DIARY: Poezenstickers, pillen & playsuit

Het was een beetje zo’n ‘het gaat zijn gangetje’-week. Niet heel slecht, niet heel goed, en niet zo veel spannende dingen gedaan. Dat maakt je vast heel nieuwsgierig naar de rest van de blogpost (not, slechtste intro ooit, wel eerlijk in elk geval). Als je toch wil weten hoe mijn week was, lees dan verder!

diary-half-augustus

1

Ik kreeg weer een lief kaartje van mijn opa en oma.

2

Ik deed mijn nagels. Het mislukte (ik kreeg rare bobbels, iemand ervaring mee met sensationail met normale lak?).

3

Hoe leuk is deze? Die zou ik tof hebben gevonden voor boven de eettafel bij ons. Komt van Jane.com, maar is helaas niet meer terug te vinden op die website.

4

Outfit!

5

Sushi! Tim zijn vakantie was voorbij, dus daarom aten we sushi. Er is altijd wel een reden voor sushi!

Ik voelde me niet zo goed dus ik at sushi op bed. Dat was niet zo’n groot succes, ik maakte er nogal een rommeltje van. Volgens mij is het niet uit mijn shirt gegaan (of ik ben hem vergeten in de was te doen, as we speak zitten er nog vlekken in elk geval, oeps).

6

Ik zette een oproepje op Instagram waarin ik vroeg om vragen voor een Q&A. Hij is inmiddels opgenomen, komt maandag als het goed is online!

7

Outfit! Handig, zo’n playsuit voor wanneer je niet weet wat je aan moet. Hoef je niet zo erg na te denken, hihi.

Erg sexy ook, met die sokken erbij.

8

Ik zag op Twitter een oproepje langskomen van iemand die nog op zoek was naar een meereiskaartje van de NS. Die had ik nog liggen, dus ik dacht: waarom maak ik er niet iemand anders blij mee? Dus die stuurde ik eventjes op. Natuurlijk met een leuke sticker erop.

9

Series kijken. Ik kijk op dit moment Jane By Design. Wel een leuke serie, lekker simpel!

10

Ik was wat bezig met oude foto’s vervangen toen ik deze foto tegen kwam. Mijn eerste paar washitapes, uit een blogpost in maart 2013. Ik weet nog hoe blij ik was met deze tapes!

11

Er ging een wereld voor me open toen de mevrouw bij de Bruna vroeg wat voor postzegels ik wilde. Ik dacht dat ze altijd maar één soort hadden!

Zo wordt post sturen nog iets leuker, haha. Toen ze vroeg welke ik wilde antwoordde ik natuurlijk dat ik wel van allemaal een velletje wilde, hihi.

12

Bezig met knoopjes! Ziet er leuk uit, zo’n potje vol met knoopjes.

13

Aan de slag: bloggen!

Met nieuwe nagellak op, zo eentje van Sally Hansen, gel zonder lamp. Fijn lakje! Daarvan wil ik er eigenlijk nog wel een paar…

14

Het wordt weer vroeger donker… merken jullie het ook? Ik wel helaas.

Gelukkig hangen de kerstlichtjes er alvast, hahaha. Die laten we gewoon het hele jaar hangen, staat best leuk, toch?

15

Deze foto van mijn kantoor zette ik op Snapchat (mocht je me willen volgen, mijn naam is Lisannleeft). Zo’n fijn plekje!

16

Pijnstillers en serie. Helaas. Maar als je toch gedwongen in bed ligt zijn die twee wel heel erg fijn! Ik krijg nog steeds trouwens weleens vragen over mijn medicijnen, ik heb op deze pagina staan welke ik precies slik.

17

Donderdag was een beetje een stomme dag in bed. Gelukkig kon ik toen Tim thuis kwam nog wel even mee een rondje rijden in de auto. Hier stonden we eventjes op de dijk. Zo mooi! Aan de overkant zie je Texel.

18

Gisteren lag ik weer veel in bed, maar gelukkig kon ik ‘s avonds wel even uit bed… om een video te maken! Zo leuk om te doen. Wel met extra licht vanwege de donkerte, stom.

Dus… dat was mijn week. Ik heb niet super veel spannende dingen gedaan, eigenlijk. Het was weer Tim zijn eerste weekje aan het werk, hij moet echt nog veel regelen voor Engeland (1 september gaat zijn vlucht). Maar dat komt ook wel goed. Hoe was jouw week?

DELEN:

19 reacties

 1. Tessa | 52druppels.nl 15 augustus 2015 / 07:00

  ik vind het echt bewonderenswaardig hoe jij steeds weer tussen alle momenten van pijn het geluk weet te vinden. hoe moeilijk moet het voor je zijn dat tim weg gaat, maar zelfs daarover niks dan positiviteit.
  iedereen zou een beetje meer ‘lisanne’ moeten zijn, dan was de wereld zoveel mooier… x
  ps. dat uilenkussentje! wil ik!

 2. Desiree 15 augustus 2015 / 07:24

  Mooi hoe je altijd geluksmomenten weet te vinden. Ook al zijn ze nog zo klein. Top hoor!

 3. Tiffany 15 augustus 2015 / 08:04

  Ik vind jou diary altijd ontzettend leuk om te lezen zelfs als je ‘niets bijzonders’ hebt gedaan. Mijn week was heel erg wisselvallig het ene moment ging het goed het volgende moment storte ik in, ontzettend irritant. Ik ga vandaag mijn lichtpuntjes van afgelopen week sorteren voor een overzicht op mijn blog 🙂

 4. Kelly 15 augustus 2015 / 09:39

  Dan heb je toch best een leuke week gehad. Mijn week is tot nu toe super 🙂 Callantsoog en de omgeving is erg leuk! Dat uitzicht van de dijk richting texel heb ik gisteren nog gezien haha!

 5. Margot 15 augustus 2015 / 09:43

  Misschien vind je het geen bijzondere week, maar ik vind het nog steeds erg leuk om te lezen!

 6. Kim 15 augustus 2015 / 09:50

  Dat potje met knoopjes!!! Zo leuk! 🙂

 7. Nicky 15 augustus 2015 / 10:22

  Je hebt er toch het beste van gemaakt! En wat sneu van die bobbels in je nagellak de eerste dagen! Ik wens je een fijn weekend toe.

 8. Kimberley 15 augustus 2015 / 10:32

  Iedere keer wanneer ik je tijdschriftenrekje voorbij zie komen herinner ik me weer dat ik mijn rekje nog op moet hangen. Hij staat nu al een jaar in een hoekje te verstoffen, haha.

 9. Inge 15 augustus 2015 / 10:56

  Vervelend dat je weer een aantal dagen in bed moest blijven en eten is dan inderdaad lastig ?.

  Je zou toch mogelijk andere pijnmedicatie krijgen? Ik merkte op een gegeven moment niks meer van de Tramadol. Ik krijg nu een combinatie van Oxycodon (morfine) en Gabapentine. Ik heb nu niet meer het gevoel dat er een vrachtwagen over mijn borstkas is gereden.

  Ik heb 2 hele goede dagen gehad en heb zelfs een klein stukje kunnen fietsen op de laagste weerstand!!! Verder heb ik de inname van de Banderol en Samento kunnen verhogen.

  Heel veel sterkte weer voor de komende week!

 10. Inge 15 augustus 2015 / 10:56

  Vervelend dat je weer een aantal dagen in bed moest blijven en eten is dan inderdaad lastig ?.

  Je zou toch mogelijk andere pijnmedicatie krijgen? Ik merkte op een gegeven moment niks meer van de Tramadol. Ik krijg nu een combinatie van Oxycodon (morfine) en Gabapentine. Ik heb nu niet meer het gevoel dat er een vrachtwagen over mijn borstkas is gereden.

  Ik heb 2 hele goede dagen gehad en heb zelfs een klein stukje kunnen fietsen op de laagste weerstand!!! Verder heb ik de inname van de Banderol en Samento kunnen verhogen.

  Heel veel sterkte weer voor de komende week!

 11. Roos 15 augustus 2015 / 13:26

  Normale nagellak met de sentationnail lamp wil bij mij nooit zo lukken, gebruik eigenlijk altijd speciale LED nagellak van eBay! X

 12. Lenneke 15 augustus 2015 / 14:27

  Geluk zit in de kleine dingen en het is fijn te zien dat jij ze waardeert.

 13. Sandra(hpw) 15 augustus 2015 / 15:47

  Dat schilderijtje met tekst is echt iets voor jou om zelf te maken! DIY’en 😉

 14. Carina 15 augustus 2015 / 16:26

  Die Sally Hansen nagellak is nu met 40% korting bij de Etos 🙂 ik vind ze ook erg fijn! En op zich heb je nog best een leuke week gehad!

  • Lisanne 15 augustus 2015 / 19:04

   Jaaa, dat had ik gezien! Ik ging bij onze Etos kijken, maar die verkoopt blijkbaar geen Sally Hansen, super jammer. Er zitten er nog meer in de stad, maar daar ben ik nu te laat voor vermoed ik (toch nog maar even nazoeken hihi, 40% is wel de moeite waard!)

 15. Ilse 15 augustus 2015 / 18:24

  Kaartjesss! En jay, washitape om laatjes te labelen! Super handig hè? Mijn zus heeft dat ook gedaan met alle speelgoedbakken voor ‘r zoontje. Super handig én het staat super leuk! =)

 16. EliseDingen 15 augustus 2015 / 22:49

  Ik word altijd zo vrolijk van de kaartjes van jou opa en oma 🙂 haha

 17. Anneleen 16 augustus 2015 / 11:11

  Wat spannend dat 1 september, Tim zijn vlucht, steeds dichterbij komt! Maar jullie slagen jullie er wel door heen! 🙂

 18. Evy 16 augustus 2015 / 23:47

  Ooh wat word ik ook blij van washi tape, kerstverlichting en de zee 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.