DIARY: Eigenwijs, Assaut & the days after

Zaterdag, diarydag! Afgelopen week ging ik naar het Assaut met Tim, daarna was het vooral een beetje bijkomen van de inspanning.

diary-mei-2

1

Vrijdag lakte ik alvast mijn nagels en pakte ik mijn oorbellen erbij (maar eigenlijk lagen die al een paar weken klaar, haha)

2

Dit is de print op een van Tim zijn shirts. Hoe leuk is die? We kochten hem een tijdje terug bij V&D!

3

Zaterdag stond in het teken van het Assaut, dat is een feestje op Tim zijn opleiding. Afgelopen drie jaar ben ik steeds twee avonden heen geweest, nu wist ik nog niet of ik überhaupt wel even heen kon.

Ik nam veel extra pijnstillers en begon ‘s middags vast met make-uppen en aankleden zodat ik daarna nog kon rusten. Kiezen tussen de blushes was nog een opgave (op de foto zie je Dainty van MAC, Flamingo van Sleek en Pixie Pink van Sleek).

4

Tsja… welke kies je dan?

5

Uiteindelijk werd het Pixie pink! Dat is denk ik wel mijn favoriete blush.

6

Zo, klaar!

7

Met een jasje want het is altijd koud (en het halve feestje is buiten).

8

Zo, Tim was er ook klaar voor.

Ik heb Tim zijn kantoortje ook nog gezien! Voorheen had hij een kamer waar ook een bed stond omdat hij daar ook moest slapen, nu heeft hij een plekje om echt alleen te studeren.

9

Na een klein uurtje op het feest was ik weer thuis. Leuk om er toch even geweest te zijn en alles gezien te hebben, maar toen het drukker werd begon ik me niet goed te voelen. Dus toen kwamen mijn ouders me ophalen en ging ik in bed serie kijken.

Beetje zuur, maar ik ben wel blij dat ik gegaan ben én dat ik op tijd ben weg gegaan!

10

The day after, natuurlijk heel erg moe en veel pijn. Maar wel blij!

11

2 Broke Girls kijken!

12

De video met DIYs voor een feestje kwam online!

13

Outfit! Haha zo leuk, ik kan me nog goed herinneren dat ik dit rokje een keer kocht toen ik samen met mijn vader aan het winkelen was. (ik winkel echt nooit met mijn vader, alleen sleepte ik hem soms mee als we een afspraak hadden gehad in het ziekenhuis)

Toen de Primark nog alleen in Rotterdam zat, en ik op dat moment toevallig onder behandeling was in een ziekenhuis in Rotterdam, is hij zelfs eens mee geweest naar de Primark daar! Hahaha. Hij moest me erheen duwen in mijn rolstoel want zo ver kon ik niet lopen, maar eenmaal in de Primark mocht hij bij mijn rolstoel blijven en ging ik alle kracht en energie even besteden aan het winkelen, hahaha. Arme papa. Lief toch, dat hij mee ging?

14

Ik ging eventjes naar de Action…

15

En kocht onder andere wat spulletjes om te schilderen!

16

Zooo, plantjes en kaarsje. Tim is afgelopen week fanatiek bezig geweest met het opbranden van alle kaarsjes in de kast ‘want anders blijven ze toch maar in de kast staan’. Tsja, dat is ook wel zo!

17

Blij kopje koffie.

18

Dinsdag ging ik even met mijn ouders naar Callantsoog en kwam ik dit kaartje tegen. Deze past bij Tim (en bij mij ook wel een beetje, hihihi).

19

Daarna gingen we nog even kijken bij de Bloemendagen, naar alle bloemenmozaïeken.

20

Deze vond ik super mooi!

21

En na dat rondje was ik blij! En moe, dus even naar bed.

22

Soms vergeten we dat even…

23

Jaa, lekker aan de slag met verf!

24

Het mengen wordt altijd al een kunstwerkje op zich. Ik vind het er zo leuk uitzien!

25

Ennnn in bed. Stom.

26

Serie kijken, dat leidt een beetje af van de pijn. En ik kijk een (voor mij) nieuwe serie: Switched at birth. Dus ik heb weer genoeg leuks om de tijd mee te doden.

27

Maak kennis met mijn bed! Hier breng ik veel tijd door dus hebben we het er zo fijn mogelijk gemaakt.

28

Zo. Veel. Pijn.

En ik zag er zo slecht uit dat ik me stoorde aan mijn eigen weerspiegeling in de laptop terwijl ik serie keek. En dat heb ik niet snel, haha. Wel een beetje stom. Ik voelde me echt heel erg slecht, gelukkig ging het de volgende dag weer een beetje beter!

29

Ducttape, yeah! Haha, dit ziet er zo leuk uit.

30

De dag na die zieke dag zag ik er nog wel best ziek uit dus: concealer en veel blush! Zo is het een stuk fijner om langs een spiegel te lopen (of serie te kijken hahaha).

31

Nageltjes doen…

32

Dit kleurtje werd het!

33

En gisteren weer veel in bed met mijn maatjes. ‘s Middags ben ik nog wel even de deur uit geweest samen met Tim, even een rondje gelopen in de stad!

Afgelopen week was dus niet zo’n topweek, misschien door de extra pijnstillers van het weekend, de inspanning, of gewoon de antibiotica die weer een onverwacht iets doet. Komende week heb ik weer een afspraak met de arts, dus ik ben wel benieuwd hoe het verder zal gaan. Hopelijk komende week weer een iets betere week! Hoe was jouw week?

DELEN:

32 reacties

 1. Kelly Caresse 9 mei 2015 / 07:38

  Wauw wat zag je er prachtig en feestelijk uit bij het assaut, Tim mag super trots zijn! Fijn dat je er in ieder geval even bij kon zijn

 2. Tessa | 52druppels.nl 9 mei 2015 / 08:05

  ben steeds zo onder de indruk van jouw blog… om alle dingen die je ondanks je ziekte gewoon blijft doen. probeer me soms voor te stellen hoe het zou zijn, maar dat lukt zelfs geen klein beetje…
  je bent echt een bikkel lisanne!

 3. Eva 9 mei 2015 / 08:14

  Oh wat heb je veel kunnen doen ondanks de pijn! Die foto dat je je niet goed voelde vind ik er zo zielig uitzien! Dan wil ik je eigenlijk even komen knuffelen!! Maar goed, dat zal dan ook wel pijn doen. In ieder geval lekker dat je toxh nog zoveel buiten bent geweest!! Liefs!!! Eva

 4. Tineke 9 mei 2015 / 08:19

  Hele leuke foto`s, ik vind jouw outfits altijd zo mooi!
  Liefs

 5. Marion 9 mei 2015 / 08:20

  Ik val in herhaling, maar oh wat zag je er prachtig uit! Echt heel erg mooi. Ik ben zo blij voor je dat je even hebt kunnen gaan, ook al had je liever wat langer willen blijven. Ik vind het mooi om te zien hoe je moe bent, maar toch straalt. Ja, ik heb wel bewondering voor hoe je het allemaal doet. X

 6. Esther 9 mei 2015 / 08:34

  Mooi hoor maar geldt er geen dresscode op de Aussat zoals black tie? Het is er allemaal zo traditioneel dat ik dat zou verwachten. Je wil toch voorkomen dat je underdresses naar een feestje gaat.

  • Lisanne-Leeft 9 mei 2015 / 11:29

   Ja, op vrijdag white tie (groot avondtoilet) en op zaterdag black tie (klein avondtoilet)! Op welke manier zou ik underdressed zijn? (op mijn schoenen na, maar ik heb niet echt een keuze he)

 7. Henny 9 mei 2015 / 08:34

  Fijn dat je toch even naar het assaut kon, je zag er mooi uit! Balen dat het de rest van de week minder ging. Ik vond de post over DIY ‘s voor een feestje erg leuk.

 8. Nienke 9 mei 2015 / 09:01

  Wat zag je er mooi uit op het feest! De outfit van de dag erna vind ik ook tof!

 9. Stephanie 9 mei 2015 / 09:32

  Leuke foto’s allemaal! Ik vind het knap dat je ondanks dat je zoveel pijn hebt, dat je toch niet gewoon in bed weg kruipt en niets doet. Lijkt me super belangrijk om toch nog dagdagelijkse dingen en uitstapjes te blijven doen! 🙂

 10. Denise 9 mei 2015 / 09:33

  Wat zag je er mooi uit! Fijn dat je toch even naar het feest geweest bent <3

 11. lifesabout 9 mei 2015 / 09:36

  Jullie zagen er prachtig uit! Balen dat je de dagen erna zo naar was en zoveel pijn had. Gelukkig heb je wel een fijn plekje en met series op de laptop voelt het altijd een klein stukje beter. Lekker kleurtje op je nagels!

 12. Angelique 9 mei 2015 / 09:45

  Echt een bikkel hoor dat je naar het feestje bent gegaan! You rock!

 13. Dionne 9 mei 2015 / 10:12

  Je zag er prachtig uit! Hopelijk voel je je de komende week wat beter! Sterkte!

 14. Kim 9 mei 2015 / 10:48

  Ik vind alle foto’s waar jullie interieur in naar voren komt zo mooi! Echt een geweldige smaak hebben jullie. 🙂

  Oh, en heeft iemand een idee waar de witte nagellak vandaan komt? Deze dekt echt mooi! 🙂

  Fijn weekend, veel liefs, Kim

  • Lisanne-Leeft 9 mei 2015 / 11:42

   Die is van Rimmel! Ik geloof dat bij Kruidvat nu ook nog eens 1+1 gratis is, dus dan heb je twee lakjes voor €4 volgens mij. Dat is helemaal betaalbaar 😀 Ik vind dit lakje ook echt fijn voor een wit lakje! (die dekken vaak zo slecht inderdaad)

 15. Lauriëtte 9 mei 2015 / 10:49

  Wat zag je er gedurende de hele week, afgezien van de wat mindere momenten, prachtig uit! Vind het knap dat je toch steeds probeert en zo positief blijft. Ik ben benieuwd wat de arts gaat zeggen, hoop in ieder geval dat dit een betere week voor je wordt. Knuffel!

 16. Vanessa 9 mei 2015 / 11:34

  Je zag er heel mooi uit. Leuk dat je toch even naar het feestje bent kunnen gaan. Jammer dat het geen goeie week was. Hopelijk gaat het komende week iets beter!

 17. HesterAnne 9 mei 2015 / 12:14

  Wat knap dat je toch nog zo veel hebt kunnen doen deze week. Hopelijk gaat het komende week wat beter met je!

 18. Manon 9 mei 2015 / 12:38

  Super dat je bij het Assaut bent geweest, je zag prachtig uit! Zo knap dat je zo positief blijft!

 19. Eline 9 mei 2015 / 12:49

  Je bed ziet er inderdaad hemels uit! Zo zacht…

 20. Margot 9 mei 2015 / 14:11

  Fijn dat je toch een uurtje hebt kunnen kijken! Het is toch leuk om een beeld te hebben van zoiets.

 21. Kelly 9 mei 2015 / 14:20

  Wat zag je er prachtig uit op het feestje! Vervelend dat je daarna er wel extra voor moeten dat je zoveel pijn hebt. Voor Tim vast ook heel erg bijzonder dat je er toch nog bij kon zijn. Rustig aan!

 22. Hester 9 mei 2015 / 14:49

  Ah, je zag er zo mooi uit op de dag van het Assaut! Ik heb de eerste drie afleveringen van Switched at birth geloof ik gezien toen het opeens op de Nederlandse tv was (maar ik ben afgehaakt toen ik zag dat het elke dag kwam, daar heb ik echt geen tijd voor hoor haha), volgens mij best een leuke serie 🙂 Het was afgelopen week trouwens voor het eerst dat ik me weer eens écht ziek voelde en geen enkele houding comfortabel was, moest gelijk aan jou denken… Ugh 🙁

 23. Marleen 9 mei 2015 / 15:33

  Hele leuke oorbellen! En wat een leuk kopje! Jammer dat je je niet lekker voelde, maar gelukkig ging het alweer beter 🙂 xx

 24. Emmy 9 mei 2015 / 20:45

  Mooi Dagboek… Ik word er weer een beetje emotioneel van ..

 25. Dana 9 mei 2015 / 22:52

  Wat zag je er mooi uit voor de Assaut! Fijn dat je nog hier en daar wat dingetjes kan doen ondanks de vele pijn 🙂

 26. chantal 9 mei 2015 / 23:15

  Knap dat je toch gegaan bent. Ps weet je waar ik nu jaloers van werd? Dat jij “even” naar Callantsoog bent gegaan. Lijkt me heel leuk om zo dicht bij de wadden te zijn. ik woon minimaal 2,5 uur van zee af, mis ik echt. Hopelijk voel je je volgende week wat beter.

 27. Elke 10 mei 2015 / 11:31

  Wat een super mooi jurkje! En vervelend hè, soms schrik ik ook even als ik in de laptopweerspiegeling kijk van mezelf; kun je voor de spiegel staan en lijk je prima, zie je dat duffe koppie en dan is het niet best. Make-up is wat dat betreft echt een uitkomst! En wat een vrolijk kopje, zulke kleine dingen doen het toch 🙂

 28. Anita | mindjoy 10 mei 2015 / 13:53

  Fijn dat je toch even een uurtje vol hebt kunnen houden en wat zag je er prachtig uit!!

 29. Miriam 10 mei 2015 / 23:09

  Wauw, wat zag je erg prachtig uit in dat jurkje! Jammer dat het dan zo’n pijnlijk na-effect heeft…balen :/ Hoop dat je je inmiddels iets beter voelt!

 30. Anne 22 mei 2015 / 21:04

  Wat je vertelt over je vader en shoppen doet me denken aan mijn opa. Ik kreeg met Sinterklaas een keer make up van hem, terwijl er ook andere dingen op mijn lijstje stonden die voor hem veel makkelijker/logischer zouden zijn om te kopen. Zo lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.