DIARY: Knalkater, cadeautjes inpakken & aan de slag!

Het is weer zaterdag! We hebben de week weer overleefd, hihi. Wat ik deze week uitspookte? Ik ben vooral heel goed bezig geweest met schrijven, fotograferen en filmen. De rest van de tijd lag ik ziekig in bed. Maar van dat eerste heb ik echt een heel positief gevoel, dus die houden we erin!

diary-jan-2016-1

1

De dag na oud & nieuw. Knalkater. Helemaal ziek, overprikkeld van al het vuurwerk. Gelukkig daarna gewoon weer rust.

2

Én, ik kreeg sushi! Normaal gesproken ben ik echt een sushimonster en eet ik onwijs veel sushi, deze keer kwam ik niet verder dan de helft. Ook de volgende dag niet, dus heb ik het maar aan mijn ouders meegegeven. Jammer! Zo ziekig voelde ik me dus toch nog.

Ik heb dat soms als ik me heel ziek of uitgeput voel. Dan ben ik zo misselijk en heb ik geen eetlust dat er eigenlijk maar weinig is dat ik wel kan eten. Terwijl je van eten juist wel weer opknapt vaak! Ingewikkeld, haha.

3

Na oud & nieuw mocht de kerstboom wel weer weg, vond ik. Lekker veel vrolijke kussentjes!

4

Hi! Ik had een shirtje aan met goudkleurige knoopjes. Dus ik koos voor oorbellen met een goud kleurtje. Haha! Toen nog gewoon een bloesje voor overdag… brrr!

5

Ik twijfelde al een tijdje om al mijn washitape in een draadmandje te doen. Ik heb het gedaan. De gaatjes in het mandje zijn eigenlijk iets te groot voor de tapes die ik heb (af en toe komt er eens iets uit aan de zijkant), maar het staat zo leuk!

6

Ik was wat spulletjes aan het opruimen. Nog steeds niet ál mijn spullen zijn verhuisd, dus daar ben ik nog wel even mee bezig. Ik kwam dit mini kaartje tegen (of het is een sticker? Ik weet het eigenlijk niet). Ik kreeg het opgestuurd van een lezer, leuk, zulke kleine extra’s bij de post!

Binnenkort wil ik een video opnemen met mijn kaartenrek, dan ga ik hem verhuizen en opnieuw indelen voor hier in mijn kantoor. Lijkt me leuk om aan je te laten zien, ik heb zo veel mooie en lieve kaartjes gekregen!

7

Dit zijn de kerstkaarten die ik afgelopen Kerst verstuurd heb. Ik weet nog: ik liep met mijn moeder door de winkel, gewoon even snuffelen op de kerstafdeling. En toen zag ik deze. Ik werd er helemaal vrolijk van! Ik besloot een pakketje te kopen, ondanks dat ik eigenlijk geen kerstkaarten wilde versturen. Ik denk dat ik dit volgend jaar weer moet gaan doen, gewoon kijken. En wanneer ik dan iets tegen kom waar ik ultiem blij van word, dan ga ik het kopen en versturen!

8

Ik kocht dingen. heel veel sale! En spulletjes voor een winactie (de BH is helaas niet voor de winactie, sorry).

9

Filmen! Ik nam op een dag drie(!!!) video’s op. Dat is echt super veel voor mijn doen!

10

Eentje ging over het inpakken van cadeautjes, maar die komt wat later online ivm de persoon voor wie de cadeautjes zijn, haha. Maar: cadeautjes mooi inpakken is leuk!

Ik heb dus ook een winactie… die komt woensdag online!

11

Deze foto maakte ik voor de grap. Eng toch? Sommige mensen vind hem oprecht mooi. Dat vind ik dan weer bijzonder, haha.

12

Gisteren kon ik even yoga doen. Dag 10 én 11 van de yogachallenge waar ik mee bezig ben. Dat voelde écht goed, was heel fijn. Hopelijk niet te veel spierpijn vandaag, haha. Als je verder nog wil weten hoe ik ben begonnen ben met yoga (daarover krijg ik nog veel vragen!), ik schreef er al eens een blogpost over.

Dus… dat was mijn week! Je kan me ook volgen op Snapchat als je mijn avonturen wil volgen (Lisanneleeft heet ik daar) en je kan me natuurlijk gewoon op Twitter, Facebook en Instagram volgen. Zoals ik al zei: ik had tussen de goede en fijne momenten door heel veel slechte momenten, maar daarin was ik vaak in de war, niet (helemaal) bij bewustzijn, of sliep ik veel. Daarvan heb ik niet zo veel meegekregen. Vooral de fijne dingen onthouden dus! Hihi, stiekem wel handig in dit geval. Hoe was jouw week?

DELEN:

36 reacties

 1. Marlotte 9 januari 2016 / 06:58

  Ah, wat balen dat je je zo slecht voelde na Oud & Nieuw. Wat een leuk shirtje heb je trouwens aan op de yoga-foto! Fijn weekend Lisanne!

 2. Wilmaaa 9 januari 2016 / 07:07

  Wat rot dat je je zo ziekig voelde, hier was ik in de kerstvakantie twee weken ziek. 🙁 Ik word altijd weer blij van je foto´s 🙂

 3. MamaOnderneemt 9 januari 2016 / 07:14

  Wat naar dat je zo ziek was. Maar wat een gave stoel zie ik op de foto’s staan (op de filmfoto). Ik ben wel benieuwd naar je yoga challenge, dus ik ga eens op je site speuren hoe dat werkt.

 4. MamaOnderneemt 9 januari 2016 / 07:15

  Ik was trouwens de hele kerstvakantie ziek, samen met mijn kinderen. Dus ik was blij dat iedereen weer blij was afgelopen week en dat het normale leven weer begon.

 5. Patricia Schmitz-Heres 9 januari 2016 / 08:09

  Drukke week heb je weer achter de rug! En wat een leuke spulletjes voor je winactie zeg! Ik ga er zeker aan meedoen.

 6. Charelle 9 januari 2016 / 08:14

  Blij dat je toch zoveel fijne dingen kunt doen op een dag, ondanks dat je zoveel tijd in bed moet doorbrengen. Fijn weekend!

 7. Darina 9 januari 2016 / 08:17

  Vervelend dat je ziek was na Oud & Nieuw. Maar je hebt gelukkig nog leuke productieve dingen kunnen doen. Ben benieuwd naar je winactie. En het mandje met de washitape rolletjes vind ik heel leuk staan!

 8. Rianne 9 januari 2016 / 08:50

  Knap van je dat je zo vasthoudt aan de goede momenten!! Ik vind het zo dapper en goed dat je zo’n positieve instelling hebt!

 9. Sophie 9 januari 2016 / 08:54

  Jaa ik vind de washitape echt zo leuk staan op deze manier!

 10. Kelly 9 januari 2016 / 09:17

  Wat balen dat het niet zo lekker ging deze week. Mijn week was druk aangezien stage en school weer begon

 11. Margot 9 januari 2016 / 09:48

  Wat vervelend dat het niet zo goed ging! Mooi dat je je toch de positieve momenten kan herinneren!

 12. chantal 9 januari 2016 / 10:07

  Fijn dat je toch altijd zo positief blijft! En kaartjes sturen is het leukste wat er is. Hou je brievenbus dus maar goed in de gaten;

 13. Simone 9 januari 2016 / 11:14

  Dat zijn écht té veel washi’s ? super leuk!

 14. Lilian 9 januari 2016 / 11:18

  Ik word ook altijd misselijk als ik het te druk gemaakt heb of te veel prikkels heb gehad. Wat heb je trouwens veel washitape!

 15. Nicky 9 januari 2016 / 11:36

  Hopelijk knap je snel op! Ik ben heel benieuwd naar je blog over cadeau’s inpakken. Ben daar niet zo’n held in maar vind het super leuk om te doen dus daar kan ik waarschijnlijk wel wat van leren 🙂

  • Lisanne 9 januari 2016 / 14:56

   Ik ben ook niet mega goed in het inpakken zelf, maar met een beetje extra versiering zie je daar niets meer van, haha!

 16. Catherine 9 januari 2016 / 12:38

  Leuk om te zien hoe jouw week was gegaan! Jammer dat je je niet goed voelde zeg, wel erg mooie foto’s!

 17. Manon 9 januari 2016 / 12:54

  Die beha opmerking, hahaha. Moest er hardop om lachen! En die foto ‘voor de grap’ je kijkt een beetje verbaasd, maar ik vind hem ook leuk hoor! Je staat er gewoon goed op 🙂 Dat draadmandje met washitapes staat inderdaad heel erg leuk.

 18. Daniëlle 9 januari 2016 / 13:01

  Ik vind je snaps op snapchat altijd heel leuk! En volgens mij heb je hele leuke spullen voor de winactie gekocht. Wel jammer van die bh, haha, nee hoor! 😉

 19. Bianca Schrijft 9 januari 2016 / 13:54

  Balen dat je je naar voelde na oud en nieuw. Wel is het heerlijk als de kerstboom weer de deur uit is. Het is heel knus en gezellig, maar het ruimt ook wel weer op als hij er niet meer staat.

  • Lisanne 9 januari 2016 / 14:55

   Precies, op een gegeven moment ben je er ook wel weer klaar mee! Makkelijk dat ik zo’n mini boompje had, haha 😀

 20. Anita 9 januari 2016 / 14:17

  Goede oplossing voor je washi tape, mijne zitten ook in een mand maar dan dicht. Zie je toch minder goed wat je hebt! Balen van de mindere dagen maar je goede dagen zijn ook echt goed geweest en dat is ook heel wat waard denk ik!

 21. Bettie 9 januari 2016 / 15:01

  Ik word zo hebberig van jouw washi tape collectie. Echt zo leuk!! Leuk mandje heb je daarvoor gekocht. Dat van mij slingert altijd overal en nergens.

 22. Frédérique 9 januari 2016 / 16:29

  Leuk weekje -naast de ziekte…-, ik was al erg benieuwd na het zien van de leuke Instagram foto’s! Kijk weer uit naar de volgende.

  Liefs

 23. Fleur 9 januari 2016 / 18:56

  Haha, meteen weg met de kerstboom na oud en nieuw? Bij mij staat hij nog hoor! 😀 Maar ik had hem ook pas op eerste kerstdag gekocht, dus hij staat er nog niet zo lang..

 24. Miss Paperfection 9 januari 2016 / 19:40

  Oh dat mandje staat super. En wablief, 3 video’s op één dag? Wat ben jij lekker productief geweest ondanks de mindere momenten.

 25. Zo simpel is dan geluk 9 januari 2016 / 21:11

  Ik herken dat wel, misselijk zijn doordat je zo uitgeput bent. Fijn dat er toch ook weer positieve momenten voor je waren deze week!

 26. Marit 9 januari 2016 / 21:28

  Ik vind die foto ook oprecht mooi. Mooie belichting ook. En super dat je drie video’s op 1 dag heb op kunnen nemen. Wat fijn dat je uit alles het positieve kan halen. Kunnen veel mensen nog wat van leren.

 27. Tamarah 9 januari 2016 / 22:24

  Fijn overzichtje weer! Wel balen dat je zo’n last had na oud en nieuw. Heb je wel eens overwogen om naar een vuurwerkvrij vakantiepark te gaan? Lijkt me heerlijk om eens zonder geknal het nieuwe jaar in te gaan 🙂 . Super leuke kerstkaarten trouwens, waar heb je deze gekocht?

 28. Sandra 9 januari 2016 / 22:55

  Wat een toffe kerstkaartjes zijn dat! Vind het trouwens ook echt top van je dat het is gelijk om 3 video’s op te nemen. Dat zijn er nogal wat! Mooi dat je toch zo positief blijft, ondanks het minder goede begin deze week. 🙂

 29. Tiffany 10 januari 2016 / 09:21

  Ik ben benieuwd naar de winactie!! Hihi, jij koop altijd hele leuke dingen. Fijn dat je ondanks de slechte momenten ook veel hebt kunnen doen. Wauw 3 video’s op een dag! Heerlijk om zo’n goede dag te hebben.

 30. Laura 10 januari 2016 / 10:02

  Wat naar dat je je zo belabberd voelde! Heel leuk om te zien, die lampen als je gaat filmen! Echt zo’n studio idee 🙂 Fijne zondag!

 31. EliseDingen 10 januari 2016 / 12:11

  Wilde ik nét een BH winnen.. Haha, grapje! 😛 Heel leuk al die vrolijke kussentjes! Wat fijn dat je weer yoga hebt kunnen doen. Lang leve de fijne momenten!

 32. Miriam 10 januari 2016 / 19:14

  Die foto vind ik ook echt mooi hoor, vooral je ogen! =) Erg leuk trouwens die tapes in dat mandje, staat idd leuk! En je kan zo duidelijk er doorheen zien wat je allemaal hebt!

 33. Neys Rieten Lifestyle 12 januari 2016 / 05:22

  Je bent wel een goede fotograaf zeg, de foto’s zijn erg goed geluk. En ik krijg ook gelijk zin in Sushi als ik het zo zie.

 34. monica 12 januari 2016 / 11:00

  Wat jammer dat je je niet goed voelde maar ik hoop dat je wel een fijne oudjaarsavond hebt gehad. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.