DIARY: Beautybloggers oproepje, onmeetbare koorts & afwijkende bloeduitslagen

Het was weer een mooie week, jongens en meisjes. Nee, grapje. Ik vond er niet zo heel veel aan. Eigenlijk kijk ik liever niet terug naar deze week, maar speciaal voor mijn blog doe ik het toch maar. Ik deed een oproepje aan beautybloggers, had koorts én afwijkende bloeduitslagen. Ik zal het allemaal toelichten onder het genot van mijn foto’s van deze week.

diary-laatste-februari

1

Jan, ja, die van de toilettassen, ging koken. Het was lekker! Iemand vroeg op Instagram naar een recept, maar eigenlijk gooit Jan meestal gewoon alles in de pan en bakt er wat van.

Ik vond mezelf heel grappig om die voorgaande zin. Maar het eten was wel écht lekker. Die bananenchips ook! Waarom heb ik dat nooit eerder gegeten?! We gingen naar een toko waar ik normaal nooit naar binnen durf omdat ze altijd zo bozig naar buiten staren, maar eigenlijk was die gast achter de kassa heel aardig. Maar die toko was veeeeel groter dan die waar ik normaal weleens kom, dat was heel leuk.

2

Ik maakte nog meer knopenpunaises! Maar ik weet eigenlijk nog niet wat ik ermee ga doen. Ik wilde ze eigenlijk verkopen voor Lopen voor Lyme, maar ik heb geen idee of dat nut heeft.

3

Ennnn sinds maandag (of zelfs zondag?) lig ik er zo bij. Ziek!

Maar dan ook echt koortsig enzo. En ik had geen thermometer, want die van de Hema (die het best was getest nog wel!!!), die is ermee gestopt. Mijn ouders, die precies dezelfde hadden, daarbij doet hij het ook niet meer! Even denken waar ik nu een goede thermometer kan kopen, want éigenlijk is het voor mij wel belangrijk om mijn temperatuur te kunnen meten.

4

Ik deed een oproepje aan beautybloggers! Je leest het oproepje hier op Instagram. Hopelijk lukt het om het voor elkaar te krijgen!

5

Ik ben super blij met mijn DIY-enveloppenmal video, haha. Zo simpel, maar toch heel leuk!

6

En tussendoor proberen nog even wat foto’s te maken en te filmen. Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik exact heb gedaan afgelopen week. Ja, de video over Lopen voor Lyme goodies opgenomen, maar verder eigenlijk niets. Ja, de plog van gisteren, maar die foto’s maakte ik met mijn telefoon.

7

Deze kwamen ook binnen: mini scharniertjes! Zo heten die dingen toch? Nouja, ik ga er iets leuks mee maken! Ik ben benieuwd of het een succes wordt.

8

Mooie tekst van Lief leven op Instagram.

9

Nog steeds ziek.

Maar wel een aantal bloeduitslagen rijker! Mijn vitamine D en foliumzuur waren beide erg laag, dus die kan ik bij gaan slikken. Grote kans dat ik me daardoor weer beter ga voelen! Ik neem aan dat dat niets te maken heeft met het griepje van het moment overigens. Ik denk dat ik gewoon griep heb. En dat ik beter word, en daarna nog beter. En daarna nog beter.

10

Maar ik ben wel nog steeds ziek. Stom he?

Vind ik wel stom. Hoe was jouw week?

DELEN:

30 reacties

 1. MamaOnderneemt 27 februari 2016 / 06:14

  Heel stom dat je ziek bent inderdaad. Ik ben niet ziek, maar gisteren was ik wel gevloerd door migraine. Gelukkig was het ‘s avonds weer over. Afgelopen week een heel leuke week gehad, want mijn kinderen hadden vakantie. We hebben een paar leuke uitjes gemaakt. Ik ben benieuwd naar wat je met de scharniertjes gaat maken. En wat een mooi gedichtje van Lief Leven en ook zo waar. Maar al te vaak vergeten we dit als we “groot” zijn. Mijn kinderen laten mij zien hoe het wel moet 🙂 Hopelijk ben je snel weer beter Lisanne!

 2. marije 27 februari 2016 / 06:28

  Hoop dat je je snel beter voelt!!

  Love de toko en de bananenchips. Je moet van dat zelfde merk ook eens de rempejek proberen. Heerlijk

 3. Charelle 27 februari 2016 / 07:09

  De afwijkende bloeduitslagen zijn aan de ebmne kant heel vervekend maar tegelijertijd ook niet. Want daar kun je meestal eenvoudig wat aan doen om ke beter te voelen. Iig een eenvoudig ding, te midden van alle niet eenvoudige dingen. 😉 Hoop dat de griep ook snel weggaat! Liefs Charelle

 4. Dorien 27 februari 2016 / 07:28

  Hè bah! Hopelijk knap je op door je tekorten bij te slikken. Dat volgende week maar weer een betere week mag worden. Hopelijk kan je een beetje van je weekend genieten!

 5. Lonneke 27 februari 2016 / 07:35

  Ik herken veel van wat je zegt.. Het is dan we niet dezelfde ziekte maar ik herken veel van wat je verteld ook op snapchat. Hopelijk voel je jezelf snel beter en worden te korten aan vitamines weer snel aangevuld!

  Beterschap x

 6. Lonneke 27 februari 2016 / 07:39

  Ik herken veel van wat je zegt.. Het is dan wel niet dezelfde ziekte maar ik herken veel van wat je verteld ook op snapchat. Hopelijk voel je snel beter en worden de te korten aan vitamines weer snel aangevuld!

 7. Darina 27 februari 2016 / 07:57

  Ik hoop dat je je snel beter gaat voelen! Ik ben heel benieuwd wat je met de scharniertjes gaat maken! Beterschap!

 8. Carina 27 februari 2016 / 08:52

  Vitamine D is ook gelinkt aan het immuunsysteem en vermoeidheid dus dat kan wel. Hoop wel dat je oliecapsules ervan hebt en geen tabletjes (die tabletjes moeten met eten, capsules maken niet uit :)).
  Hoop dat het gauw weer wat beter gaat! 🙂

  • Lisanne 27 februari 2016 / 15:52

   Ja, de medicijnen zijn besteld! Moest van die oliedingen hebben inderdaad 🙂

 9. Dionne 27 februari 2016 / 09:06

  Wat ontzettend vervelend dat je nog steeds ziek was en niet lekker voelt. Veel beterschap!

 10. Mascha 27 februari 2016 / 09:34

  Wow echt balen dat je zo ziek bent. Maar die laatste foto is wel mega mooi! Ondanks dat je je misschien niet zo lekker voelt.

  En vitamine-D tekort. Ik herken het. een winterdip… Echt een ramp.

 11. Marlotte 27 februari 2016 / 09:36

  Hopelijk voel je je snel weer wat beter nadat je je vitamine D en foliumzuurwaardes weer wat hoger liggen. Als ik je een tip mag geven: ga voor vitamine D3 en niet voor vitamine D2, want vitamine D3 (dit is de ‘actievere vorm’) kunnen we het beste opnemen en daarmee een tekort aanvullen! Heel veel beterschap!

 12. Anne 27 februari 2016 / 10:50

  He jakkes, zo’n week is niet tof. Vitamine D speelt wel een grote rol bij je weerstand, dus misschien dat je daardoor ook wat vatbaarder bent? Bij mij was het vermoeden dat vitamine D te laag was (net als eerder), maar het viel mee. Komt waarschijnlijk omdat ik 3x daags dieetvoeding gebruik waar allerlei vitamines aan zijn toegevoegd. Mijn foliumzuur was zelfs wat te hoog, dus je mag wel wat van mij hebben. :p Vitamine D moet ik ook bij slikken, maar krijg het niet voorgeschreven (vorig jaar wel). Dan zou de dosis weer te hoog zijn en zou ik daar weer klachten van krijgen. Jammer dat ik het dan ook zelf moet betalen.

 13. Linda 27 februari 2016 / 11:24

  Griep is stom! Zeker als je lichaam al zoveel zwakker is dan dat van een gezond persoon. Ik hoop dat je snel mag opknappen meid. En met de griep doe ik gezellig mee, inclusief plafond staren en mij afvragen waarom sommige plekjes niet goed geverfd zijn 🙂

 14. Nienke Dailyspoonie 27 februari 2016 / 13:36

  Griep is stom, hopelijk gaat aankomende week , je week weer wat beter!
  En door deze post ben ik nieuwsgierig naar die bananenchips snel eens een toko opzoeken en deze proberen!

 15. Anneleen 27 februari 2016 / 14:43

  Vervelend dat je ziek bent! Ik hoop dat de griep snel verdwijnt (je hoort van zoveel mensen dat ze ziek zijn!) en dat je je snel terug wat beter voelt! 🙂

 16. Mariska 27 februari 2016 / 15:13

  Op zich wel een soort van fijn dat er iets in je bloed gevonden is waardoor je dat kunt aanvullen. Klinkt raar, maar bedoel het goed 🙂

  • Lisanne 27 februari 2016 / 15:53

   Ja, heel fijn! 🙂

 17. Ise 27 februari 2016 / 17:04

  Stom inderdaad! Ik hoop dat het snel beter gaat. Toch knap dat je nog wat dingetjes hebt kunnen doen 🙂

 18. miriam 27 februari 2016 / 17:37

  Ahhh balen zeg!! Heel veel beterschap, hopelijk is aankomende week een betere week voor je!

 19. Frédérique 27 februari 2016 / 20:12

  Hopelijk voel je je snel een beetje beter, al is het maar even! Toko’s hebben inderdaad een nare ‘look’/sfeer maar eenmaal binnen vind ik het altijd wel leuk, en vaak lekkere en goede dingen! 🙂

 20. Nathalie 27 februari 2016 / 21:57

  Niet leuk!! De afwijkende bloeduitslagen zijn niet leuk, maar je griep helemaal niet!
  Veel beterschap, hoop dat je er snel bovenop bent!

 21. Emily Lotus 28 februari 2016 / 12:37

  Hopelijk is het inderdaad griep en voel je je binnenkort gewoon weer beter! Sterkte meis.

 22. Kelly 28 februari 2016 / 18:53

  Ziek zijn is ook stom ! Zeker als je je dubbel zo ziek gaat voelen dan! Beterschap!

 23. Dina 29 februari 2016 / 07:30

  Ben je inmiddels al weer wat opgeknapt?

 24. Nicky 29 februari 2016 / 13:50

  Heel veel beterschap Lisanna, hopelijk ben je weer een beetje opgeknapt! Liefs

  • Nicky 29 februari 2016 / 13:50

   Oh typfoutje, LisannE bedoel ik natuurlijk 🙂

 25. Iris 29 februari 2016 / 14:09

  Vervelende griep, ik heb er ook al aan moeten geloven. Ik ben benieuwd wat je met de kleine scharniertjes gaat maken! Veel beterschap nog met de griep. <3

 26. monica 6 maart 2016 / 20:32

  Inderdaad echt stom dat je ziek bent. Bestonden ziektes maar niet hè? Dan is het leven zo veel leuker… sterkte meis en dat je je snel weer beter voelt. Heb erg veel respect voor je positiviteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.