DIARY: De hele week in bed liggen is super leuk!

Grapje, dat is super stom. Gelukkig heb ik ook een paar uurtjes úit bed kunnen gaan. En die uurtjes waren heel leuk en daar maakte ik foto’s van. Die laat ik graag aan je zien!

diary-maart-deel2

1

De kaarten zijn alvast geschreven. Deze komen in de boxen. Het versieren met stickers is altijd het leukste. Hoewel, als je me volgt op Snapchat heb je ook wel meegekregen dat sommige kaarten al superduper mooi waren en daar echt geen stickertje meer bij paste.

2

Yessss, even naar buiten. Bij mijn ouders eten!

3

Deze thee kreeg ik een tijdje geleden opgestuurd. Hij ruikt een beetje naar taai taai. Super gekke geur! Ik durfde hem zelf niet te proeven (haha), maar mijn vader drinkt heeeel graag koffie, en die is echt fan! (deze is inmiddels alweer meegejat naar mijn ouders, hahaha)

4

De laatste lopenvoorlyme boxen video maken! Houd mijn site de komende twee dagen goed in de gaten. Deze kaartjes zijn hier ook te koop! Maar er zitten ook 4 kaartjes in elke box in zo’n mooi zakje. Gaaf he? Ik zal bij de laatste video natuurlijk ook erbij vermelden waar alles vandaan komt, zodat je kunt kiezen of je een box koopt of liever gewoon bijvoorbeeld deze kaartjes of iets anders los wil kopen. Wel zo handig!

5

Ik was ook bezig geweest met kaartjes maken. Super leuk om te doen! Ik ben echt fan van de konijntjes. En van de woordgrapjes, hihi.

Deze maakte ik niet allemaal in een keer trouwens, ik vond ze eigenlijk terug, zo van: heuj, die had ik ook nog!

6

En de boxen zijn… gevuld! Super leuk om te doen (een beetje doen, een beetje kijken). Word er helemaal vrolijk van. Ik hoop dat we ze allemaal gaan verkopen! In totaal zijn het twintig boxen, dus dat is aardig wat… heel spannend!

7

Haha, hij is niet fotogeniek, maar hij was wel heel lekker! Een boekweitwrap (mama haar eerste poging, wraps maken met boekweit is niet zo simpel) met allemaal groente en kip en kaas en jummie!

8

Ik kreeg post van Elise! Zó leuk en lief, ik werd er helemaal vrolijk van. Ik kreeg de laatste tijd natuurlijk heel veel binnen voor Lopen voor Lyme, dus zo’n heel pakketje voor mij was wel extra verwennerij! Ik heb een unboxing gefilmd, die komt binnenkort online.

9

Het programma waar ik series mee keek op mijn laptop deed het niet meer. Daarover was ik super teleurgesteld toen ik zo veel in bed lag destijds met mijn blaasontsteking en daarna. Tim fixte dat altijd weer voor me, maar die is nu een lange tijd niet in Nederland, dus hij kon me helaas niet helpen. Nu starte ik hem op en het programma deed het ineens weer! Toen heb ik natuurlijk meteen deze foto naar Tim gestuurd, helemaal blij (hij had zo’n hekel aan deze serie, kwam goed uit allemaal, hihihi).

10

En afgelopen week heb ik dus twee video’s gefilmd! Ik moet nog even kijken of het gelukt is, want ik was extreem moe en had nogal wat oneffenheden in mijn gezicht (dat moet niet te veel afleiden, vind ik zelf), maar ik denk dat het wel goed is gegaan. Nu nog bewerken! Snel doen, haha. Die voor maandag moet nog bewerkt zelfs!

Dus… naast al deze dingen heb ik vooral veel in bed gelegen en nog meer in bed gelegen en… nouja, alleen maar dat dus. Ik had erg veel pijn en voelde me constant compleet uitgeput. Niet zo’n goede week dus, heel jammer. We hebben hopelijk binnenkort even contact met de arts hierover, want zo is het lastig vol te houden.

Kortom: ik heb veel leuke dingen gedaan, maar alles daaromheen was niet zo heel leuk. Op naar een betere week! Hoe was jouw week?

DELEN:

31 reacties

 1. MamaOnderneemt 12 maart 2016 / 06:14

  Wat naar dat je je niet goed voelde. Gelukkig ben je nog naar je ouders geweest, even lekker de deur uit en heb je leuke kaartjes gemaakt. Ik ben benieuwd naar de boxen! Hopelijk gaat het nu wat beter met je.

 2. marije 12 maart 2016 / 06:42

  Wat vervelend dat je deze week weer een “bed” weekje had. Gelukkig ben je wel besig geweest met leuke dingen. Hoop dat je je snel beter voelt

 3. Lonneke 12 maart 2016 / 06:46

  Knap dat je ondanks de pijn toch nog een aantal leuke dingen hebt kunnen doen. Belangrijk om juist die dingetjes te waarderen en daarvan te genieten maar dat is soms lastig met zoveel pijn.

 4. Marlotte 12 maart 2016 / 06:51

  Ah, wat naar dat je je niet goed voelde. Knap dat je toch dingen bent gaan doen! 🙂 Wat een onwijs leuke kaartjes allemaal!

 5. Dorien 12 maart 2016 / 07:09

  Wat krijg je ondanks je pijn toch nog een hoop gedaan. Ik verwacht dat je je boxen ook wel allemaal verkoopt. Hopelijk voel je je volgende week weer wat beter! Fijn weekend!

 6. Charelle 12 maart 2016 / 07:31

  Ah alweer in een in-bed-lig week. 🙁 Wat jammer! Ben benieuwd wat de arts zegt!

 7. Dina 12 maart 2016 / 08:10

  Bluhh wat vervelend dat je je niet goed voelde Lisanne. 🙁 Alsmaar dagen in bed doorbrengen is ook niet leuk zeg. Die kaartjes met bloemetjes en tekst zijn super leuk en vrolijk trouwens. En inderdaad; op naar een betere week! Fijn weekend!

 8. Ilse 12 maart 2016 / 08:27

  Haha, ik vond je titel al zo gek! Hopelijk kan je arts je helpen en kan je binnenkort weer wat meer uit bed!

 9. Jantine 12 maart 2016 / 08:31

  Wat fijn dat je toch nog wat leuks kon doen 🙂
  Ik hoop dat het lopen voor lyme echt zooooooveel opbrengt! Zodat je tenminste veel kunt doen om je leven wat makkelijker te maken 🙂

 10. Darina 12 maart 2016 / 08:41

  Ik hoop dat je je weer beter gaat voelen! En wat een vrolijke kaartjes. Superleuk!

 11. Story addict 12 maart 2016 / 09:00

  Vervelend dat je je niet zo lekker voelde :(, maar de uren dat ‘t wel ging heb je goed besteed 😀 supergoed! En die kaartjes met die konijntjes: te cute! ^^

 12. Tiffany 12 maart 2016 / 09:58

  Hopelijk kan je komende week wat meer uit bed en voel je je wat minder ziek. Een kleine tip wat betreft glutenvrije wraps maken, je kan ze ook maken met wit maismeel van het merk P.A.N. Hier hoef je alleen water aan toe te voegen en het deeg een beetje uit te rollen. Ze smaken net zo lekker als gewone tarwe wraps! Hopelijk heb je hier iets aan 😉

 13. Sandra 12 maart 2016 / 10:07

  Meh, zo naar om te lezen dat je constant zo compleet uitgeput bent. Echt heel rot voor je, maar toch ontzettend knap dat je wel je bed uit gaat om leuke dingen te doen als dat gaat. Ik vind die cactus kaartjes echt té leuk! Die zijn absoluut mijn favoriet, hihi. Ik hoop dat het snel weer beter met jou gaat Lisanne! Houd je taai.

 14. Nicky 12 maart 2016 / 10:09

  Hopelijk vanaf nu weer een stijgende lijn! Ik ben super benieuwd naar je boxen 🙂

 15. Margot 12 maart 2016 / 10:57

  Wat jammer dat je zo’n zware week had, hopelijk gaat het snel weer beter!

 16. Bettie 12 maart 2016 / 11:07

  Die boekweitwrap ziet er wel lekker uit inderdaad. En ik ben laatste tijd steeds meer into de series kijken en ik ken ‘girls’ nog niet volgens mij, dus even kijken of het leuk is.

  • Lisanne 12 maart 2016 / 21:43

   Haha, Girls is een typische serie waar of óf van houdt, of juist een enorme hekel aan hebt, haha. Maar volgens mij vinden veel mensen hem dus ook erg leuk!

 17. monica 12 maart 2016 / 11:52

  Ondanks dat je zoveel tijd in bed doorbrengt en je zo ziek voel ben je altijd positief en dat is erg fijn om te lezen. Je geniet nog wel van de kleine dingen en dat moet ook. Ik hoop dat de boxen veel gaan opleveren.

 18. Anneleen 12 maart 2016 / 12:56

  Blugh, niet leuk zo’n week! Ik lag ook een hele week ziek in bed, met de griep 🙁 hop naar een vrolijkere, betere week!

 19. Ise 12 maart 2016 / 13:22

  Wat een leuke kaartjes! En inderdaad, op naar een betere week 😉

 20. Marit 12 maart 2016 / 13:29

  Je diary ziet er weer vrolijk uit zoals gewoonlijk. Ik hoop heel erg dat lopen voor lyme een succes word, dat gun ik je! Op naar volgende week, hopelijk een betere week waarbij je meer naar buiten kan met dit lente weer.

 21. Mama van Dijk 12 maart 2016 / 13:54

  He bah wat naar! maar toch straalde je enthousiasme er in de post weer vanaf! Sterkte meid! Op naar een betere week voor je!

 22. BellamyBlogzThingz over.... 12 maart 2016 / 17:17

  Heyhey meid!

  Wat een mooie kaartjes I love it! Die met die bloemetjes en tekst met die leuke boxjes.
  Ahwww 🙁 Jammer hey.. dat je je week grotendeels in bed moest doornemen.
  Ik hoop dat de dokter iets voor je kan betekenen. En je je snel iets beter voelt.

  Bay the way die wrap zag er heerlijkkk uit! 😉

  Liefs,B.

 23. Miriam 13 maart 2016 / 11:57

  Jeetje zeg, wat balen dat je je zo min voelde…hoop dat het snel weer beter gaat en dat je toch weer wat meer kan genieten en buiten kan zijn. fijne zondag nog!

 24. Frédérique 13 maart 2016 / 13:30

  Wat fijn dat de uurtjes uit bed fijn hebben kunnen zijn, super leuke kaartjes! Hopelijk lukt het nog een keertje om je nog iets beter te voelen, maar dit is al heel fijn 🙂

 25. monique 13 maart 2016 / 14:29

  even een gekke vraag, de kaartjes die je zelf hebt gemaakt, die lijken of ze gedrukt zijn door de drukkerij, is dit ook zo? want hoe werkt dit? Je ontwerpt ze en kun je ze dan in kleine hoeveelheden laten drukken, of laat je dit ergens anders doen? Ik vraag t me al klein tijdje af, alleen nu zag ik ze liggen op je bureau en dacht, hoppa ik vraag het jou gewoon ff. Ze zijn trouwens super waanzinnig!!! weet je al wat je doet? Of in de boxen of ook als setjes verkopen? Fijn dat je deze week ook (streepjes erop) kunnen bloggen!! Ondanks weinig energie, goed bezig! trots op jou!

  • Lisanne 13 maart 2016 / 15:05

   Nee, ze zijn gewoon getekend/knipt/plakt enzo! Helaas, hihi. Ik ga ze apart verkopen! 🙂

 26. Eline 14 maart 2016 / 09:50

  Ik hoop dat je deze week een betere week hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.