DIARY: Geweldige kringloop vondst, prikken & Hema koopjes

Het is weer zaterdag, de tijd vliegt! Afgelopen week voelde ik me eerst een paar dagen wat minder goed, daarna begon ik gelukkig weer wat op te knappen ondanks een boel stress. Hopelijk blijft dat nu zo! Ik laat je zien hoe mijn week was…

diary-14-feb

1

Mooi lakje: Urban Jungle van Essie.

2

Yes, glutenvrije paprikachips gevonden!

3

De eerste keer dat ik mezelf ging prikken. Gelukkig voel je er bijna niets van door het mini naaldje, dus dan is het minder erg. Het gaat nog wel erg tegen mijn gevoel in om iets in mijn eigen lijf te prikken, maar dat zal vast wel wennen, haha!

4

Jeeej, een nieuwe Elle decoration. Die staan zo leuk in het tijdschriftenrek, hahaha. Ik neem vaak niet echt de tijd om ze in te kijken, slecht eigenlijk.

Vorig jaar voor sinterklaas (of kerst?) kreeg ik zo’n cadeaubon van Kruidvat waarmee je 6 nummers van een magazine uit kon kiezen! Toen koos ik Elle decoration. Die zat er dit jaar niet bij, ik had weer zo’n bon! Nu koos ik puzzelboekjes.

5

Al tijden zit ik te twijfelen om een tekentablet te kopen, omdat je er veel leuke dingen mee kan in Photoshop, maar ook omdat je het kan gebruiken in plaats van je muis. Als het goed is zou ik dan minder snel een zere hand/arm krijgen!

Soms heb ik ineens zo’n bui dat ik besloten heb dat ik het wil, en dan wil ik het ook meteen. Dus ik zocht welke tekentablet goed was en hobbelde met Tim richting de winkel!

6

En daarna tekende ik een glutenvrije cupcake.

Ik heb heel hard gelachen om mijn eigen grap (ik heb hem toen ook op al mijn social media gedeeld). Flauw he?

7

Nieuwe snijplank van bamboe! Deze kochten we bij Trekpleister.

8

Net als deze. Ik wilde een gezichtscreme kopen, maar kocht per ongeluk dit masker, oeps. Zit in precies dezelfde verpakking!

9

Ik lag gefrustreerd op bed. Ik stoorde me aan de rommel, maar het lukte me niet om op te ruimen, ik had te veel pijn. Dus toen ging ik maar serie kijken! Veel leuker.

10

Jeeej, serie! Word ik altijd blij van.

11

Mijn bulletjournal en pennenbakje hebben oogjes.

12

Nieuwe aflevering Girls! Fijne serie.

13

Wow, tussen deze twee foto’s zit maar een paar maanden tijd. Groot verschil! Die eerste foto is gemaakt voordat ik mijn lyme behandeling begon. Op de laatste foto ben ik een boel kilo’s kwijt door de antibiotica die ik toen nam (maakte me heel misselijk). Gelukkig slik ik die niet meer en zitten de kilootjes er weer bij! Het antibioticum dat ik nu neem verdraag ik een stuk beter gelukkig.

14

Trots op mijn kunstwerkje! Super leuk bezig geweest met de tekentablet deze week.

15

Ik houd van de Hema sale! Ik kwam een leuk vaatdoekje tegen voor €0,50 en die kon ik niet laten liggen. En washitape!

16

Ik kocht een croissantje voor Tim omdat ik in de AH was. Ik vind dit zó lekker ruiken! Ik denk dat dit wel een van de dingen is die ik het meeste mis, zo’n lekker croissantje heb je glutenvrij niet (heel misschien als je het zelf maakt, maar dat is vet veel werk).

17

Tim bestelde weer een Jack & Jones hondje, haha. Ze zijn nu met zijn drieën!

18

En we zetten ze op de kast.

19

Bezig met mijn blog. Afgelopen week waren er nogal wat problemen met de hosting, mijn site lag er steeds uit zonder dat ik een idee had waaraan dat zou kunnen liggen. Gelukkig lijkt het nu opgelost te zijn! Nog niet helemaal, maar wel goed genoeg dat de site er niet steeds meer uit ligt. Dat geeft me toch wel een stuk geruster gevoel, haha. Ik kreeg hier echt stress van.

20

Ik ging wel even de deur uit: eventjes naar de kringloop omdat ik op zoek wilde naar iets specifieks. En toen liep ik dus tegen deze jas aan en was ik verliefd. Hij is zó mooi!

21

Ik kreeg dit schattige kaartje van WAAR! Post krijgen is leuk, word ik altijd blij van.

22

Ik een spelletje spelen, Tim aan zijn scriptie. Verschil moet er zijn… Soms vind ik Tim wel een beetje zielig, er zitten écht heel veel uren in! Hij is op een gewone werkdag rustig van half 8 ‘s ochtends tot 11  uur ‘s avonds bezig met zijn scriptie.

23

En weer een prikkie doen, zo leuk en ook vooral makkelijk om het nu zelf te kunnen!

24

Jaaaa, mijn nieuwe jas! Ik heb hem meteen aan gehad, haha. Hij is van Benetton en zag er nog compleet nieuw uit: echt een goede vondst! De kleur vind ik echt prachtig en de pasvorm is heel mooi.

25

Dit is de kleur! (en dat is mijn heup waar mijn hand op zit haha)

In het echt is de kleur nog iets meer richting het rode.

26

Aanrader: deze fotolijsten verkopen ze op het moment bij Action!

27

Trots op mijn nieuwe tekeningetje. Voor bij mijn blogpost van gisteren over mijn grooste inzicht van de afgelopen jaren!

28

Mooie lucht! Gisteren deed ik lekker rustig aan, dat is ook gewoon fijn soms!

Dus… dat was mijn week! Ik ben benieuwd hoe komende week zal gaan. Hoe was jouw week?

DELEN:

38 reacties

 1. Kelly Caresse 14 februari 2015 / 07:11

  Wat ‘fijn’ dat je nu thuis de prikken kan geven en tegelijkertijd ook een beetje eng. Ik heb diabetes en ben spuiten inmiddels gewen, maar vond dat in het begin ook spannend

 2. Ilse 14 februari 2015 / 07:57

  Wat heb je een leuke tekenstijl! Je lijkt me echt wel talent te hebben voor die dingen.
  Die hondjes staan zo leuk op je kast!

 3. Marloes | Budgetproof.nl 14 februari 2015 / 08:13

  Die illustratie Bij je artikel van gisteren is echt heel goed gelukt! Gaaf! En tijdschriften niet lezen maar ze leuk vinden voor in het rek is heel herkenbaar ;). Hoop dat deze week nog meer goede dagen heeft! Fijne zaterdag!

 4. Celeste 14 februari 2015 / 08:16

  Wat een leuke tekenstijl heb je! Nu ik dit zo zie wil ik ook zo’n tekentablet haha. Fijn dat je nu thuis kan prikken, lijkt me inderdaad wel lastig om jezelf te moeten prikken. Ik weet trouwens niet zeker, maar ik dacht dat ze bij de ah glutenvrije croissants verkochten. Ik weet niet of ze lekker smaken, want heb ze zelf nooit op.

 5. Anita 14 februari 2015 / 08:42

  Ze zijn ook gewoon heel erg leuk je tekeningen! Zelf spuiten is in het begin altijd eng, maar wel handig! Balen van je site zeg, hoop dat het nu niet meer gebeurd! Fijn weekend!

 6. angelique 14 februari 2015 / 08:47

  Fijn dat je thuis kan prikken. en wat een leuke tekendingen! die jas staat je ook erg goed maar op ig leek het alsof je zwanger was haha heb echt 3 keer moeten kijken

 7. Lisanne 14 februari 2015 / 08:50

  Ik vroeg me stiekem al af of je de illustratie gisteren zelf had gemaakt… heel knap!!!

 8. Elize 14 februari 2015 / 09:08

  Ik vind de tekeningen die je maakt super leuk! En je jas is heel mooi inderdaad! 😀
  Jezelf prikken lijkt me echt wel even wennen, maar het is natuurlijk wel handig. Fijn dat je dat nu kunt!

 9. Dionne 14 februari 2015 / 09:35

  Vervelend dat je zoveel pijn had. Ik vind die fotolijsten van de Action erg mooi!

 10. Dagmar 14 februari 2015 / 10:01

  Wat geweldig die oogjes haha, wat vrolijk! Dat ziet er echt heel leuk uit, jij maakt echt van alles een feestje <3 En wat gaaf zo'n tekentablet, super wat er allemaal mee mogelijk is. Ik hoop dat het snel beter zal gaan, ik zou niets liever willen <3

 11. Marion 14 februari 2015 / 10:44

  Ah je hebt het jasje dus toch gekocht. Erg mooi. Beter hoor dat je er weer een paar kilo bij hebt. Soms kom je net op een gewicht dat het er ongezond uit gaat zien en dat is niet fijn. Dit is beter. Die hondjes zijn vreselijk leuk. Fijn weekend en ik hoop weer op een goede week voor je. Liefs!

 12. Julia 14 februari 2015 / 10:55

  Ik moest echt hardop lachen om je glutenvrije cupcake! En ik moest nog harder lachen toen ik daarna las dat jij er zelf ook zo om moest lachen 😛 Je maakt echt mooie dingen met je tekentablet! En wat een mooie jas heb je gekocht! 😀

 13. Céline 14 februari 2015 / 10:56

  Noujaaa! Nu wil ik ook een tekentablet en die leuke lijstjes van de Action.
  Waarom ging ik dit ook alweer lezen? 😛

 14. Chantal 14 februari 2015 / 10:57

  Mooie jas! En ik wil ook nog steeds een bamboe snijplank. Fijn sterk spul is dat 🙂

 15. Margot 14 februari 2015 / 11:53

  Nu heb ik de neiging om meteen nar de Action te gaan! En ik gebruik al jaren een tablet ipv een muis en het scheelt me zoveel pijn!

 16. Veerlez 14 februari 2015 / 12:13

  Ik vind je tekeningetjes zo leuk! Ik wil ook een tekentablet gaan kopen! Hoeveel heb je hier nou voor betaald?
  & die hema sale, ik moet ook maar gauw naar de hema gaan dan!

 17. Deisy 14 februari 2015 / 12:17

  Door jouw prachtige tekeningen krijg ik ook zin om een tekentablet te kopen hihi; de laatste is echt heel mooi geworden zeg. Die nieuwe jas ziet er echt heel mooi uit en mooi kleur, staat je in ieder geval heel goed. X

 18. Carlijn 14 februari 2015 / 13:00

  Die tekeningen met je tekentablet zijn echt heel leuk!

 19. Elze 14 februari 2015 / 13:44

  Ergens onder een dikke laag stof heb ik ook nog zo’n tablet liggen, super zonde! Ik ga ‘m weer eens tevoorschijn halen, thanks 🙂

 20. Stephanie 14 februari 2015 / 13:59

  Leuke foto’s weer 🙂 en tof dat tekentablet! Dat lijkt mij ook wel wat ja!
  Mooi die jas!

 21. Jasmijn 14 februari 2015 / 16:36

  Zo’n tekentablet ziet er erg leuk en handig uit! Ik ga er eens even naar kijken. Leuk overzichtje verder!

 22. Madeleine 14 februari 2015 / 18:31

  Zo’n tekentablet lijkt me echt zo leuk en die jas is heel mooi! Ik ben zelf ook gek op de kringloop en vooral met kleding kan ik er altijd goed slagen. Die kleur van de jas staat je ook heel mooi!

 23. Luuke 14 februari 2015 / 18:52

  Die nagellak is erg mooi! Mij lijkt zo’n tekentablet ook wel wat! Ik vind je glutenvrije cupcake erg mooi 🙂

 24. Nicky 14 februari 2015 / 20:37

  Mooie foto’s heb je! Het prikken zou ik de eerste keren ook erg eng vinden. Ja, als je achteraf bekijkt, dan denk je dat het soms gekkenwerk is om zoveel uren in school te stoppen. En toch ja, weet je wel waarom je het doet hé. Ik wens hem nog veel succes!

 25. EliseDingen 14 februari 2015 / 20:43

  Je spulletjes uit de Hema sale zijn echt heel leuk! Een paar van die tapes heb ik zelf ook ^^ Die snijplank vind ik ook erg mooi! Wat een leuk kaartje ook 🙂 post krijgen en sturen is ook leuk. (Haha, jemig wat zeg ik veel leuk! Maar het is ook zo leuk!)

 26. Janske 14 februari 2015 / 21:29

  die prikken…zal inderdaad wel even wennen zijn…brrrr…leuke koopjes heb je weer gedaan hoor!

 27. Miriam 15 februari 2015 / 13:12

  Wat een leuk artikel weer! Ik vind je jas erg mooi, staat je goed! En…ik ga rennen naar de Action, wat een gave fotolijstjes zijn dat zeg =D

 28. Fleur 15 februari 2015 / 19:52

  Aaah ik vind je tekeningetjes zo leuk!
  En wat knap dat prikken nu steeds makkelijker wordt. Ik heb zes jaar lang iedere dag groeihormoon geprikt en uit ervaring kan ik zeggen dat het na een tijdje vanzelf gaat:).

 29. Eline 16 februari 2015 / 11:26

  Wat een gave jas zeg! Echt tof hoe jij altijd slaagt bij de kringloop. Hier is de kringloop echt een ramp, oude verwassen kleding die niet mooi is, jammer!

 30. Laleh 16 februari 2015 / 13:12

  Wat een super mooie jas!
  Ik zag op dichtbije foto dat het een wolle jas is,
  dus je kunt hem lekker nu al aan met een lekkere sjaal.
  Hij staat je erg mooi.

  Wat leuk die tekentablet.
  Ik moest ook lachen om die glutenvrije cupcake,
  alsof je het verschil ziet gna gna.

  Die lijstjes met veren zijn super leuk!

  X

 31. Anneleen 16 februari 2015 / 14:11

  Die snijplank van bamboe ziet er echt heel leuk uit! Lijkt me best eng en ergens onnatuurlijk (als je begrijpt wat ik bedoel?) om jezelf te prikken. Ik hoop dat het na een tijdje went en dat het vlot mag verlopen…

 32. Saar 16 februari 2015 / 14:25

  Ik had een heel productieve week, vorige week. Wat een verschil met vandaag zeg! Ik moet me door de dag sleuren!

  • Simone 18 februari 2015 / 16:14

   Wat zijn jouw ervaringen met de B12-prikken tot nu toe? Ik krijg nu zelf sinds kort 1 x per maand een prik via de huisarts, maar merk nog niet echt verschil of verbetering van klachten ofzo…

   • Lisanneleeft 18 februari 2015 / 18:23

    Ik heb nog niet echt een mening, haha. Ik merk er (volgens mij) nog niets van. Dit is wel de methyl vorm, hydroxo wordt standaard voor geschreven) Heb wel eerder injecties gekregen (hydro toen) overigens, ik had 9 jaar geleden al een tekort, de eerste paar injecties maakten wel echt een groot verschil! Ik kreeg alleen wel vaker dan 1 keer in de maand en steeds een dubbele dosis, misschien dat het daardoor snel ging bij mij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.