DIARY: Verhuisd, nagellaklade & vijfduizend abonnees!

Afgelopen week was echt een gekke week. Ik zat met mijn hoofd al half in mijn nieuwe kamer, terwijl ik nog leefde in ons eigen huis. Maar inmiddels ben ik verhuisd! Ik laat je zien hoe mijn afgelopen week was…

Diary-augustus-laatste

1

Verstand op nul en even lekker kleuren. Dit was een boekje van Action, deze heeft echt heel leuke kleurplaatjes!

2

Afgelopen week behaalde ik de 5.000 abonnees op YouTube! Gaaf he? Ik vind het in elk geval heel erg tof. Ik heb gewoon meer abonnees op YouTube dan volgers via Bloglovin!

3

Hai!

4

Vorige week at ik sushi. Zonder Tim ga ik vast veel minder sushi eten, dus dit was een soort afscheidssushi. Haha!

5

Outfit! Was lekker weer zeg, dat vind ik zo fijn. Hier begonnen we met de eerste spulletjes naar mijn nieuwe huis toe brengen. Gek hoor!

6

Beetje make-up op, ziet er gelijk een stuk beter uit, hihi.

7

Ik maakte een video! Deze komt binnenkort online, het was echt onwijs leuk om te maken!

8

Op snapchat plaatste ik nog veeeeeel meer foto’s. En video’s! Je kunt me volgen onder de naam Lisanneleeft.

9

Eerste kerstitem gespot bij Action. Hihi, hij is wel leuk!

10

Weer een selfie! Wel veel selfies deze week. En ik voelde me ook best wel goed eigenlijk, afgelopen week!

Behalve dan dat er het een en ander mis ging met mijn site. Er werd spam verzonden vanaf mijn site… op een of andere manier heeft iets of iemand een script op mijn site kunnen krijgen dat spam verstuurd. Ik ben er nog mee bezig, heel gedoe. Maar ik ben nu in elk geval zo ver dat er geen spam meer verstuurd wordt. Nu alleen de oorzaak nog vinden (en aanpakken). Ik heb in elk geval al wat hulp gekregen van Ivo, die bood dat aan op Twitter, super fijn!

Ik heb nu wel een vermoeden waar dat ligt, maar omdat ik helemaal niet zo’n technisch type ben doe ik dat liever niet allemaal zelf. Even hulp afwachten van Anouk dus! Gaat helemaal goed komen.

Tim heeft ook weer geholpen hoor, ik raak compleet in de stress als er weer iets mis is, hehe. Tim die kan dan altijd heel rustig blijven en gaat gewoon een oplossing zoeken. Dat wordt nog wat als hij straks weg is (gelukkig gaat hij niet varen en heeft hij dus gewoon goed werkend internet gna gna gna).

11

 

Deze nagellakjes zijn zo fijn! Ik heb deze gekregen, maar toen ik laatst bij de actie van Etos (40% korting geloof ik) nog een paar leuke kleurtjes wilde kopen, kwam ik tot de ontdekking dat onze Etos helemaal geen Sally Hansen verkoopt. Tsja… nu op zoek naar een winkel waar ze ze hier wel verkopen, beetje jammer dat ik geen gebruik heb kunnen maken van die actie, hihi. Op jacht naar de Sally Hansen lakjes dus!

12

Post sturen! Zo leuk om te doen. Ik heb echt dolle pret gehad met al mijn stickertjes en washitape enzo.

13

Mijn geuren werden ook alvast weg gebracht. De laatste tijd draag ik weinig geuren (ik word er gauw misselijk van of krijg er hoofdpijn van), ik was ook helemaal vergeten hoe deze rook. Zo lekker om die dan weer te herontdekken! Ik houd van Zara geurtjes. Lekker en betaalbaar. En dit flesje is gewoon heel tof (is al een paar jaar oud, dus al lang niet meer te koop).

14

Zo, deze lade is groot. Past nog veel meer nagellak en parfum bij. SHOPPEN!!!

15

Nee, grapje. Ik heb altijd een soort regeltjes voor mezelf als het gaat om dit soort dingen. Ik berg het op in een lade zodat het precies past. Komt er iets nieuws bij? Dan moet het nog steeds passen. Als het niet past dan moet ik iets anders, in dit geval een nagellakje, weg doen zodat het weer zal passen. Als je veel spullen krijgt (en koopt) voor je blog dan moet je dit soort regeltjes echt voor jezelf hebben, want voor je het weet puilen je kasten uit (en dan koop je weer nieuwe, totdat je huis vol staat, en dan denk je dat je een groter huis nodig hebt omdat je kasten er niet meer in passen. Oké, je snapt het.)

Gewoon zorgen dat ik niet te veel heb. Dus heb ik mijn parfum even in een Glossybox deksel gezet. Staat mooi zo!

16

De lamp  in mijn nieuwe oude kamer. Ik ben verhuisd! Het was een heel vermoeiend dagje, dus komende tijd zullen jullie nog wel meer foto’s zien van mijn fijne kamer op Instagram en in mijn diary volgende week. En in de komende verhuisvlog natuurlijk!

Dus… dat was mijn weekje! Dit weekend heeft Tim zelf plannen, maandag naar de notaris samen (samenlevingscontract, lekker op tijd haha) en dinsdag gaat Tim weg. Gek idee hoor! Hoe ik daarover denk gaf ik al aan in deze blogpost. Hoe was jouw week?

DELEN:

18 reacties

 1. Marion 29 augustus 2015 / 08:10

  Fijn op zich dat de verhuizing achter de rug is, al zul je opzien tegen dinsdag. Ik vind je een dappere dame dat je het allemaal doet. Dat aapjes t-shirt blijft toch wel te gek! Succes komende week!

 2. Tiffany 29 augustus 2015 / 08:11

  Wat vervelend dat je site zoveel problemen had. Ik had afgelopen week ook een probleempje met mijn site door een update. Ik raak dat compleet in de stress en paniek terwijl mijn vriend gewoon heel rustig blijft. Soms heb ik het idee dat ik zo in paniek raak omdat ik geen energie heb om het op te lossen. Fijn dat iemand je kon helpen!

 3. Laura 29 augustus 2015 / 08:15

  Wat fijn dat de verhuizing erop zit. Echt super vreemd dat ze al kerstspullen hebben… het is zomer haha.

 4. Tessa | 52druppels.nl 29 augustus 2015 / 08:53

  ik kon van de week ook al een keer niet op je website komen, maar dat kwam vast door dat gedoetje.
  lekker weekje gehad lijkt me! sterkte dinsdag en geniet van alles wat er wel is. maar dat kun jij als geen ander!

 5. Frauke 29 augustus 2015 / 09:48

  Zoo wat stom van je website zeg! Altijd lastig als zoiets gebeurt, gelukkig kreeg je wel hulp. Wat moet het apart en bijzonder zijn om terug te zijn in je ‘nieuwe ouder’ kamer! Zo verhuizen lijkt me inderdaad heel uitputtend, en spannend. Fijn wel om alles weer netjes in te richten, zoals je geurtjes. By the way, dat emoji aapjes shirt is superleuk! X

 6. Kim 29 augustus 2015 / 09:57

  Fijn dat de verhuizing er op zit.. En nog gefeliciteerd met 5000 abonnees (5015 sorry)! Wauw! 🙂 Welverdiend!

 7. Julia 29 augustus 2015 / 10:08

  Deze week kon ik inderdaad een dag niet op je site komen, of ik moest eerst een of andere gebruikersnaam en wachtwoord invullen, maar dat vond ik zo raar dus dat deed ik maar niet. Gelukkig doet je site het nu wel weer! 🙂 En oeh, samenlevingscontract?? Wat leuk! 😀

 8. Robin 29 augustus 2015 / 10:30

  Mijn week was een beetje gek. Ik ga volgende week donderdag op stage naar Zuid-Afrika. Ik heb dus al spullen klaar gelegd die meemoeten. Woensdag naar de Efteling geweest.
  De lamp vind ik heel gaaf!

 9. Margot 29 augustus 2015 / 11:07

  Wat vervelend die technische problemen. Waarom blijven mensen niet van andermans spullen af? Fijn in elk geval dat je hulp kreeg!

 10. Godelieve 29 augustus 2015 / 11:19

  Wat naar dat anderen dit soort nare dingen op je website kunnen installeren.

  Gefeliciteerd met je ruim 5000 volgers Lisanne. Dat zijn heel veel mensen!

  Fijn dat de verhuizing achter de rug is voor je. Nu maar eerst even rustig bijkomen en lekker uitrusten 🙂

 11. Anita 29 augustus 2015 / 11:38

  Wat een ellende met je site maar super fijn dat de verhuizing nu achter de rug is! Benieuwd naar je nieuwe video en geniet van je weekend!

 12. Anieke 29 augustus 2015 / 13:34

  Je kunt wel zien dat je je deze week wat beter voelde 🙂 Je staat veel stralender op de foto’s! Leuk om te zien.

 13. Marloes/GLAMOURMOES 29 augustus 2015 / 15:15

  Fijn dat de verhuizing er nu op zit! Lekker om alles in te richten. Gelukkig voelde je je ook goed.

 14. Tamarah 29 augustus 2015 / 22:18

  Verhuizen is altijd best een heel gedoe! Fijn dat het achter de rug is! En heel goed om je stash een beetje in de perken te houden 😀 .

 15. Kelly 30 augustus 2015 / 10:15

  Wat fijn dat je je goed voelde xeze week 🙂 ! Ik ben bijna de hele week mee geweest op de vrachtwagen, heerlijk!

 16. EliseDingen 3 september 2015 / 10:35

  Hihi, ik herken een kaartje ^^ Wat een gedoe met die spam trouwens. Wel fijn dat er hulp bij is. En yay, samenlevingscontract!

 17. Anneleen 4 september 2015 / 17:01

  Lijkt me een opluchting dat de verhuis er op zit, maar zal je misschien ook wel een dubbel gevoel geven… Ik hoop dat het allemaal een beetje mag meevallen voor je 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.