DIARY: Te veel gif, productieve dagen & sushi!

Eigenlijk begon ik me vorige week wel weer wat beter te voelen. Uiteindelijk nam ik (denk ik) te snel weer bijengif en kwam ik weer plat te liggen. Vandaar dat dit fotodagboekje deze keer op zondag komt, in plaats van zaterdag. Energietekort!

diary-februari2

1

Mijn outfit van vorige week zaterdag! Leuk, ik droeg mijn sneakers weer een paar dagen. Die zitten zo fijn!

2

Ik kreeg een pakketje van Julia (die ook de armbandjes maakt), super lief, zo’n verrassing! Dit zat helemaal vol met allemaal kleine cadeautjes. Op Snapchat heb ik het wel laten zien, dus een deel van jullie heeft wel gezien wat erin zit!

Er komen ook nog steeds allemaal nieuwe sleutelhangers en andere spulletjes bij, super leuk om die marktplaatspagina in de gaten te houden dus.

3

Hihi, een shot uit de Valentijn DIY video! Deze vind ik geinig, ik moest wel om mezelf lachen.

4

Aangezien Julia zo lekker bezig was met verkopen raakte ik geinspireerd om ook spulletjes te gaan maken! Ik heb nu een aantal kaartjes gemaakt, deze zijn mijn favorieten, hihi. Ze staan nog nergens te koop overigens, dat moet ik allemaal nog even doen en bedenken hoe ik dat ga doen. Rustig aan (ik ben hier te enthousiast mee bezig geweest, oeps, vindt mijn lichaam niet zo leuk).

Maar deze komen nog te koop dus. Maar sowieso: makkelijk om ook te maken en het resultaat is echt heel cute!

5

Ook in de maak: Bullet Journal pakketjes! Ook nog niet klaar.

6

Druk bezig met het knippen van muurstickers! Daarover maakte ik afgelopen week al een blogpost, ik denk dat ik binnenkort een setje weg ga geven via Instagram of Facebook, dat lijkt me wel heel leuk!

7

Verder ben ik aan de slag gegaan met het samenstellen van Lisanneleeftboxen voor Lopen voor Lyme. Ik heb toch wel veel voor Lopen voor Lyme kunnen doen afgelopen week, zeg! Nu ik me zo ziek voel kan ik het me allemaal niet meer zo goed herinneren, maar er was echt wel een aantal dagen dat ik me lekker voelde en goed bezig was met dingen maken en regelen enzo!

8

Donderdagavond kreeg ik mijn bijengifinjecties, vanaf dat moment voelde ik me weer helemaal ziek. De hele dag slapen en de hele dag misselijk en ziek. Stom! Langere pauzes tussen het prikken door dus. Eerst deed ik het prima op 9 injecties eens in de 3 dagen, nu is 5 injecties eens in de 5 dagen al (veel) te veel. Gek, hoe zo’n lijf werkt. Ik ga in elk geval even maandag naar het ziekenhuis voor bloedafname om te checken of alles met mijn organen enzo oké is.

9

Ik lag misschien ziek in bed, maar wel met mooi gelakte nageltjes! Dit is echt een prachtig kleurtje! Deze kocht ik een tijd geleden bij Big Bazar, is gewoon een Sensationail lakje, dus gellak die bij mijn lamp hoort! Zo leuk. De naam van het lakje is Pink Daisy, van het merk Sensationail dus.

10

Zaterdag was weer zo’n dag met heel veel slaap, en een uitstapje naar de keukenboer. Ik ben blij dat ik twee lieve ouders heb, want ik zat als een zombie bij het gesprek, ik kon het niet helemaal volgen, haha. Gelukkig zij wel! We hebben in elk geval nu een tekening van de enige manier waarop er in mijn keuken past wat ik nodig heb, dus dat is sowieso handig.

En ik had geen eetlust dus ik dacht: laat ik sushi eten! Dat viel niet helemaal goed… Ik heb gelukkig wel íets kunnen eten, maar niet zo heel veel. Daar heb ik een beetje moeite mee als mijn lichaam zo uitgeput is: genoeg eten binnen krijgen!

Hopelijk trekt mijn lichaam gauw weer bij van de prikjes want hier word ik niet zo heeeel blij van. En oja, het is vandaag valentijnsdag!!! Hihi, als je iets leuks of bijzonders gaat doen, veel plezier! Ik ben gezellig in mijn eentje, in bed, heel zielig. Hihi, nee hoor, ik vermaak me wel met slaap en series en als het lukt het opnemen van een video voor morgen! Gaat helemaal goed komen. Hoe was jouw week?

DELEN:

29 reacties

 1. Rosanne 14 februari 2016 / 06:20

  Wat naar dat je weer zo’n last had van het bijengif maar gelukkig waren er ook een boel lichtpuntjes!
  Ik krijg helemaal zin in sushi van de foto! En dat terwijl het 6 uur ‘s ochtends is en ik mijn ontbijt nog niet eens achter de kiezen heb haha.

 2. Minke 14 februari 2016 / 06:26

  Wat naar dat de bijengif toch te veel voor je was. Wat goed dat je toch zo veel doet dan nog. Knap! Die kaartjes zijn echt te cute :). Hopelijk een betere week voor jou.

 3. Marlotte 14 februari 2016 / 06:57

  Gek zeg dat je lichaam opeens zo anders reageert op de injecties. Hopelijk komt er snel weer verandering in! Wat een onwijs leuke kaartjes zeg. Fijne zondag!

 4. Dorien 14 februari 2016 / 07:29

  Wat balen dat je je aan het eind van de week weer zo naar voelde. Wat heb je toch veel kunnen doen deze week, ik ben benieuwd naar de bullet journaal pakketjes. Je sneakers zijn tof!

 5. Kirsten 14 februari 2016 / 07:29

  Wat naar dat je nu zoveel last heb van de injecties… Hopelijk voel je je snel een beetje beter en kan je enthousiast verder met je leuke ideetjes voor lopen voor lyme! Tof om te zien hoe je er iets creatiefs van maakt 🙂

  Ik ben ook lekker alleen-ig op Valentijnsdag, haha. Vind het wel prima zo.

 6. Ilse 14 februari 2016 / 08:24

  Die kaartjes met konijntjes zijn mooi!
  Balen dat het weer zo slecht gaat. Maar leuk dat je toch nog al die dingen hebt kunnen doen deze week en dat er nu werk gemaakt wordt van een nieuwe keuken!

 7. Sandra 14 februari 2016 / 08:42

  Zo gek inderdaad hoe een lichaam ineens totaal anders kan reageren ergens op. Heel herkenbaar is dat. Wel goed dat je maandag even bloed laat prikken voor een check, dat kun je beter even voor de zekerheid doen! Wel rot dat je je zo naar voelde de afgelopen dagen. Sterkte!! ♡
  Ik vind je kaartjes onwijs gaaf die je gemaakt hebt! Ben ook benieuwd naar de nieuwe keuken plannen. 🙂 Ik duim voor je dat het deze week weer beter met je gaat. Dat verdien je!

 8. Tineke 14 februari 2016 / 08:47

  Wat een schattige schriften! Wat balen dat de sushi niet goed viel, dat is juist altijd zo lekker 😉
  Liefs

 9. Miranda 14 februari 2016 / 08:51

  Wat gek he, dat je lichaam toch ineens zo anders reageert. Hopelijk zijn de uitslagen van het bloed oké! Fijne zondag Lisanne!

 10. Margot 14 februari 2016 / 09:02

  Wat lastig dat je lichaam steeds zo anders reageert! En wat goed dat je al die dingen aan het maken bent om te verkopen!

 11. Darina 14 februari 2016 / 09:30

  Wat vervelend dat je je weer zo naar voelde na de prikjes. Je hebt wel hele lieve kaartjes gemaakt. En ik ben heel benieuwd hoe de muursticker eruit komt te zien.

 12. Julia 14 februari 2016 / 09:42

  Ha nou die creativiteit werkt aanstekelijk;)
  Ik hoop dat het paketje je wat heeft opgevrolijkt.
  Het is toch wel heel dubbel dat bijengif dat dat zo’n uitwerking kan hebben. De ene keer doe je t er goed op en de andere keer kun je het lijkt wel niet verdragen..
  Het zou heel goed kunnen zijn dat de drukke week ook z’n tol heeft geëist.
  Deze week lekker van je nagels genieten en rustig aan!
  (P.s. Misschien heb ik ergens overheen gelezen maar wat zijn: Bullet Journal pakketjes? Klinkt wel heel leuk)

 13. Anieke 14 februari 2016 / 09:58

  Ik wens je een fijne dag, Lisanne! Wat een leuke kaartjes heb je gemaakt 🙂

 14. Charelle 14 februari 2016 / 10:02

  Oh klinkt als een zwaar weekje Lisanne! Hoop dat de bloeduitslag verder wel gewoon OK is! En tof dat je getekend hebt voor de keuken!

  • Lisanne 14 februari 2016 / 13:06

   Ik heb nog niet getekend voor de keuken hoor! Heb nog niet genoeg opgehaald om dat te kunnen doen, hehe. Maar weet wel dat de berekening die we hadden gemaakt waarschijnlijk aardig klopt (hoewel we natuurlijk nog geen offerte hebben van de badkamer)

 15. Daniëlle 14 februari 2016 / 10:05

  He jakkes wat naar dat je lichaam dan weer zo reageert! Hopelijk voel je je snel weer wat beter!

 16. Catherine 14 februari 2016 / 10:54

  Jammer dat je je aan het eind weer minder voelde, maar gelukkig heb je veel kunnen doen voor lopen voor Lyme! Ik ben zelf wel heel erg benieuwd naar die boxen. En die kaartjes zijn heel erg cute!

 17. Hilde 14 februari 2016 / 11:04

  Hè wat naar dat je lichaam niet meewerkt!
  Ben wel heel benieuwd naar die Bullet Journal pakketjes! 🙂 Je bedenkt zulke leuke dingen voor het Lopen voor Lyme!! 🙂
  Fijne zondag!

 18. Anneleen 14 februari 2016 / 11:25

  Vervelend dat je lichaam niet mee wilde deze week! Ik hoop dat alles in orde gaat zijn met je organen en hoop dat het snel weer een stuk beter gaat. En ik ben aan het nadenken over hoe ik mijn steentje kan bijdragen aan lopen voor lyme 🙂 ik zou ook graag iets willen maken en opsturen naar je, want ik vind het zo knap dat je dit allemaal doet! Heel veel respect!

 19. Ashley 14 februari 2016 / 11:59

  Ik kan niet wachten tot de bulletjournal pakketjes: ik denk dat ik er wel eentje wil kopen hoor! &die foto met die krullen uit de Valentijn DIY video vind ik mooi: de krullen staan je goed. Moet je echt vaker doen!

 20. Miriam 14 februari 2016 / 12:47

  Hmmm balen dat je je zo prut voelt! Toch wens ik je nog een fijne Valentijnsdag, hopelijk heb je in ieder geval één klein momentjes waarop je je eventjes goed voelde

 21. Tiffany 14 februari 2016 / 13:05

  Ik ben deze week ook weer wat te enthousiast bezig geweest met zelf kaartjes maken, nu totaal uitgeput. Niet zo handig, maar ja komende dagen maar weer rustig aan doen (bah!). Vervelend dat het bijengif zo veel klacht gaf, hopelijk voel je je snel weer wat beter.

 22. Kelly 14 februari 2016 / 17:02

  Blijft toch gek hoe je lichaam ineens kan veranderen he! Beetje jammer is het wel, hopelijk voel je je vandaag alweer wat fitter!

 23. Mariska 14 februari 2016 / 18:12

  Zag al dat het niet zo goed met je ging, balen zeg 🙁 Hopelijk is alles oké en komt er niets geks uit met het bloed prikken. Je bent goed bezig met het project!

 24. Zo simpel is dan geluk 14 februari 2016 / 18:14

  Vervelend dat je weer zo’n last hebt van het bijengif. Ik hoop dat komende week een betere week voor je wordt!

 25. Anne 14 februari 2016 / 19:40

  Heel naar dat je zo ziek bent, maar goed om te zien dat je wel wat dingetjes hebt kunnen doen die belangrijk voor je zijn. Ik ga morgen waarschijnlijk ook bloedprikken, eerst even langs de huisarts met mijn vragen. Het gaat hier ook niet helemaal lekker, maar komt vast wel weer.

 26. Nathalie 14 februari 2016 / 20:16

  Rot dat je, je zo voelt!
  Hopelijk gaat het snel weer wat beter en knap je weer op!

  Veel succes met alle plannen voor de komende tijd en Lopen voor Lyme!

 27. Anouk 14 februari 2016 / 23:15

  Wat balen van je lichaam zeg! Als je jouw kaartjes wilt verkopen, kun je dit gewoon via je blog met WooCommerce doen. Je weet me wel te vinden als je mijn hulp nodig hebt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.