Deze Structuurjunkie planners wil je proberen!

Mijn planner voor het komende jaar is binnen! Ik kreeg namelijk een deel van de prachtige collectie binnen van Structuurjunkie, een merk waar ik al jaren fan van ben. Deze hebben een heel mooie houtlook met een print in een subtiele kleur. Ik laat je vandaag twee verschillende planners zien, een scheurkalender een een notitieboek.

Ik vind de kleuren geweldig!

Om te beginnen, de gewone planner. Deze is gedateerd, het hele jaar 2023 heb je hier dus plezier van. Het formaat is A4.

Naast het feit dat je elke dag van 6 tot en met 22 uur tot op het half uur nauwkeurig kunt plannen is er aan de onderkant ruimte voor losse taken. Dit vind ik heel fijn, daar maak ik graag gebruik van. Ik schrijf mijn afspraken in het weekoverzicht en mijn taken onderin de pagina. Daarnaast is in deze planner ook ruimte voor een werkdoel, een privédoel, geluksmomentjes en notities.

De weekoverzichten gebruik ik zelf het meest, maar er zijn ook maandoverzichten. Verder vind je achterin nog ruimte voor notities en er zit een vakje in de achterflap met een klein extra notitieboekje. In het vakje kun je natuurlijk ook andere spulletjes stoppen. Zoals leuke stickers (ik houd van plannen met stickers!) en bonnetjes bijvoorbeeld.

Deze planner is ook beschikbaar in een kleiner formaat. En er is ook een ongedateerde versie met een zwarte print. Hier kun je zelf de data in schrijven.

Naast de gewone planner is er ook een business planner, deze ziet er qua uiterlijk net iets anders uit. En de binnenkant is ook net iets anders, ik laat het je graag zien.

Ook hier vind je een weekoverzicht en de losse taken onderaan. De zijkant van het weekoverzicht is net iets anders, hier kun je namelijk je weekdoelen invullen en je deadlines. Ook is er een vakje voor je successen en notities. Verder staan er ook handige tips in als het gaat om de belastingaangifte voor ondernemers, echt een fijne toevoeging.

In deze planner staan ook vragen die je elk kwartaal van tevoren kan invullen, bijvoorbeeld wat je minder en meer wil doen, maar ook waar je je op wil focussen. Na dat kwartaal kun je hiervan een evaluatie invullen. Handig om gefocust door te blijven als ondernemer! Verder vind je een financieel overzicht, kun je de kilometers die je zakelijk hebt gereden bijhouden en je urenregistratie doen. Deze planner is écht heel compleet voor ondernemers. Ook deze planner heeft een vakje in de achterflap met een notitieboekje.

Dit is echt een topcadeau voor een echte Structuurjunkie: een scheurkalender! Er staan allerlei verschillende dingen op, bijvoorbeeld motiverende teksten, maar ook opdrachten en boekentips. Ik word er helemaal enthousiast van als ik er doorheen blader.

Deze past prachtig bij de planners, het notitieboek. Deze is gelinieerd en het is gewoon een heel handig boekje in A5 formaat. Hij is ook beschikbaar in een andere kleurencombinatie, met okergeel. Groot voordeel van de Structuurjunkie boeken, zowel de planners als het notitieboek, is dat ze mooi plat open blijven liggen, dat schrijft toch wel erg fijn.

Alle producten zijn hier op de Structuurjunkie website te bestellen. Heb jij al weleens een product van Stuctuurjunkie geprobeerd?

Deze blogpost is een samenwerking

DELEN:

2 reacties

  1. Irene 27 november 2022 / 11:38

    Jaren geleden voor ‘t eerst een planner gekocht van Cynthia en eigenlijk kom ik er altijd bij terug. Ik vind het per uur plannen super handig! Heb nu weer een zonder uurverdeling en ik wil toch weer wisselen :p
    Jammer dat er met de print van de scheurkalender geen planner is. Superleuk!

  2. Dionne 16 december 2022 / 00:16

    Oeh mazzelaar! Ik heb weer net een andere waar ik volgende week in ga beginnen, de datumloze met zwarte houtlook. Ben na de planner van vorig jaar ook fan geworden 🥰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.