DIARY: Outfits, winactie uitslag & VLOGGEN?!

Afgelopen week had ik nog een beetje een nasleep van het trekken van mijn verstandskiezen. Maar ik ging ook naar buiten en droeg rokjes (oeee!). En ik kwam met een briljant (al zeg ik het zelf) maar doodeng idee. Ik laat je zien hoe mijn week was!

diary-nummer-2-van-april-2015

1

Jaaaa, de nieuwe Sims uitbreiding! Ik heb hem jammer genoeg nog niet zo veel kunnen spelen, ik had te veel pijn.

2

Cute as a button van Essie op mijn nagels! Lekker vrolijk kleurtje vind ik dit.

3

Duimpje omhoog! Vorige week donderdag werden er twee verstandskiezen getrokken, op zaterdag at ik alweer sushi. Daar werd ik blij van.

4

Jummie!

5

Ik was nog wel erg moe van (ik denk) de verdovingen en de pijn van het trekken en de injecties. Stom is dat bij mij altijd: bij de tandarts zelf vind ik het niet prettig, maar wat daarna komt is altijd tien keer erger. Maarja, we moeten het er maar mee doen! Ik had in elk geval fijn leesvoer.

6

Ik lag hele dagen in bed, maar de zon scheen buiten, dus daar werd ik wel blij van.

7

Fijn om aan te denken wanneer het wat minder goed gaat.

8

2 Broke Girls afleveringen inhalen! Ik was zo verslaafd aan Drop Dead Diva dat ik alle andere series die ik volgde niet (allemaal) meer keek. Nu zijn de Drop Dead Diva afleveringen op (boehoe), maar had ik dus nog lekker veel afleveringen van andere series die ik kijk!

9

Naar buiten op tweede paasdag. Naar de Gamma. Man, ik heb het daar nog nooit zo druk gezien, het was echt bizar druk!

10

Ik kocht verf!

11

En een bureaublad. Maar ik ga het nog goed laten zien in een nieuwe kantoor metamorfose update!

12

Het pakketje van de winactie ging op de post. Ik had alle spulletjes ook wel zelf willen houden, maar eigenlijk is weggeven minstens zo leuk. De winnares heeft het pakketje inmiddels ontvangen en was er mega blij mee!

Dus… als jij niet degene was die het pakketje heeft ontvangen dan heb je helaas niet gewonnen. Maar wie weet een volgende keer, dit is zeker niet de laatste winactie op Lisanneleeft!

13

Reminder!

14

Outfit! Ik droeg de laatste maanden geen leggings (ja, alleen onder mijn broeken) omdat ik een koukleum ben. Maar nu kan ik weer rokjes dragen, yay! Je ziet het niet op de foto, maar dit is een kunstlederen rokje. Staat super leuk!

15

Mooie bloemen bij mijn ouders thuis.

16

Ik vind het mandje met inpakpapier in mijn kast zo leuk! Word ik vrolijk van.

17

Nog een outfit! Weer met het rokje.

18

Pannenkoek met aardbeien, met liefde bereid door mijn moeder. Hij was lekker!

19

Bij mijn ouders thuis hebben ze ook al die moestuintjes van de AH geplant, super leuk. Grappig feitje: de Deka gaf vorig jaar moestuintjes weg bij hun boodschappen! Is AH toch niet zo origineel… De doos waar deze in staan is van de Deka en mijn moeder had ook nog wat zaadjes enzo van de Deka bewaard voor dit jaar.

20

Een paashaas bij mijn ouders op tafel. Ziet er zo gezellig uit!

21

Heerlijk: op de stoel in het zonnetje. Lekker warm!

22

Ik schreef laatst een review over de nieuwste Flow special. Daarin schreef ik dat je even extra moet checken of alles erin zit, aangezien bij mij het postpapier eruit was. En toen kreeg ik een mailtje van Flow dat ze me graag een complete special wilde sturen zodat ik gewoon alle spulletjes zou hebben die erbij horen. Super lief! Dit is de achterkant van het briefpapier (stiekem vind ik de achterkant interessanter dan de voorkant, hahaha).

23

Mijn outfit van gisteren! Gisteren heb ik eigenlijk weinig gedaan, vooral wat series gekeken, ik voelde me niet geweldig. Maar ‘s middags ging ik nog even langs bij mijn moeder die werd geopereerd aan haar schouder. Alles is gelukkig helemaal goed gegaan, alleen moet ze natuurlijk nog wel herstellen enzo, dat schijnt nogal lang te kunnen duren, vooral bij een gescheurde pees. Maar het komt vast goed!

24

Deze nagellakjes ontving ik van Rimmel. Klaar voor Koningsdag! Ook leuke kleurtjes voor ‘gewoon’, vind ik.

25

Liefde voor dit stickervel! Ik houd van stickers.

26

Selfie!

27

We aten salade en patatjes. Zoooo lekker! Hier had ik echt al de hele week trek in, stom he?

28

En toen was ik moe en ging ik naar bed. Met de antibiotica die ik slik tegen de Bartonella zie ik er helemaal niet meer zo ziek uit (ik heb ook make-up op hier hoor, maar toch). Wel weer een paar pukkeltjes (de vorige die ik slikte wordt ook vaak voorgeschreven bij acne), gelukkig niet zo erg.

De rest van de avond bracht ik door in bed. Gelukkig wel met de laptop (nu ik dit tik is het vrijdagavond!) en weer die heerlijk simpele series en tvprogramma’s.

29Oke, dit bedacht ik gisteravond spontaan. Week van de teek. Tot nu toe ben ik nooit gaan vloggen omdat ik het heftig vind om te laten zien hoe mijn leven eruit ziet. Ook denk ik dat het niet zo heel spannend is (ik volg bijvoorbeeld Vloggloss, die doet 100 dingen op een dag, alles behalve saai!). En omdat het makkelijk oordelen is via internet, en alle ongevraagde adviezen die eruit voortkomen enzo. Maar voor de week van de teek denk ik dat ik het toch maar ga doen.

De reacties die ik tot nu toe kreeg waren vooral heel positief, iedereen is nieuwsgierig, denk ik. Ik ben wel benieuwd wat jij ervan vindt? En natuurlijk ook naar hoe jouw week was en of je nog van het lekkere weer hebt kunnen genieten!

DELEN:

40 reacties

 1. Ilse 11 april 2015 / 07:14

  Zeker doen, dat vloggen! Zo leren meer mensen wat de ziekte juist is en wat de symptomen zijn en gaan ze deze ook sneller herkennen bij zichzelf en anderen moest de ziekte ooit bij hen of iemand uit hun omgeving voorkomen. Bovendien: hoe meer aandacht voor de ziekte en kennis erover, hoe meer (toekomstige) wetenschappers geneigd gaan zijn zich erin te verdiepen, dus doen, zeg ik! 🙂

 2. Tiffany 11 april 2015 / 07:43

  Ik heb afgelopen week gelukkig veel in de tuin kunnen zitten, zo fijn!
  het lijkt me super leuk om jou vlogs te zien. Absoluut niet saai! Ik vind jou diaries namelijk leuker dan de diaries van mensen die 100 dingen op een dag doen.

 3. Elize 11 april 2015 / 07:59

  Ik zei gisteravond ook al op Twitter dat ik het heel tof zou vinden! Ik denk dat het heel heftig is voor mensen om te zien, maar ook goed om zoiets eens van dichtbij te zien! Dus behalve als het te vermoeiend is om te doen zou ik het gewoon proberen!

 4. Celeste 11 april 2015 / 08:01

  Weer een leuke diary! Wat een leuk idee om te vloggen! Ik denk niet dat je bang hoeft te zijn dat je te saai bent hoor 😉 Maar je kan ook altijd twee dagen samenvoegen tot een filmpje, als je dan het idee hebt meer gedaan te hebben. Maar ik weet zeker dat dat nergens voor nodig is 😉

 5. Marion 11 april 2015 / 08:37

  Fijn om te horen dat de operatie van je moeder geslaagd is. Hoop dat ze snel hersteld. Ik ben niet zozeer nieuwsgierig, want ik denk dat ik ondertussen een aardig beeld heb van jouw dagen, maar ik vind het belangrijk dat mensen weten hoe het echt is. Zo een andere blogster met een chronische ziekte laatst hoe haar dagen eruit zagen en mensen waren perplex. Ja, zo ziet haar dag er dus uit en ik denk dat dat goed is om te weten. Niet alleen om je eigen zegeningen te tellen, maar ook om gewoon te weten wat de realiteit is. Ik hoop dat dát namelijk aan kan zetten tot meer bewustzijn, wat weer kan leiden tot meer begrip en wie weet zelfs onderzoeken naar behandelingen/medicatie etc . Natuurlijk is het belangrijkste dat jij er volledig achter staat. Fijn weekend.

 6. Tineke 11 april 2015 / 08:57

  Leuke foto`s, de sims aan het werk is erg leuk! Ik ben benieuwd naar jouw vlogs!
  Liefs

 7. Linda 11 april 2015 / 09:23

  Ik ben inderdaad vooral nieuwsgierig naar een vlog-week van jou 🙂 Lijkt me leuk!
  Wat lief van Flow dat je alsnog de extra’s kreeg! Dat rokje is echt leuk, lijkt me ook erg comfortabel 🙂

 8. Sofie 11 april 2015 / 09:25

  Ik heb er ook al over nagedacht, dat we als lymepatienten eigenlijk ook meer de slechte momenten zouden moeten tonen. Nu ziet niemand die eigenlijk, en zo krijgen mensen natuurlijk al snel het idee dat het allemaal wel meevalt.
  Dus ik juich het alleen maar toe, en misschien moeten er velen jou voorbeeld dan gaan volgen, haha 🙂

  • Lisanneleeft 11 april 2015 / 10:49

   En op een slecht moment is vloggen ook niet makkelijk, ik praat dan bijvoorbeeld heel moeilijk. Maar zonder woorden lukt het misschien ook dan 🙂 ik ga het proberen! 😀

 9. Renske 11 april 2015 / 09:41

  Jeetje, wat zijn de moestuinplanten van jouw ouders groot zeg! Het lijkt mij trouwens hartstikke leuk en interessant als je gaat vloggen. Enne… Niet spannend?! Een leven met lyme is hartstikke ‘spannend’. Of ja, spannend is niet het juiste woord. Ik denk meer onvoorspelbaar. Natuurlijk is niemands leven voorspelbaar, maar een leven met lyme lijkt me extra onvoorspelbaar.

 10. Eline 11 april 2015 / 09:52

  Ik zou het juist wel stoer vinden als je gaat vloggen. Een goede tegenhanger van alle vloggers die alle op de rit hebben en vlekkeloos leven. Jij moet knokken en dat zou ik best willen zien als je dat aandurft!

 11. Sandra 11 april 2015 / 10:02

  Het lijkt mij hartstikke leuk als je gaat vloggen! Ik denk dat het juist goed is als je dit doet, zodat mensen kunnen zien wat lyme met iemand doet. Leuke diary heb je weer! Ik word helemaal vrolijk van die leuke briefpapier en mooie bloemen. (:

 12. lifesabout 11 april 2015 / 10:15

  Wat spannend als je gaat vloggen, maar wel ontzettend leuk! En wat een boel inpakpapier heb jij, leuk!

 13. Het Sushimeisje 11 april 2015 / 10:22

  Ik heb nu spontaan zin om te gaan simsen en sushi te eten!
  En een verstandskies trekken is zo naar. Had er behoorlijk last van.

  Ik ben wel nieuwsgierig naar je vlogg. Je kan het gewoon uitproberen en als het niet bevalt dan weet je dat ook weer!

 14. Margot 11 april 2015 / 10:32

  Wat doen die plantjes van je moeder het goed! En gaaf dat je gaat vloggen, ik denk dat veel mensen inderdaad wel benieuwd zijn.

 15. Xaviera 11 april 2015 / 10:33

  Ik denk dat het goed is om te laten zien hoe je dagen eruit zien als je gaat vloggen. Op beeld kun je denk ik nog beter overbrengen hoe het is om zo ziek te zijn en daarmee kun je mensen meer bewust maken. Goed om te lezen dat de operatie van je moeder goed is gegaan, hopelijk zal ze goed herstellen! Leuke foto’s allemaal weer!

 16. Dina 11 april 2015 / 10:39

  Wat balen dat je zo veel pijn had weer de afgelopen dagen, maar zo goed om te lezen dat je altijd zo positief bent. 🙂 Ik hoop dat je mama snel herstelt van de operatie. Fijn weekend!

 17. Anita | mindjoy 11 april 2015 / 11:01

  Wat een goede service van flowmagazine weer zeg! Een goede aanleiding om een vlogweek te starten, ik ben erg benieuwd en ik denk dat we dan nog meer zicht hebben hoe een dag er voor jou uitziet. En wat fijn dat de operatie goed is gegaan bij je moeder. Geniet van je weekend!

 18. marielle 11 april 2015 / 11:10

  Fijn dat je weer even naar buiten kon, naar de gamma!
  En wat een leuk idee, vloggen voor de week van de teek!

 19. Denise 11 april 2015 / 11:14

  Lijkt me zo tof en interessant om eens te zien hoe jou week er eigenlijk uit ziet, DOEN!

 20. Naomi 11 april 2015 / 11:46

  Dat nagellak kleurtje van Essie is echt mooi! En ik zou het heel gaaf vinden als je zou gaan vloggen deze week.

  x

 21. Evera 11 april 2015 / 12:03

  Mij lijkt het een mooi idee om een weekje te gaan vloggen! Ik begrijp dat je het heftig lijkt, maar ik denk ook dat er veel mensen zijn die het niet goed begrijpen en soms misschien heel simpel denken “Oh ze ligt vaak op bed vanwege pijn/vermoeidheid” maar zo simpel ligt het natuurlijk niet. Ik denk dat vloggen dan voor veel mensen een eyeopener kan zijn! Maar je moet natuurlijk zelf beslissen of je het zelf ook ziet zitten! 😉

 22. Eva 11 april 2015 / 12:30

  Die outfits met rokjes zijn echt heel leuk! Ook handig voor inspiratie 🙂

 23. Nicky 11 april 2015 / 12:32

  Ik zeg ook doen dat vloggen. Lijkt me super interessant en zo krijg je nog meer bekendheid voor Lyme. Ik zou niet bang zijn dat het saai is, ik vind je een echte doorzetter en ik heb zoveel respect voor je :). En je diaries zijn ook altijd super leuk (alles behalve saai) dus dat komt echt wel goed! Succes!

 24. Angelique 11 april 2015 / 13:26

  Vloggen zou echt top zijn. Dan krijgen mensen idd een heel goed beeld hoe het is om te leven met een chronische ziekte (in dit geval Lyme).
  Je hebt weer mooie foto’s gemaakt. Beterschap voor je moeder.

 25. Deisy 11 april 2015 / 13:32

  Wat vervelend dat je afgelopen week pijn had: overigens heb je wel een prachtige selfie gemaakt, je bent echt een ongelooflijke mooie en sterke vrouw zeg <3! Die outfit van gisteren staat je ook echt prachtig hoor. Ik zag het gisteravond inderdaad op twitter langskomen en vond het echt een heel goed idee: niet alleen omdat ik denk dat veel meiden benieuwd zijn naar wat je doet, maar juist de boodschap die je hiermee uitdraagt. Ik denk namelijk dat meer awareness altijd goed is, dus ik vind het een prachtig idee van je meis. Ik wens je voor nu in ieder geval een heel fijn weekend toe. X

 26. rehappy 11 april 2015 / 15:39

  Ik zou het heel leuk vinden als je gaat vloggen! Leuke outfits ook :)!

 27. Renate 11 april 2015 / 16:43

  Ik ben heel nieuwsgierig naar als je gaat vloggen! vooral omdat ik me waarschijnlijk heel erg zal herkennen in jouw leven en het is natuurlijk een hele goede manier om meer begrip te creëren voor Lyme! Daarbij vind ik inderdaad dat je er een stuk beter uit ziet! (niet dat je er eerst slecht uit zag hoor, haha zo bedoel ik het niet, maar je ziet er echt een stuk minder ziek uit!) Ik wil ook nog zeggen dat ik door jouw blog besloten heb om me ook te laten testen op Lyme, omdat ik toch vermoedens begin te krijgen dat ik dit ook kan hebben en het lezen van jouw blog helpt me sowieso heel erg om positiever om te gaan met chronisch ziek zijn!

 28. Anneleen 11 april 2015 / 17:50

  Het lijkt me heel leuk dat je gaat vloggen! Daar kijk ik alvast naar uit 🙂 gelukkig is de operatie bij je moeder meegevallen! Mijn moeder is geopereerd aan hetzelfde, ook haar schouder en een gescheurde pees. Zij heeft hier best lang last van gehad en is veel naar de kinesist gemoeten. In het begin had ze veel pijn maar door intensieve oefeningen is het de goede kant op gegaan, nu heeft ze er soms nog last van maar niet zoveel als in het begin

 29. Simone 11 april 2015 / 18:21

  Super leuk, vloggen! Het is zeker een goed idee om de mensen beter kennis te laten maken met de ziekte en natuurlijk ook met jou!

  • Helene 11 april 2015 / 19:47

   Oh ik vind het altijd zo leuk om dit soort artikeltjes te lezen! 🙂 Ik wil zelf ook zo graag sims 4 spelen! Als een echte sims van kijk ik er echt al naar uit om het eens een keer te proberen (haha)

   Liefs X

 30. EliseDingen 11 april 2015 / 20:38

  Haha, ik was stiekem de hele week een beetje zenuwachtig in de hoop dat ik misschien toch gewonnen had. (En post krijgen vind ik ook zo ontzettend leuk!) Maar ik had de hoop al opgegeven. Het was wel een hele leuke winactie!
  Ik zag je mandje met inpakpapier ook op Instagram voorbij komen, toen vond ik het ook al zo leuk om te zien. Ik ben ook heel benieuwd naar je vlogs. Echt heel tof dat je dat doet!

 31. Darina 11 april 2015 / 22:06

  Leuke diary Lisanne. Het lijkt mij heel interessant als je gaat vloggen om meer inzicht te krijgen hoe jouw dag er daadwerkelijk uit ziet en meer te leren wat jouw ziekte precies inhoudt.

 32. Sheela 11 april 2015 / 23:12

  Jammer dat ik niet gewonnen heb. Wij hebben onze plantjes van de AH weggegooid omdat er niets uit groeide, erg jammer.

 33. Anne 12 april 2015 / 08:41

  Ha, ik vind jou tof! Dat je wil gaan vloggen, hartstikke leuk (en stoer). 😀

  Mijn week was niet zo. Gisteren wel een klein beetje kunnen klussen in mijn huisje. Vandaag heb ik een druk programma, zie er nogal tegenop, maar zal vast goed komen. 🙂 Het zonnetje schijnt hier, dus dat is alvast een goed begin!

 34. Nienke 12 april 2015 / 11:29

  Goed dat je stilstaat bij de weekvandeteek! Hoorde vannoctend er iets over op de radio en dacht meteen aan jou, ik -en denk heel veel mensen- zijn echt trots op jou! Een echte doorzetter ben je, echt een goed voorbeeld! Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.