DIARY: Kerstnagellak, foto’s maken & een blote buik?!

Zo, afgelopen week was niet de meest spannende week van mijn leven, haha. Ik deed wat yoga, maakte foto’s, schreef blogposts en keek series. En krabbelde wat papiertjes die best belangrijk waren. Ik deed nog wel veel dingen, ik laat het je zien!

diary-november-laatste

1

Fotootjes maken voor een advertorial! Deze komt binnenkort online, met een leuke winactie.

2

Waar ik blij van word? Washitape. Dit is toch een plaatje om blij van te worden?

3

Outfit! Met een blote buik terwijl het buiten super koud was, hahaha. Daar kreeg ik heel veel reacties op op Instagram. Ik vond het wel meevallen met jas, terwijl ik het heel snel koud heb.

4

Selfie! Het wisselde deze week heel erg hoe ik me voelde, maar deze dag ging het wel oké. Ik ging salade maken!

5

Mijn geweldige kookkunsten. Het was heel lekker!

6

Deze tekst kwam ik tegen. Mooi om bij stil te staan!

7

Wat ik deze week zoal deed? Vooral heel vaak naar dit nummer luisteren!

Van Teske! Vind het zó mooi.

8

Na een paar mindere dagen voelde ik me weer wat beter maar man, wat een vies weer was het! Zo nat en harde wind… Maar tóch naar buiten geweest. En een paar spulletjes gekocht die ik nodig had, dus dat was perfect.

9

Ik deed wel een aantal keer yoga afgelopen week. Ik ben begonnen aan de 30 days yoga challenge (ik schreef er vorige week al over). Ik ben nu tot en met dag vier gekomen volgens mij. Gaat nog steeds goed! Zó fijn, voel ik me een beetje normaal, hihi. Ik doe ze niet in 30 dagen zoals het hoort, maar ik doe het gewoon wanneer ik me goed genoeg voel.

10

Met mijn coole aapjesshirt.

11

Lekker geen make-up en een chilloufit. Maar wel een kettinkje! (sommige mensen weten dat dat een goed teken is, als ik echt heel ziek ben dan doet dat veel te veel pijn).

‘s Avonds kwam Tim even langs (ex, die was weer even in Nederland) om een paar papieren te tekenen. Vermoeiend, dat hele gedoe, hehe. Ik ben blij als dat voorbij is! En ik kijk zó erg uit naar het zelf kunnen wonen in mijn eigen huis. Dat zou ik zo fijn vinden!

12

Ik deed een lekker kerstig lakje op. Leading Lady van Essie!

13

Glitter! En Suburgatory kijken, leuke serie. Dat heb ik ook veel gedaan afgelopen week, fijn om te doen als het niet zo heel erg lekker gaat. Goede afleiding.

14

Donderdag middag/avond schoot ik in de kramp en daar had ik de hele avond nog last van. Vrijdag ook nog wel (spierpijn!). ‘s Avonds ging het steeds weer een beetje beter gelukkig. Hopelijk vandaag nog beter!

Ik vind niet dat ik mag klagen over deze week want ik heb echt wel veel kleine fijne dingen gedaan, maar ik hoop wel heel hard dat ik de komende week weer wat meer energie heb. Zoals eerst. Heel graag!

DELEN:

28 reacties

 1. Marion 28 november 2015 / 06:24

  Fijn dat je een redelijke week hebt gehad. Lijkt me best lastig nu je zo’n hele goede periode hebt gehad. Kan me voorstellen dat je dan meer meer meer wilt. Ik hoop het voor je. Kom maar op met die energie komende week. Fijn weekend !

 2. Kelly Caresse 28 november 2015 / 07:05

  Fijn dat je een redelijke goede week heb gehad, al gun ik je veel meer dan dat. Het rode essie lakje is leuk zeg, inderdaad helemaal iets voor het kerstgevoel

 3. Marlotte 28 november 2015 / 07:08

  Oh, ik vind die cover van Teske ook zo prachtig. Kan er naar blijven luisteren! Wat leuk dat je bent begonnen met de 30 day yoga challenge. Doe het lekker rustig aan! Hopen op een week waarin je wat meer energie hebt!

 4. Marloes | Budgetproof.nl 28 november 2015 / 07:10

  Gelukkig ging het toch wel oké deze week, maar we willen de euforische Lisanne terug die ineens zoveel kon :). Jij ook natuurlijk. Hey ja, je herinnert me eraan dat ik leading lady van Essie weer eens moet dragen zo mooi!

 5. Evera 28 november 2015 / 07:48

  Leuke foto’s weer en ik duim met je mee dat je volgende week weer wat meer energie hebt! Leading Lady blijft een heerlijk kleurtje! Ik ga hem van het weekend ook maar weer uit de kast pakken denk ik!

 6. Miriam 28 november 2015 / 08:10

  Wauw, wat een prachtige nagellak zo! Fijn dat je je weer wat beter voelt, hopelijk heb je volgende week nogggg meer energie ??

 7. Kelly 28 november 2015 / 09:04

  Fijn dat het weer redelijk ging deze week 🙂 ik hoop dat je snel naar je eigen huisje kunt !

 8. Linda 28 november 2015 / 09:35

  Ik duim met je mee dat er weer een mooie én fijne nieuwe week op je ligt te wachten. Dat verdien je wel meid, zeker na weer een wat mindere week. Als je aan het opbouwen bent wil je immers alleen vooruit, dat snap ik helemaal. En als het hier even niet gaat is Netflix ook mijn grootste vriend, wat een fijne afleiding 🙂 Ik ben nu aan Bomb Girls begonnen, ook erg leuk!

 9. Tiffany 28 november 2015 / 09:45

  Ik hoop dat je je steeds beter gaat voelen en dan uiteindelijk zelf in je eigen huis kan gaan wonen. Deze week was vergelijkbaar met mijn week, niet fantastisch veel energie en een paar minder goede momenten maar ik ben dankbaar dat het toch nog een redelijke week was. Vergeet niet dat deze week in vergelijking met een paar maanden terug een wereld van veschil is, dat vergeet je soms als het wat beter gaat.

 10. Margot 28 november 2015 / 10:40

  Fijn dat je toch weer wat Yoga hebt kunnen doen. En wat een mooi lakje!

 11. Renate 28 november 2015 / 10:52

  Ik vind dat lakje van Essie ook zo pretty! Past mooi bij de feestdagen die er aan komen. Wel balen dat je je uiteindelijk toch weer een beetje slecht voelt, vooral als je best een goede periode gehad hebt, maar wel fijn om te lezen dat de bijengif je over het algemeen goed helpt! Ik hoop ieder geval voor je dat je inderdaad op jezelf kan gaan wonen, het lijkt mij ook heerlijk om onafhankelijk te zijn, freedom!

 12. Anouk 28 november 2015 / 12:27

  Teske heeft inderdaad mooie nummers! Ga je trouwens nog terug naar jouw huis zonder Tim dan, kan dat?

 13. Quinty 28 november 2015 / 13:11

  Wat ziet die salade er lekker uit! Ik ga denk ik ook maar eens beginnen aan de 30 days yoga challenge, want het lijkt mij heel fijn!

 14. Darina 28 november 2015 / 13:48

  Fijn dat je de yoga kan doen! Ik hoop dat je weer betere weken in het vooruitzicht hebt!

 15. Manon 28 november 2015 / 16:46

  Ik merkte op snapchat al dat je een wat mindere week had. Ach, iedereen heeft op zijn eigen manier wel eens een dip week. Hopelijk voel je je komende week weer iets beter!

 16. Bianca Ronday 28 november 2015 / 19:30

  Drukke en volle week heb je gehad. Helemaal gezien de dip die je toch er weer even in had. Heel veel succes en sterkte met het vinden van je balans.

 17. Sher 28 november 2015 / 20:53

  Wauw, die nagellak! Die móet ik hebben.

 18. Kirsten 29 november 2015 / 08:41

  Dat Essie lakje vind ik zo leuk! Net als je apenshirtje trouwens, hihi (mijn autocorrect maakt van hihi, Hugo…. Eh ja, maar goed dat ik het nog net oprijd zag :’)) Zal voor je meeduimen dat komende week (nog ietsje) beter wordt!

 19. Mascha 29 november 2015 / 08:57

  Ik duim voor je mee dat je snel heeel veeeel energie hebt en dat je dan lekker in je eigen huisje kan wonen. Lijkt me een heerlijk vooruitzicht!

  Oeh en een tutorial over ontbijtjes? Ik ben benieuwd 🙂

 20. Charelle 29 november 2015 / 10:44

  Hoop dat je snel gezond genoeg bent om alleen in je huisje te gaan wonen! Of kan dat pas over een jaar, want jullie hadden het tijdelijk aan iemand anders verhuurd toch? En wow, van die nagellak krijg ik wel een beetje kerstkriebels al! Die tekst is ook heel mooi, zeker eentje om eens over na te denken. (: Op naar een fijnere week!

 21. Juudith 29 november 2015 / 11:36

  fijn dat je je deze week wat beter voelt! ik vind je apen shirt echt zo cool! die kleur nagellak is moooooi!!

 22. Anneleen 29 november 2015 / 13:51

  Fijn dat je over het algemeen een vrij goede week had! En goed dat alle papieren i.v.m. het huis en Tim in orde aan het komen zijn! Geniet nog van deze zondag! X

 23. Mariska 29 november 2015 / 14:40

  Fijn om te lezen dat je toch een goede week hebt gehad. Al had ik dat ook wel een beetje gezien op Snapchat 🙂

 24. Marjolein 29 november 2015 / 21:57

  Fijn dat je een redelijke week had! Wat een onwijs mooi lakje is dat trouwens! Ik kan niet wachten tot de kerst hihi <3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.