DIARY #1: De BG party verslagje + shoplog

Deze week doen we twee diaries, omdat ik zaterdag een wel heel leuke dag had, met erg veel foto’s! Deze diary combineer ik dan ook met een shoplog, hoop dat jullie dat leuk vinden. Afgelopen zaterdag ging ik naar de Beautygloss party met een groep bloggers! Onwijs leuk, maar ook een beetje spannend. Ik had namelijk nog geen van deze dames al eens eerder ‘in het echt’ gezien. Lees verder om te zien hoe geweldig deze dag was!

We hadden met zijn allen afgesproken met de groep om half 12. Veel van deze dames hun blog volgde ik wel, maar niet allemaal. Eenmaal aangekomen op het station moest ik op zoek naar de Starbucks (haha, die had ik nog nooit eerder gezien), daar vond ik meteen Kelly en Sharon. Ik was een beetje bang dat ik de mensen niet zou herkennen maar Kelly en Sharon herken ik uit duizenden, dus dat kwam mooi uit! Uiteindelijk kwam ook de rest van de groep en konden we richting de beurs van Berlage. De blogs van alle dames zet ik even onderaan het blogje, dan kunnen jullie daar ook eens een kijkje nemen!

Suzanne had geregeld dat wij wat eerder naar binnen konden zodat we op zo’n zware dag niet ook nog zo lang in de rij hoefden te staan. Dat was heel erg fijn! Echt heel erg lief dat ze bij de BG party rekening met ons wilden houden. En natuurlijk was het ook onwijs leuk om het feest te zien beginnen!

Het was echt onwijs leuk om de meiden die je normaal alleen op foto en video ziet, eens in het echt te zien. Sommige meiden, zoals Sharon, Anne, Suzanne, Joyce en Yara, waren precies zoals ik verwacht had, haha. Maar bijvoorbeeld Jennifer had ik weer heel anders verwacht. Grappig is dat!

Volgens mij was er echt een klik tussen alle meiden. Het voelde -voor mij althans- alsof we elkaar al tijden kenden en gewoon al lang vriendinnen waren.

En Suzanne is echt m’n maatje! In eerste instantie had ik eigenlijk met Suzanne afgesproken om naar de Beautygloss party te gaan, maar uiteindelijk gingen we met de groep bloggers mee. Suzanne is echt een lieverd, precies zoals ze online ook is!

Na het nodige shoppen, wat rondkijken en gezellig kletsen besloten we dat het tijd was om weg te gaan bij de party. We hadden niet zo heel veel trek om uren in de rij te staan om dingen te kunnen laten doen, maar zelfs om iets te kopen moest je tijden in de rij staan. Verder heb ik eigenlijk nergens meer iets van de workshops gezien, wat ik wel jammer vond. Maar vooral de gezelligheid, de prachtig aangeklede vrouwen die er rond liepen en gewoon de hele sfeer en de ervaring maakte dat het toch onwijs leuk was om een keertje mee te maken!

Met Geanne

En na de party gingen we met zijn allen sushi eten! Ik heb inderdaad de vorige keer van sushi veel last gehad, maar ik besloot het er gewoon op te gokken. Het was zo gezellig en als ik heelhuids thuis zou komen dan had ik de pijn er wel voor over. En achteraf gezien ben ik ook super blij dat ik ben mee gegaan, het was gewoon super gezellig!

Na het eten van de sushi hielden we nog een complete fotoshoot op de dam (haha). Hier sta ik op de foto met Yara, Suzanne en Sharon.

Hierna gingen we nog eventjes gezellig bij de Starbucks zitten, en gingen we allemaal richting de trein. Ik miste mijn trein (reed voor mijn neus weg), daarna voelde ik me eventjes niet goed worden (ik had te hard gerend) en werd ik gered door de lieve dames die er nog waren. Dat was wel heel fijn. Uiteindelijk ben ik gewoon heelhuids thuis gekomen, dus deze dag had toch nog een happy end, hihi.

Ennn uiteraard heb ik ook nog geshopt! Mijn favoriete stand was absoluut de 1 euro stand, haha. We hadden geluk dat we nog redelijk vroeg waren, een half uur later was het te druk om nog iets te kopen… maar gelukkig is het ons gelukt, hihi.

En de aanwinsten van de dag! Dit is wat ik geshopt heb. Bij de 1 euro stand die ik noemde kocht ik 4 nagellakjes, een wenkbrauwkitje (voor m’n moeder) en een highlighter/bronzer. Het was 11 voor 10 euro, en ik deed samen met Suzanne. We zaten samen op 10, en ik mocht de nummer 11 uitkiezen van Suus. Het meest rechtse lakje heb ik dus eigenlijk van haar gehad 😀 Ook kocht ik een BB cream bij de stand van BBcreamshop.eu.

En de goodiebag! Hij was super leuk, maar ik had eigenlijk een grotere goodiebag verwacht, haha. Maar dat kwam doordat hij bij de vorige party’s echt huge was, had ik gezien. Maar ik vind hem erg leuk hoor! Een groot deel heb ik al weg gegeven, maar er zitten zeker spulletjes tussen die ik ga proberen.

Nog eventjes de dames die deze geweldige dag mede mogelijk hebben gemaakt met hun gezelligheid (en ook dit verslagje is mede mogelijk gemaakt door hun foto’s!):

Joyce – MamaJoyce
Jennifer – JenniferElbert
Kelly – Kellycaresse
Anne – Annesolveig
Kimberly – BirdsandBeez
Sharon – LooksbySharon
Tedje – Teddlicious
Yara – By-Yara
Milou – Lifestylelou
Emilia – PixelsbyEmilia
Geanne –Itsaboutbeauty
Dagmar – ByDagmarValerie (maar schrijft vooral voor Anne)
Suzanne – Mypaperblank

Deze dames wil ik eventjes bedanken, het was een dagje om niet snel meer te vergeten! En zoals ik al zei, ik heb het gevoel alsof ik er een hele groep nieuwe vriendinnetjes bij heb 😀 Hoop dat jullie de extra diary (met shoplog) leuk vonden om te lezen!

DELEN:

41 reacties

 1. Kelly Caresse 3 mei 2013 / 07:08

  Ah lisanne wat heb je het leuk beschreven! Het was onwijs gezellig en ik vond het heel tof je ontmoet te hebben 🙂 heb al veel zin in de volgende meeting. Heb jij de nagellakjes al getest? Ik nog niet maar ik ben heel benieuwd! 🙂

 2. Martina 3 mei 2013 / 07:30

  Wat ontzettend leuk dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad met elkaar! Ziet er gezellig uit op de foto’s 🙂

 3. Deborah 3 mei 2013 / 07:33

  Man, wanneer komt er nu eens zo’n leuk feestje in België 🙁 ? hihi

 4. Paulien 3 mei 2013 / 07:42

  Leuk artikel en mooie foto’s! Iedere keer als ik posts over de BG party voorbij zie komen baal ik dat ik er niet bij ben geweest. Ziet er super gezellig uit met al die meiden bij elkaar!! De meeste van jullie blogs volg ik ook.

 5. Alyssa 3 mei 2013 / 07:55

  Wat een leuke foto’s, ziet er allemaal zo gezellig uit! Ik wou dat ik zo’n leuke blog-vriendinnetjes had 🙂

 6. Kimberly 3 mei 2013 / 08:12

  Je hebt er een geweldig verslagje van gemaakt Lisanne! 😀 Vond het echt zo leuk om je geontmoet (dat is volgensmij geen woord haha) te hebben! Je bent echt een super lieve en leuke meid 🙂

 7. Denise 3 mei 2013 / 08:29

  leuk zo”n feestje!
  Nagellakjes zijn ook echt heel leuk zeg

 8. Ashleey 3 mei 2013 / 08:34

  Jammer dat ik je niet heb gezien! En wat een leuke aankoopjes! Ik had de goodiebag ook ietwat groter verwacht haha. Maar ik heb van jou geleerd dat je altijd positief moet denken 🙂

 9. MySuperSweetLife 3 mei 2013 / 08:53

  Volgens mij heb jij het erg gezellig gehad! Wat leuk dat je met een groep bloggers mee was!
  Liefs

 10. Suzanne 3 mei 2013 / 09:27

  Het was super meid! Blij dat jij ook mijn maatje bent! Tot gauw!

  • Deborah 3 mei 2013 / 10:23

   Mis ik jou in het rijtje bloggers?

   • Deborah 3 mei 2013 / 10:24

    Oh foutje. Al gezien haha

   • Suzanne 3 mei 2013 / 10:24

    Ja verdorie! Gelukkig sta ik er nu wel bij! (Dacht even dat ik buiten gesloten werd :P) Grapje 😛

 11. Edith 3 mei 2013 / 09:47

  Wat een leuk verslag, ziet er erg gezellig uit!

 12. Femke 3 mei 2013 / 10:18

  Leuk om te zien, het ziet er echt leuk uit! De goodiebag is ook leuk ja 😀

 13. Nancy 3 mei 2013 / 10:22

  Leuke foto’s! Lijkt mij ook zo leuk om de mensen in het echt te zien die je normaal altijd op foto’s ziet 🙂

 14. Jennifer 3 mei 2013 / 10:31

  Ik vond het zo super leuk om jou ook te ontmoeten! Ben stiekem wel benieuwd hoe je mij verwacht had en hoe ik in werkelijkheid was, hihi.

 15. Annelien 3 mei 2013 / 10:36

  Ah jammer dat ik je ben misgelopen Lisanne! Had me leuk geleken je een keer te ontmoeten!

 16. Bianca 3 mei 2013 / 10:43

  Leuk om te zien, lijkt me echt leuk om bloggers te ontmoeten!

 17. Charlotte 3 mei 2013 / 11:39

  Leuk verslag!
  De party zag er echt te leuk uit 😀
  Leuk ook met al die meiden ^_^

 18. Esmée 3 mei 2013 / 11:47

  Heel leuk verslag, het ziet er echt super gezellig uit! Mooie producten die je hebt gekocht, de fogan lakjes zijn echt super en dat voor €1,-! Fijn dat je het naar je zin hebt gehad met iedereen =)

 19. Soraya 3 mei 2013 / 14:31

  Leuk dat je het zo naar je zin had! En leuke lakjes heb je gescoord! 🙂

 20. Gerrianne 3 mei 2013 / 15:15

  Een €1.- stand? Waa, geweldig joh! Ik ben heel benieuwd hoe de lakjes zijn! En wat ziet het verslagje er gezellig uit én wat een gezellige meiden ook. Leuk om te zien én wat tof dat er rekening werd gehouden met jullie, dat is erg fijn!

 21. Danielle 3 mei 2013 / 16:33

  Leuk om te lezen! Wat fijn dat je allemaal de blogdames heb ontmoet. Ik ken ze allemaal wel, hele leuke meiden

 22. theseasarestormy 3 mei 2013 / 18:05

  Wat een leuk verslag. Het klinkt als een heerlijke dag, fijn dat je er zo van hebt genoten. Ik wilde ook heel graag naar de BG party gaan, maar geen van mijn vriendinnen wilde mee, dus dat was wel jammer…

  Liefs, Lisa

 23. Rosalie 3 mei 2013 / 18:07

  Ziet er uit als een geslaagde dag! De volgende keer wil ik er ook echt heen!!

 24. Fleur 3 mei 2013 / 20:19

  Ziet er gezellig uit!
  Ik ben gelijk ook weer een paar nieuwe blogs rijker, leuk!

 25. LounaBeauty 3 mei 2013 / 20:34

  Leukkkk Lisanne!!! 🙂 De goodiebag had ik ook groter verwacht hoor.. ! hihihihi oeps.
  Jammer dat ik er niet bij was, misssssschien de volgende editie. liefss

 26. Hester 3 mei 2013 / 21:13

  Het ziet er superleuk uit! Die €1 stand lijkt mij ook heel fijn, haha.

 27. Claudia 3 mei 2013 / 21:58

  oooh die eerste drie lakjes zijn gaaf!

 28. annouska 4 mei 2013 / 12:05

  Leuk, ik volg al veel blogjes van deze groep en heb inmiddels bijna alle verslagen gelezen. Toch leuk dat iedereen op een andere manier (maar erg leuke manier) over deze dag schrijft. 😀

  Het was in elk geval een goed geslaagde dag zo te lezen!

 29. Ellen 4 mei 2013 / 17:25

  Goed dat je t leuk hebt gehad! Ziet er allemaal heel gezellig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.