DIARY: Gezellig rommeltje, Föhn lifehack & superduper leuke kaartjes!

Zaterdag, diarytijd! Afgelopen week was ik een deel nog erg ziek, maar ik begon wel weer wat op te knappen, wat natuurlijk heel erg fijn is! Ik ging weer lekker aan de slag en ontving alvast wat spulletjes voor Lopen voor Lyme.

diary-februari3

1

Tip: Als je je voeten niet op een normale manier warm krijgt door bijvoorbeeld warme sokken of pantoffels, zet dan gewoon even de föhn op je voeten. Gegarandeerd warme voetjes, haha!

2

Vorige week vertelde ik dat ik me zo ontzettend ziek voelde, waarschijnlijk van de bijengif injecties. Gelukkig trok dat weer wat bij en voelde ik me afgelopen week weer een beetje beter!

3

Exxxxtra goed door mijn muur vol driehoekjes, haha! Ik vind ze nog steeds mega leuk. Ze zijn nog steeds te koop overigens!

4

Ik was mijn oude Flow Specials weer even aan het doorbladeren, dit zijn grote stickers. Echt wel heel erg mooi! Leuk om terug te kijken, er zit altijd nog zo veel in die boeken dat je kan gebruiken voor allerlei dingen. Wat dat betreft merk je eigenlijk later pas of zo’n boek zijn geld waard is. Zo gebruik ik de Flow book voor paper lovers versies zó onwijs veel dat ze het geld echt meer dan waard zijn, haha!

5

Selfie! nog van de valentijnsvideo! Ik vond hem terug, en ik vond hem eigenlijk wel leuk!

6

Lisanne is weer bezig geweest, hihihi.

7

De eerste spulletjes voor de Lisanneleeft boxen voor Lopen voor Lyme zijn binnen! Deze kaartjes, super mooi, gemaakt door Willy. Ik zal er binnenkort nog wel een paar laten zien!

Oja, mocht je het gemist hebben en ook iets willen bijdragen voor Lopen voor Lyme en de Lisanneleeft boxen, het oproepje vind je hier. Ik heb al mega veel leuke reacties gehad, word er helemaal vrolijk van, ben heeeeel benieuwd hoe het gaat worden! Fantastisch dat zo veel webshops en merken willen meewerken.

8

Uiteraard ben ik zelf ook lekker creatief bezig. Het is weer een gezellig rommeltje op mijn bureau! Ik heb zo veel leuke ideetjes, natuurlijk laat ik van het meeste dat ik voor de boxen maak ook in DIY vorm zien op de site of in een video, zodat je er zelf ook mee aan de slag kan!

9

Uitrusten, want vrijdag had ik ‘s avonds afgesproken. Er moesten veel dingen gebeuren gisteren (boodschappen, schoonmaken, etc), ik doe dat allemaal niet zelf, maar er wordt altijd veel aan me gevraagd. Dan loopt mijn hoofd een beetje over en dan word ik erg moe. Dus even rust! Normaal is meer verdeeld, maar bij mijn ouders waren ze ziek, vandaar dat het wat veel op een dag was. Volgende keer is het weer rustiger, als het goed is!

Dus, dat was mijn week! Weer een beetje beter dan vorige week, dat is wel heel fijn. Hoe was jouw week?

DELEN:

22 reacties

 1. MamaOnderneemt 20 februari 2016 / 06:27

  Wat fijn dat je je weer wat beter voelde. Ik vind die selfie van de valentijnsvideo ook mooi Lisanne! Wat vervelend dat je ouders ziek waren. Mijn zoontje was afgelopen week ziek. Volgens mij heerst er weer iets. Mijn week was een combinatie van werken en mijn zieke zoontje verzorgen. En nu is mijn zoontje beter en klaagt mijn dochter over misselijkheid (:

 2. Marlotte 20 februari 2016 / 06:42

  Ah, wat goed dat je je deze week wat beter voelde! Haha, bij mij is het ook altijd een rommeltje als ik aan het diy’en ben. Oeps!

 3. Minke 20 februari 2016 / 07:17

  Fijn dat je je wat beter voelde. Hopelijk blijft dat deze week ook zo. Beterschap voor je ouders. Succes met de boxen. Ben erg benieuwd naar de inhoudt.

 4. Darina 20 februari 2016 / 07:29

  Gelukkig voelde je je weer wat beter! Beterschap aan je ouders. Leuke foto van jou Lisanne! Fijn weekend

 5. Dorien 20 februari 2016 / 07:33

  Wat fijn dat je je weer wat beter voelde. En hè voeten opwarmen met een föhn, geniaal! Geniet van je zaterdag!

 6. Charelle 20 februari 2016 / 08:26

  Want een super lieve kaartjes heb je ontvangen inderdaad voor in de boxen! En die föhn tip, ik vind hem geniaal! ^^

 7. Kelly 20 februari 2016 / 10:29

  Fijn dat je weer wat bent opgeknapt! De blijheid van de driehoekjes straalt van de foto

 8. Hannah 20 februari 2016 / 10:31

  Wat fijn dat je je weer wat beter voelt! De tip met de föhn, die vergeet ik nooit meer! Heel bijzonder he dat iedereen zo mee wil helpen met lopen voor lyme. Bijzonder 🙂

 9. Lauriette 20 februari 2016 / 10:53

  Fijn dat je je weer beter voelde Lisanne! Je ziet er in ieder geval ondanks dat je je nog niet helemaal top voelde stralend uit! 🙂 Mijn week was net zoals vele andere weken. Lekker gewerkt, ‘s avonds lekker gerommeld in huis en nu lekker uitrusten. Geniet van je weekend! 🙂

 10. Sandra 20 februari 2016 / 10:59

  Ik begrijp wel dat je vrolijk wordt van je nieuwe driehoekjes muur! Hij ziet er érg leuk uit. Echt fijn dat je je weer wat beter voelde. Haha, en die tip van die föhn is een goede! Ik heb standaard ijsklontjes hangen aan mijn voeten. Had er nooit eerder bij nagedacht dat je een föhn kan gebruiken. :’)

 11. nienke 20 februari 2016 / 14:00

  Fijn dat het weer een stukje beter gaat.
  Je haar van die selfie van je valentijnsvideo zit zo mooi wauw.
  Die tip van koude voeten föhnen vind ik wel een goede, had ik eigenlijk helemaal nog niet over na gedacht dat het zo simpel kan zijn

 12. sandra 20 februari 2016 / 14:04

  Fijn dat je weer wat beter voelde! Die foto van het fohnen van je voeten! Hilarisch! Maar het is een goede tip! Elke keer als je iets laat zien van de FLow, dan denk ik: die moet ik ook een keer kopen! Elke keer vergeet ik het weer. Nu echt maar eens gaan aanschaffen, want lijkt me zo’n leuk blad!

 13. Hester 20 februari 2016 / 16:12

  Ergens toch wel geruststellend om weer een foto van je te zien waarop je er goed uitziet 🙂 En jaaa, ik kan me voorstellen dat een föhn op je voeten af en toe de perfecte oplossing is, haha.

 14. Nicky 20 februari 2016 / 19:35

  Wat een mooie mand vol washi-tape heb je!

 15. monica 20 februari 2016 / 20:12

  Gelukkig voelde je je weer iets beter. Lekker hè zo rommelen in huis. X

 16. Frédérique 20 februari 2016 / 20:13

  Super leuke sokken hihi. Jammer dat die injecties -waarschijnlijk- zo negatief uitpakten… Maar gelukkig een super gezellig rommeltje én de Flow, die is altijd erg leuk. Helaas heb ik er nu alleen het geld niet meer voor..

 17. Nathalie 20 februari 2016 / 20:28

  Fijn dat je, je weer beter voelt!
  Hopelijk zet het door.
  Je ‘rommeltje’ is toch prima, jou huisje en spullen 🙂

 18. Mariska 20 februari 2016 / 21:03

  Leuk om te zien dat je zo creatief bent, ook in je video’s en op Snapchat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.