DIARY: Pakketjes, Zaandam & overal blauwe plekken

Hoi! Het is weer zaterdag, dat wil zeggen dat ik je mijn week laat zien aan de hand van de foto’s die ik maakte! In deze week zat een onwijs groot hoogtepunt, ik had echt een topdag. Maar ik had ook een groot dieptepunt, het ging echt even helemaal verkeerd. Maar ik verstuurde ook leuke pakketjes. En ik deed nog veel meer! Als je nieuwsgierig bent moet je zeker even verder lezen.

diary-van-juli-laatste

1

Jaaa, de pakketjes inpakken! Het was zó leuk om dit te doen. Ik ben er super lang mee bezig geweest, hihi.

2

Deze tekst in het Quest vakantieboek. Dit is een kant en klaar kaartje voor wanneer je naar Frankrijk gaat, hahaha.

3

Lekker serie kijken! Ik keek afgelopen week de serie ‘The last man on earth’, wat super grappig was. Helaas was er maar een seizoen en die is nu af!

4

Weer bezig met inpakken van de pakketjes…

5

Ennnn… Klaar! Alleen de adressen er nog op en dan konden ze verstuurd. Top!

6

Outfit! High waisted broek met een crop top. Welja!

7

Maandag ging ik met mijn ouders een middagje naar Zaandam. We hadden de rolstoel mee, maar die heb ik gewoon niet nodig gehad! Daarna was ik natuurlijk hartstikke moe, maar toch. Dit aapjesshirt paste ik bij Primark. Binnenkort komt daarvan nog een shoplog online!

8

En we aten bij De Koperen Bel, wat in Zaandam helemaal aan het einde van de winkelstraat zit (vanaf het station gezien). Mijn ouders hadden van tevoren opgezocht wat er glutenvrij was in Zaandam, en hier hadden ze dus zelfs glutenvrij brood! Wat een luxe. En het was lekker!

9

En weer thuis, heel blij!

10

‘s Avonds was mijn lichaam een beetje (te) moe, ik kon niet meer naar mijn bed terug lopen vanaf de wc. Energie opsparen om naar bed te kruipen dan maar! Een beetje een gekke foto, maar ik denk dat veel mensen die chronisch ziek zijn dit wel herkennen. Voor mij is dit in elk geval heel normaal, hehe.

11

Mijn hoofd zat goed! Ik nam twee video’s op.

12

En maakte de pakketjes klaar voor verzending! Deze zijn dinsdag allemaal verstuurd.

Dinsdagavond ging het even helemaal fout met mijn lichaam, lang geleden dat het zo erg fout ging. Ik zat gewoon in mijn kantoor, maar kreeg een epileptische aanval waarbij ik me nogal bezeerde. Vervolgens probeerde ik Tim te roepen, maar die hoorde me niet omdat hij zijn koptelefoon op had en mijn mobiel lag te ver weg om te pakken. Daarna nog een aanval. En nog eentje. Inmiddels had mijn lichaam zich zo ver verplaatst dat ik op een deur kon kloppen zodat Tim me hoorde. Dat is echt het aller-ergste: Ik heb zó veel lawaai geprobeerd te maken (sorry buurvrouw) maar Tim hoorde het niet. Wat er daarna allemaal gebeurde is nogal wazig, maar mijn ouders kwamen in elk geval even helpen (zij hebben dat vaker meegemaakt met mij).

Nu zit ik helemaal onder de blauwe plekken, maar weet ik wel dat de medicijnen die ik tegen restless legs in huis heb (clonazepam) ook hiertegen werken. Terwijl ik dacht dat er geen medicijnen waren die werkten voor mij tegen deze aanvallen! Geluk bij een ongeluk dus.

13

Mijn lichaam is helemaal op (nog steeds), maar af en toe in bed serie kijken lukt wel.

14

Ook heel leuk: Ik zie langzaamaan steeds meer foto’s op Instagram verschijnen van de winactie pakketjes!

15

Ik vroeg op Instagram (en op Facebook) van welke winkel jullie eerst een shoplog wilden zien: Primark of Flying Tiger? Het antwoord was die laatste! Die staat nu al online.

16

Een outfit die fijn zit: een simpel topje en een maxiskirt!

17

Mijn ouders gingen afgelopen week naar Texel, waar ze een lekker taartje bij de bakker voor Tim meenamen. En ze vroegen ook nog even of de bakker iets glutenvrij had. Ja hoor, dat had hij! Niet daar zelfgemaaakt (dat is bijna niet te doen in een gewone bakkerij, daar zitten natuurlijk overal gluten), maar dat maakt hem niet minder lekker. Hij was echt goed!

18

Ik heb nu ook snapchat! Je kan me vinden onder de naam Lisanneleeft

19

Vrijdag weer vooral in bed… mijn lijf is echt nog aan het bijkomen van dinsdag (en maandag natuurlijk). Dat voel ik behoorlijk! Maar dat geeft niet, alles ruuuuustig aan. Ik ben zelfs even naar de Action geweest in mijn rolstoel! Dat is het fijne aan Tim die vakantie heeft, kan ik toch even de deur uit als ik slecht kan lopen.

Dus… dat was mijn week! Een beetje een gekke, maar het was maandag echt onwijs leuk. Nu nog even mijn lichaam verder laten bijkomen. Hoe was jouw week?

DELEN:

29 reacties

 1. Kelly Caresse 25 juli 2015 / 07:44

  Wat een wisselvallige week. Super tof van die pakketjes en dat je in Zaandam bent gaan shoppen! Maar veel minder tof van die aanvallen op dinsdag, lijkt me eng om mee te maken

 2. Angelique 25 juli 2015 / 07:59

  Stormachtig weekje heb je achter de rug zeg! Fijn dat er ook pieken inzaten. Hopelijk blijven die epileptische aanvallen je voorlopig bespaard.
  The last man on earth is grappig hè? T valt me op dat je ineens heel veel van mijn aanraders kijkt, hihi. Ik zit ook aan huis gekluisterd, dus overgeleverd aan series 😉

  • Lisanne 25 juli 2015 / 10:44

   Hahaha stiekem ben ik gewoon jouw lijstje aan het afwerken uit een van je reacties op een serie blogpost ;D

 3. Elaintje 25 juli 2015 / 08:06

  Oh wat angstig lijkt mij dat met die aanvallen en dat niemand je hoort! Gelukkig gaat het nu weer wat beter. Rustig aan en jezelf lekker verwennen. Goed weekend!

 4. Fatiha 25 juli 2015 / 08:55

  Heel veel beterschap en doe maar even lekker rustig aan..

 5. Amber 25 juli 2015 / 09:21

  Jeetje wat een week! Hopelijk ben je snel weer een beetje de oude. Die serie ken ik niet, lijkt me leuk, dus ik ga hem ook eens opzoeken. 🙂

 6. Ilse 25 juli 2015 / 09:26

  Wat naar, die aanvallen van dinsdag terwijl Tim je niet hoorde.
  Gelukkig had je maandag wel een erg leuke dag!

 7. Anita | mindjoy 25 juli 2015 / 09:39

  Wat een week met ups en downs! Hopelijk hersteld je lichaam redelijk snel. Fijn weekend!

 8. Frauke 25 juli 2015 / 09:42

  Zo wat fijn dat je mooie hoogtepunten hebt gekend deze week! Heerlijk zo’n middagje Zaandam, leuke outfit trouwens! En die pakketjes zien er ook super uit. Wat random trouwens, zo’n kant en klaar ingevulde kaart. Lekker persoonlijk ;). Wel echt heftig wat je dinsdag hebt meegemaakt zeg, super jammer dat Tim je niet had gehoord! Hopelijk voel je je snel weer wat beter en energieker nu! X

 9. Tiffany 25 juli 2015 / 09:55

  Wat heftig die aanvallen, en dat niemand je kon komen helpen. Gelukkig had deze week ook mooie momenten zo te zien! Leuk dat je naar zaandam bent geweest, daar ga ik binnenkort ook heen.

 10. Julia 25 juli 2015 / 10:08

  Jeetje, wat naar van dinsdag zeg! Hopelijk voel je je snel weer wat beter! Gelukkig heb je maandag een hele leuke dag gehad 🙂 Ik ken trouwens een kok die in de Koperen Bel werkt haha! Ben benieuwd naar je Primarkshoplog!

 11. manon 25 juli 2015 / 10:09

  Wat schrikken van die aanvallen! Gelukkig heb je ook leuke dingen gedaan deze week :).

 12. Marion 25 juli 2015 / 10:10

  Meid toch. Dat zitten op de vloer voordat je weer naar boven kan…. Ik ben zo blij dat je bij je ouders terecht kan als Tim weg is straks. En dan die aanvallen. Je moet er maar mee dealen allemaal en wat doe je dat weer knap. Dat shirt met die aapjes vind ik echt heel erg leuk. Ik ben ook gek op maxirokken dus dat outfit met het eenvoudige shirtje vind ik waanzinnig mooi. Fijn weekend en take care.

 13. Kim 25 juli 2015 / 12:00

  Ik ben nog steeds zó blij met mijn pakketje! Echt onwijs bedankt! 🙂

 14. Margot 25 juli 2015 / 12:23

  Wat een heftig weekje, zowel positief als negatief! Hopelijk heb je snel weer een beetje energie.

 15. Irina 25 juli 2015 / 12:36

  Even rustig aan doen en weer opladen!
  Vind het trouwens echt leuk dat je de afgelopen tijd zoveel filmpjes maakt (=

  • Lisanne 25 juli 2015 / 13:08

   Dat is leuk om te horen! Ik vind het zelf namelijk ook heel leuk 😀

 16. Roos 25 juli 2015 / 14:25

  Ik hoop dat je weer snel herstelt, wat naar zoiets! 🙁 X

 17. Iris 25 juli 2015 / 15:06

  Fijn dat je ondanks het slechte ook een hele goede en leuke dag gehad hebt. Epileptische aanvallen zijn ontzettend zwaar 🙁

 18. Tamara 25 juli 2015 / 20:08

  Weet je Lisanne? Ik weet niet zo goed hoe ik het moet zeggen, maar ik heb zo’n bewondering voor je. Je hoort het vast dagelijks maar toch. Ik voel veel sympathie voor je en je voelt als een vriendin. Sorry voor mijn emo comment, maar ik moest het echt even kwijt. Je diary vind ik weer erg leuk. Ik word altijd zo vrolijk van je creatieve foto’s en krijg meteen zin om zelf aan de slag te gaan!

 19. Marloes/GLAMOURMOES 25 juli 2015 / 21:27

  Wel fijn dat je maandag lekker hebt kunnen shoppen en tegelijkertijd was die dinsdag natuurlijk een dieptepunt inderdaad, hopelijk knap je weer wat op!

 20. Lifesabout 25 juli 2015 / 22:10

  Haha ‘mijn hoofd zat goed’…daar moest ik even om lachen. Maat jeetje die aanval…wat bizar en eng! Gelukkig is het goedgekomen. Misschien een diy ‘alarmbel voor om je nek?’ Zou een uitkomst zijn soms ?

 21. Inge 26 juli 2015 / 11:13

  Wat fijn dat je maandag een goede dag had. Ik hoop dat er steeds meer goede dagen komen.

  Wel heel erg eng om een epileptische aanval te krijgen en dat je dan alleen bent. Schokt bij jou je hele lichaam? Komen die aanvallen door de Lyme, of is het een Herxheimer reactie op je behandeling?

 22. Bettie 26 juli 2015 / 13:24

  Jeetje, wat heftig! Hopelijk kom je er snel bovenop en gelukkig heb je maandag nog wel een hele leuke dag gehad bj de primark. Ik ben benieuwd naar je shoplog.

 23. Marion 26 juli 2015 / 13:28

  Wat een week en dan nog steeds een super leuke en goede blog/ YouTube bijhouden. Vindt dit echt heel erg knap. Had net je pakketje ontvangen en de foto gedeeld op instgram toen ik las hoe het met je ging. Heb heel veel bewondering voor hoe je dit allemaal doet!

 24. Hester 10 augustus 2015 / 16:44

  Jeetje, die epileptische aanvallen lijken me echt heeeel heftig. Vooral als je er zoveel hebt en niets kan doen. Als dat vaker gebeurt moet je misschien zo’n ‘noodknop’ installeren en om je nek dragen ofzo, maar als het maar heel af en toe gebeurt is dat waarschijnlijk niet echt de moeite waard en is het vooral gewoon hartstikke rot als het gebeurt. Waarschijnlijk is je lichaam nu al wel weer bijgekomen, maar ik wilde er toch nog even op reageren. Je zag er wel goed uit verder, trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.