DIARY: Bizarre dag, Jane the Virgin en extra antibiotica

Beter laat dan nooit, toch? Mijn diary van deze week! De helft van de week heb ik gevlogd, dat heb je afgelopen week kunnen volgen. Maar over de andere helft vertel ik je uitgebreid in mijn weekoverzicht! En toen ik bezig was met vloggen zette ik ook nog foto’s online. Dus… mijn diary van afgelopen week…

diary-april-joepie

1

Vorig weekend, zaterdag om precies te zijn, was Lopen voor Lyme! Ik kon niet kiezen wat ik aan deed. Deze outfit was eigenlijk wel heel erg leuk, maar ik ben achteraf blij dat ik hem niet droeg, met die blote enkeltjes. Het was natuurlijk in een bos, en nog meer tekenbeten lijken me geen goed idee.

2

Dus… dit deed ik aan!

3

Mijn bureau was een gezellig rommeltje… Leuk, al die kleurtjes!

4

Ik chillde lekker met Harriet en Nicky in de VIP tent, dit was ons uitzicht. Aan de andere kant kwamen de lopers langs, dus dat was heel gezellig!

5

Ik maakte al een video over de dag van Lopen voor Lyme, die kun je natuurlijk gewoon terugkijken.

6

Lindsay van Lindsayvallen.nl zat in mijn team, zo leuk! Ik kende haar blog en video’s alleen en zij die van mij ook. Heel leuk om elkaar dan eens in het echt te ontmoeten. En natuurlijk geweldig dat ze mee wilde lopen voor mij, heel bijzonder! En gezellig.

7

Kijk, mijn Lopen voor Lisanneleeft team! Hoe bijzonder is het dat al deze mensen hier die dag voor mij zijn gekomen? Ik zie mijn vriendinnen niet zo vaak, maar deze dag waren ze er toch. Familie, mijn oma, nichtje en tante (en natuurlijk mijn papa!) en zelfs allemaal mensen die ik van online of zelfs helemaal nog niet kende.

Het idee dat m’n lopers echt voor mij hebben gelopen en geld hebben opgehaald is heel bijzonder. Juist omdat je als zieke nog weleens het gevoel kan hebben dat je er alleen voor staat. Mijn moeder had er precies hetzelfde gevoel bij, die vond het een hartverwarmende dag.

8

Aan het eind kwam ik Lauri van Littlenotes nog even tegen. Leuk om haar ook eens in het echie gesproken te hebben! Is een super lieve meid (met een super lieve moeder).

9

En daarna was het bijkomen… wat een super mooie bijzondere dag was dat. En heel vermoeiend, maar wat maakt het uit? Het was het meer dan waard!

10

Helemaal blij!

11

En we gingen weer aan het infuus, deze keer dinsdag en woensdag. Leuk ook dat ik we zeggen. Mijn vader rijdt me er altijd heen, dus het voelt net alsof we samen aan het infuus hangen, hihi.

12

En woensdag… toen had ik ook een gesprek met de arts! Ik kreeg wat testuitslagen en moet vanaf komende week nog extra orale antibiotica gaan slikken. Deze (Azitromycine) is pittig bij mij, maar gelukkig begin ik met een lage dosis. Een dosis voor kindertjes, hihi. Duimen dat het dan beter gaat dan met een volledige dosis!

13

Outfitje! Mijn moeder vond dit leuke shirt bij een tweedehands kledingwinkeltje en nam hem voor mij mee. Ik ben er helemaal blij mee!

14

Ik houd van cadeautjes inpakken!

15

Hier word je toch blij van? Later in dit rijtje een foto van hoe het eindresultaat is.

16

Hoe leuk is deze kaars? Zat in de Lopen voor Lyme goodiebag!

17

Selfie! Weer zo’n shirt waarvan je zin krijgt in de lente.

18

Mijn mama deed een bestelling bij Glutenvrijemarkt.com! Ze bestelde eigenlijk voor de diepvriesproducten, maar die worden helaaaas later pas geleverd. Ach… dan doen we het hiermee, ook niet vervelend.

19

Kijk, dit zijn de cadeautjes van mijn instaswap geworden! Ik zag er altijd wel foto’s van voorbij komen, maar dit was de eerste keer dat ik meedeed. Heel erg leuk om te doen! Als je meer info wil hierover, dan vind je dat op deze website.

20

Ik keek even bij een kringloop hier in Den Helder. Gewoon even neuzen, nadat we bij mijn postbus waren geweest! Was leuk, ik vond er twee kledingstukken, deze laat ik je ongetwijfeld eens zien! Een shirt voor €1,50 en een poncho voor €2,50. Dat zijn nog eens leuke prijsjes, nietwaar?

21

Oh, hier heb ik het shirt al aan, haha. Het is dus tweedehands, maar was van Pull & Bear. Ik hoop dat ik daar gauw weer eens een kijkje kan nemen, dat is zo’n leuke winkel! Meestal op vakantie op de Canarische Eilanden keek ik veel bij Pull & Bear, daar hebben ze veel van die winkels. In die in Amsterdam ben ik een keertje geweest, maar die was wel mega druk. Jammer! Maar gauw op vakantie gaan dus, hahaha (behandeling, ga je werk maar doen! Dan kunnen we mooi volgend jaar weer op vakantie!)

22

Ik kijk een leuke serie: Jane the Virgin. Ik word er blij van!

Dus, dat was mijn week… Dinsdag ga ik naar de tandarts en daarna begin ik met de extra orale antibiotica. Spannend! Ik ben heel benieuwd hoe het zal gaan. En natuurlijk woensdag en donderdag weer netjes aan het infuus. Hoe was jouw week?

DELEN:

7 reacties

 1. Hester 17 april 2016 / 20:34

  Ik snap goed dat Lopen voor Lyme een goede en zoals je zelf al zei hartverwarmende dag was, onwijs gaaf dat je er ook nog daadwerkelijk bij kon zijn! Je haar zit overigens wel echt héel mooi op die nieuwe foto in je sidebar. Ik hoop met je mee dat je volgend jaar gewoon weer lekker op vakantie kan! De Pull&Bear zit ook in Rotterdam stad trouwens, mocht je daar eens zijn. Naast de Bershka, heb je gelijk alle Spaanse winkels gehad 🙂

 2. Nicky 17 april 2016 / 20:47

  Wat lijkt het me zo’n drukke dag geweest te zijn, Lopen voor Lyme! Ik heb je video’s nog niet bekeken, vandaar..
  En wat leuk, rondsnuffelen in een kringloop. Ik deed het deze week ook, en ik moest gelijk aan jou denken. Ik snap heel goed wat je er leuk aan vindt! 🙂

 3. Leonie 18 april 2016 / 10:29

  Ik kijk sinds deze week ook Jane the Virgin en het is een superleuke serie inderdaad!

 4. Miriam 18 april 2016 / 19:09

  Wat mooi dat het event zo geslaagd was, gaaf dat je er toch eventjes bij kon zijn! Succes met aankomende week 🙂

 5. Sharon 18 april 2016 / 22:42

  Gelukkig kon je bij lopen voor Lyme zijn! Leuk al die cadeautjes zeg, om vrolijk van te worden hihi.
  Succes met de nieuwe antibiotica!

 6. Nathalie 21 april 2016 / 19:36

  Ik ben door jou naar Jane the Virgin gaan kijken. En nu helemaal hooked! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.