DIARY: Make-uppen, bloemen krijgen & selfies maken

Weet je? Eigenlijk zijn de foto’s van deze week heel leuk! Ik heb ook veel tijd in bed doorgebracht (en daar word ik altijd een beetje vervelend van), maar daar heb ik geen foto’s van gemaakt, haha. Ik laat je zien hoe mijn week was!

diary-december-half

1

Bezig geweest met een DIY! Deze staat inmiddels online, het was die over de foute kersttruien! Ik vind hem zelf echt super leuk geworden.

2

Selfie! Weer een lekker blij hoofd.

3

Dit is de foto die bij mijn moment komt te staan van dit jaar. Tweede kerstdag om 18:00 komt die online op Mijnmoment.com.

Maaaar, ik plaatste de foto op Instagram met de vraag of er nog vragen waren voor een Q&A die ik binnenkort opneem. Ik heb de video nog niet opgenomen, dus je kan nog vragen stellen. Dat kan onder deze foto op Instagram.

4

Lekker chillen in mijn eigen huis! Zo fijn.

5

Ik voelde me afgelopen week een aantal keer net een beautyblogger, want ik droeg oogschaduw. En ik maakte er een foto van.

6

Oh, what a beautiful day! Ik had gekookt in mijn huis (bijna helemaal alleen), super fijn dat dat lukte. Ik maak wel steeds hetzelfde, moet ook eens iets anders gaan maken, hahaha.

7

En ik kreeg bloemen. Dat was een goede motivatie op mijn bureau leeg te halen. Dan konden de bloemen erop, staat lekker vrolijk.

8

Outfit! Ik had nog even wat kleding in ‘kleine maatjes’ (voor mijn doen, ik wissel nogal eens van maat) opgehaald uit mijn huis. Waaronder dit jurkje. Deze vind ik zo leuk, tof dat ik hem nu eindelijk weer pas. Hij is van Bershka, maar echt alweer van een paar jaar geleden helaas.

9

Blij hoofd! Weer met oogschaduw. Zo leuk om te doen!

10

Nagellak uitkiezen… Uiteindelijk is het Leading Lady geworden, van Essie Dat is een rode glitterende kleur.

11

Zo blij met mijn washitapes van Lifestyleloushop! Ik schreef er woensdag ook al iets over.

12

En gistermiddag en -avond bracht ik weer door in mijn eigen huis. Zó fijn om daar te zijn. De rust daar vind ik heerlijk! En natuurlijk gewoon het hebben van een eigen plekje (ook al woon ik er nu niet, haha, het idee is fijn). Ik vind het gewoon een fijne plek om te zijn, elke keer als ik er ben ben ik weer blij dat ik het kocht.

Dus… dat was mijn week! Eigenlijk zie je aan de hand van de foto’s helemaal niet dat ik het ook een paar dagen zwaar had. Ik heb een paar dagen veel in bed gelegen, dus daar baalde ik wel even van. Hopelijk vanaf nu weer beter! Hoe was jouw week?

DELEN:

21 reacties

 1. Marion 19 december 2015 / 06:50

  Wauw, die foto van voor Mijn Moment is werkelijk prachtig. Supermooi! Fijn dat je je eigen plekje weer hebt. Ik heb zelf ook een paar mindere dagen gehad, dus heb niet alles gelezen. Hoe doe je dat nu met alleen zijn dan? Of is je gezondheid zo vooruit gegaan dat dat nu wel kan? Dat zou fantastisch zijn. X

 2. manon 19 december 2015 / 06:54

  Wat een leuke foto’s deze week! Kan me voorstellen dat het een lekker gevoel is om in je eigen huis te zijn! Wel balen dat je ook wat mindere dagen hebt gehad zeg.

 3. Marlotte 19 december 2015 / 07:17

  Ah, wat heerlijk om weer even echt thuis te zijn en (bijna) alleen te kunnen koken. Heel fijn! Fijne zaterdag!

 4. Deisy 19 december 2015 / 07:56

  Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met het huis zeg en je foto’s zijn echt prachtig zeg, vooral die voor mijnmomenten.

 5. Charelle 19 december 2015 / 08:25

  Fijn dat je en paar momentjes door hebt kunnen brengen in je eigen huis! Vooral omdat er nu eigenlijk iemand anders woont, toch? En zo zie je maar wat een vertekenend beeld foto’s ook kunnen geven van een week. Precies zoals je zegt, het lijkt nu net of er niets aan de hand is, maar ondertussen was je toch nog flink ziekt! Op naar een week met minder dagen in bed. 😉

  • Lyn 19 december 2015 / 11:08

   Oh, wordt je huis verhuurd in de tussentijd dat je bij je ouders woont Lisanne?
   Of het nu ja of nee is, super dat je toch tijd hebt kunnen doorbrengen in JOUW huis!

   En idd Charelle, foto’s kunnen zó een vertekend beeld geven.. Denk aan Facebook en Instagram etc, wie plaatst er foto’s van als hij/zij zich echt niet goed voelt? Bijna niemand. Ik versta het wel hoor, ik doe het zelf ook niet, maar zo ontstaan er veel misverstanden van “oh die heeft een perfect leven” etc. Ik verwijt absoluut niemand iets want als ik foto’s zie van mensen in mooie kledij/ze zien er goed uit/reizen/feestje/etc denk ik ook soms “wow die heeft echt alles!” (Oppervlakkig he eigenlijk?) maar dan kom ik terug met m’n voetjes op de grond en besef ik ook wel dat er bij zo goed als iedereen wel iets is..
   Oke dit was een lange uitleg om gewoon te bevestigen wat jij al zei haha!
   PS : Lisanne, vergeet je de vraag niet te beantwoorden? Kan me voorstellen dat je er al hebt overgekeken na die hele lap tekst hier haha 😉

  • Lisanne 19 december 2015 / 21:09

   Ja, er woont iemand die ik goed ken! Maar dat is nu allemaal weer een beetje aan het veranderen, zal een update op mijn blog zetten als ik weet wat de afloop is, hihi.

 6. Darina 19 december 2015 / 08:38

  Het is zo fijn om je eigen plek te hebben, waar je je lekker kan terugtrekken en je eigen dingen kunt doen.

 7. Darina 19 december 2015 / 08:38

  Het is zo fijn om je eigen plek te hebben, waar je je lekker kan terugtrekken en je eigen dingen kunt doen.

 8. Tiffany 19 december 2015 / 09:09

  Ik had deze week ook een aantal dagen dat is veel op bed moest liggen en rusten, stom! Maar gelukkig waren er ook momenten dat ik toch wat dingen heb kunnen doen 🙂 helaas blijft het frustrerend als je net lekker bezig bent en je lichaam wil niet meer. Fijn dat je in je eigen huis kon zijn en zelf kan koken daar, wauw!

 9. Margot 19 december 2015 / 09:36

  Wat een vrolijke foto’s inderdaad! En ik blijf fan van die rolletjes washitape

 10. Natasja 19 december 2015 / 10:37

  Nou ben ik wel nieuwsgierig wat je dan altijd kookt? 😉 Mooie foto voor mijn moment! Fijn je eigen huisje.

 11. Leonie 19 december 2015 / 22:53

  Die washitape is zo leuk ja! En dat shirtje op de onderste foto ook!

 12. De Hoestende Avonturier 19 december 2015 / 23:43

  Haha wat jij hebt met oogschaduw heb ik ook, net als met eyeliner! Voel me dan heel make-up wijs. Jurkje van Bershka staat je prachtig! En wat heerlijk dat je zo van je eigen huis geniet. Hoop dat de slechtere bed dagen volgende week weer minder aanwezig zijn voor je!

 13. Nathalie 20 december 2015 / 09:08

  Wat heerlijk dat je zo nu en dan lekker naar je eigen huisje terug kan!
  Je foto, prachtig! Je bent een mooi mens!

 14. beyoutieful 20 december 2015 / 12:31

  Super leuke foto’s!! door jou hou ik steeds meer van washitape haha!

 15. Vandaagismooi.nl 21 december 2015 / 12:59

  Die foto is zeker prachtig zeg!
  Ziet er verder heel erg leuk uit, leuk overzicht zo 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.