op de webshop ook horloges, armbanden en kettingen bijvoorbeeld.

Ben jij meer van de ringen of draag je liever oorbellen? Ik was altijd oorbellengekkie, maar nu ik eenmaal begonnen ben met ringen dragen doe ik ze niet meer af, haha. Hoe zit dat bij jou?

Deze blogpost is een samenwerking

DELEN:

1 reactie

  1. Jessica 16 februari 2021 / 23:46

    Ikzelf ben niet zo van de sieraden, verder dan een armband van leren banden kom ik meestal niet, of af en toe eens een ketting.
    Maar ik zou je wel graag nog een andere shop aanraden: Crea Bertha (www.creabertha.nl). Enorm veel unieke sieraden (meestal is er maar één exemplaar van elk sieraad). Ik ben benieuwd wat je van dat soort sieraden vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.