DIARY: Kerst, video’s maken & knallend het nieuwe jaar in!

Wat een gekke week was dit! Kerstmis, oud & nieuw, dagen daartussen… Vast een week waarin de meeste mensen het heel druk hebben met afspraken omdat iedereen vrij heeft. Voor mij was het een heerlijk rustig weekje. Of nouja, tot op zekere hoogte…

diary-lisanneleeft

1

Klaar om kerst te vieren! Ik had mijn haar in een knotje gehad en dat zat eigenlijk best leuk.

2

Tweede kerstdag gingen we gourmetten met de familie. Mijn ouders, broers (+vriendin) en opa en oma, heel gezellig!

Wel een beetje een rare avond, ik had mijn bijengifinjecties weer nodig, maar dat bleek even wat lastiger te gaan dan gepland. Deed heel erg veel pijn en daar reageerde mijn lichaam weer vrij extreem op, later deze week weer helaas. Maar uiteindelijk heb ik gelukkig met behulp van medicijnen nog fijn Kerst kunnen vieren.

3

Mijn moment van 2015 kwam online! Ik ben altijd trots om tussen al die andere mijnmomenters te staan en doe elk jaar weer mijn best om er iets moois van te maken. Heel fijn om later terug te lezen, daarom wil ik het ook gewoon elk jaar blijven volhouden!

4

De avond dat we Kerst hadden gevierd dacht ik nog wel even een video op te kunnen nemen, ik voelde me ineens weer goed! Kwam door de medicijnen. De klap kwam daarna pas weer, toen voelde ik me weer helemaal ziek. Beetje dom dat ik daar niet aan gedacht had en enthousiast was gaan filmen, hehe.

Maar uiteindelijk kwam alles goed en eindigde ik de dag in mijn bedje.

5

Outfit! Groene broek, streepjesbloesje en een blazer. En een ketting. En schoenen.

Zie je mijn uitgroei? Ik heb een beetje uitgroei… moet naar de kapper! (ik stel dat altijd het liefst zo lang mogelijk uit)

6

Jawel, ook in dit huis vindt het Lisanne-effect plaats. Ik kan er in mijn eentje een enorme zooi van maken in een zeer korte tijd. Maar ik nam wel mooi een video op, hehehe.

7

Ik ontdekte een heel leuk en mooi instagramaccount, Liefleven. Zeker een aanrader om te volgen!

8

De volgende dag aan de slag voor aanbeelden voor bij de video. Dat was nog best een klusje. De achterkant van deze jurk vind ik echt geweldig!

9

Ik maakte weer eens een selfie!

10

Oud & nieuw was heftig. Ik zat in mijn eentje op de bank een boekje te lezen, om twaalf uur keek ik naar het vuurwerk, dat was super fijn. Maar al dat geknal!!! Daar werd ik helemaal gek van. Maarja, het hoort erbij… gelukkig is dat nu weer voorbij! Maar ik werd dus ook wakker met een knalkater gisteren, haha. Maar dan eentje zonder alcohol. Maar het was heel fijn, mijn eerste oud & nieuw in mijn helemaal eigen huis!

En nu zitten we in 2016. Mijn injecties waren gisteren weer niet zo leuk, maar ze zitten er weer in. Kom maar op met de energie, bijtjes! Hoe was jouw afgelopen week?

DELEN:

25 reacties

 1. Olga 2 januari 2016 / 06:57

  Ook een beetje zo’n dip nu na alle feestdagen. Vind het wel weer lekker dat het voorbij is. Donderdagavond lagen we allebei al bijna te slapen op de bank met nul zin om naar buiten te gaan en mensen gelukkig nieuwjaar te wensen. Dus lampen overal uit en boven staan kijken. Beetje gegeten achteraf en lekker op bed. Mijn zoon wordt toch wel weer vroeg wakker dus uitslapen zit er dan niet in. Nog een fijn 2016 voor jou! X

 2. Patricia Schmitz-Heres 2 januari 2016 / 07:05

  Vetvelend dat je zo’n last had van de injecties maar je weet waar je het voor doet. Ik wens je een heel mooi jaar toe!

 3. Marlotte 2 januari 2016 / 07:10

  Haha, ik stel mijn uitgroei bijwerken ook zo lang mogelijk uit, totdat ik bijna niet meer over straat durf. Oeps! Balen dat je zo heftig reageerde op de injecties. Nog een heel fijn 2016 gewenst!

 4. Charelle 2 januari 2016 / 07:12

  Fijn dat je dit jaar wel Kerst hebt kunnen vieren! En wat heerlijk zo aanrommelen in je eigen huisje! ^^ Ook tof dat het bijengif nog steeds effect heeft, ondanks de nare bjjwerkingen. Hoe lang mag je de injecties nog? Of is dat niet beperkt?

 5. Josan 2 januari 2016 / 07:50

  Ondanks dat die injecties heftig klinken, klinkt het wel alsof je er baat bij hebt. Tjonge jouw filmstudio is best groots. Besef nu dat ik ooit ook iets met belichting moet gaan doen.

 6. Wilmaaa 2 januari 2016 / 09:31

  Ik lees je blog nog niet zolang, maar ik word er erg positief van! Moedig dat je er zoveel uit weet te halen! & je hebt een prachtige outfit aan! Mijn week was ziekjes en oud en nieuw erg rustig gevierd 🙂

 7. Tineke 2 januari 2016 / 09:33

  De achterkant van dat jurkje is inderdaad prachtig. Gelukkig nieuwjaar Lisanne! Ik hoop dat 2016 voor jou een heel mooi jaar wordt!
  Liefs

 8. Lilian 2 januari 2016 / 09:34

  De kapper zolang mogelijk uitstellen klinkt erg herkenbaar ik roep al twee maanden dat ik naar de kapper moet… Ik heb fijne dagen gehad maar ben blij dat ze voorbij zijn. Maandag begint school weer en dan komen we weer terug in het gewone ritme, vaak fijner dan vakanties.

 9. Kelly 2 januari 2016 / 09:34

  Fijn dat je kerst en oud op nieuw hebt kunnen vieren! Jammer van t ziek zijn! Ik ben 3 dagen mee geweest op de vrachtwagen en toen was t alweer oud op nieuw 🙂

 10. Darina 2 januari 2016 / 10:27

  Wat goed om te lezen dat je Kerst gezellig hebt kunnen doorbrengen op de dip na. En zo fijn dat je je eigen huisje hebt. Het zwarte jurkje is echt geweldig! Staat je heel mooi!
  Ik wens je een heel mooi 2016!

 11. Marit 2 januari 2016 / 11:28

  Wat goed om te lezen dat je ondanks alles een leuke kerst heb gehad. Ik vind je zwarte topje met kant aan de achterkant echt heel leuk. Heerlijk dat je weer in je eigen huisje bent, en daar mag je een zooi van maken wanneer je wilt haha.

 12. Rosanne 2 januari 2016 / 12:06

  Wat rot dat je lichaam zo reageerde op het bijengif!
  Ik herken de kater na oud en nieuw zonder alcohol op te hebben. Ik lag gister de hele dag in bed films te kijken :’)
  En wauw die achterkant van de jurk is echt prachtig!

 13. Ise 2 januari 2016 / 12:27

  Klinkt als een fijne week. Je ziet er goed uit!

 14. Laura 2 januari 2016 / 12:37

  Wauw de achterkant van je jurkje is echt prachtig!

 15. Nicky 2 januari 2016 / 13:35

  Leuke foto’s weer! Ik ben 9 januari (2015) voor het laatst naar de kapper geweest…. oeps haha! Ik heb nu wel weer mijn eigen kleur dus dat zie je niet zo goed gelukkig 🙂

 16. Daniëlle 2 januari 2016 / 13:54

  Ik heb nu ook onwijze uitgroei. Ook al zie je het niet heel erg (ik heb asbruin haar en ik heb het naar een warmere kleur bruin geverfd), stel ik het ook altijd uit. En wat jammer dat je zo erg last had van de knallen! Ik houd er ook helemaal niet van.

 17. Sandra 2 januari 2016 / 14:27

  Wat goed dat je toch nog met wat medicijnen een leuke kerst heb gehad! Wat top ook dat je oud&nieuw lekker in je eigen huisje doorbracht. Wat een groot geluk! Die Knal kater, daar had ik ook last van. Ik vind vuurwerk leuk om te zien, maar de knallen vind ik ook 10x niks.
  Nog de beste wensen voor jou in dit nieuwe jaar Lisanne! Ik wens je alle geluk van de wereld toe. 🙂 Liefs!

 18. sandra 2 januari 2016 / 15:32

  Fijn dat je een leuke kerst hebt gehad en oud en nieuw lekker in je eigen huisje hebt gevierd.
  En die achterkant van dat jurkje ziet er heel erg leuk uit!
  Ik wens jouw een heel goed, gelukkig en gezond 2016 toe en weer met veel leuke blogs van jouw! Ik kijk er weer naar uit!

 19. Natasja 2 januari 2016 / 17:05

  Wat mooi dat je de positiviteit zo belicht ondanks de pijn! Maar dat is ook jouw kracht vind ik. Een prachtige achterkant van die jurk, wauw! Ik wens je voor 2016 veel fijne momenten in je huis en hopelijk minder pijn zodat je nog meer kunt genieten. 🙂

 20. Shirah 2 januari 2016 / 18:36

  Heel mooi stuk heb je geschreven voor mijn moment, inspirerend!

 21. Marloes - GLAMOURMOES.nl 2 januari 2016 / 19:22

  Vervelend dat je niet zo goed reageerde op de injecties, maar gelukkig heb je wel een fijne kerst gehad. Ik zag je video’s op snapchat van Oud & Nieuw. Ik moest wel lachen om je actie met het vuurwerk kijken uit je dakraam 😛

 22. Kimberly 2 januari 2016 / 19:25

  Fijn om te lezen dat je een leuke kerst hebt gehad ondanks het gerommel met de injectie’s. De beste wensen voor 2016, Lisanne!

 23. Bodi 2 januari 2016 / 20:28

  Ik ben net je blog gevonden en ik ben al een uur aan het rondkijken en post aan het lezen! Ik vind je zo sterk en inspirerend, ik ga je zeker volgen!

 24. Anneleen 3 januari 2016 / 18:35

  Ik ben zo blij voor je dat je nu gewoon terug lekker in je eigen huisje kunt wonen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.